akun73 28.02.09, 21:15 Czy Stodal moze byc przyczyna naglej nadpobudliwosci dziecka? Tosia (18 tyg) z dnia na dzien zrobila sie dziwnie pobudzona, czy to wina syropku czy tak zle znosi przeziebienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sm-4 Re: STODAL? 01.03.09, 07:17 Nie sązdzę, aby to była wina syropu.Stodal to syrop homeopatyczny, który nie ma praktycznie żadnych działań ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
panelka76 Re: STODAL? 02.03.09, 12:33 i tu się nie zgodzę-mój syn po podaniu tego syropu był cały wysypany Odpowiedz Link Zgłoś
ewsyl Re: STODAL? 02.03.09, 14:00 Mi też wydawało się, że lek homeopatyczny nie powinien szkodzić a jednak moja 17 miesieczna córeczka po podaniu 2 dawek na noc tego syropku płakała przez pół nocy i wiła się dosłownie jak wąż po łóżku. Byliśmy z mężem przerażeni bo nigdy tak się nie zachowywała. Natychmiast odstawiłam ten syrop i pozostałe noce były ok. Potem sama jak miałam kaszel to bałam się go pić. Odpowiedz Link Zgłoś
betti.3 Re: STODAL? 02.03.09, 18:59 nie sadze, zeby spowodowal to syrop. Stodal stosowalismy jak maly mial 6 miesiecy, nie bylo zadnych skutkow ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: STODAL? 03.03.09, 08:46 pewnie ż może dać takie jak i inne objawy, jakie ? takie jakie mają w opisie składniki leku.Szczególnie tyczy się to osób nadwrażliwych na leki homeo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś