deleine 25.06.09, 09:08 Takie może głupie pytanie, ale co tam Czy grzywka zasłaniająca oczy może przyczynić się do pogorszenia wzroku u małego dziecka? Zapuszczam Córeczce włosy i póki co nie można ich jeszcze spiąć czy zaczesać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: oczy 25.06.09, 10:06 może. Coś kręcisz z tymi spinkamki. Jak młoda ma słabe włoski, to podetnij samą grzywkę, jak grubsze, to kup opaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: oczy 25.06.09, 11:05 nie kręcę ma cieniutkie włoski i spinki się ześlizgują; opaskę zdejmuje więc idziemy do fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: oczy 26.06.09, 01:04 do pogorszenia wzroku chyba nie, ale np. u mnie grzywka wchodząca na oczy = na bank zapalenie spojowek po paru dniach, po prostu od mechanicznego podrażnienia. Spinaj albo zetnij grzywkę, fryzurki z grzywką też są ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: oczy 26.06.09, 13:43 Nie wiem ile w tym prawdy, ale moi rodzice zawsze zwracali uwagę na grzywkę w oczach, że zdrowe to to nie jest. Mnie osobiście takie patrzenie przez włosy bardzo denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś