anatemka 01.01.04, 22:16 dawałyście swoim dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: esberitox 02.01.04, 08:44 Sobie dawalam i sobie chwale. Natomiast latorosli nie probowalam, bo nie bylo (odpukac) potrzeby, ale chyba zdecydowalabym sie na rozpuszczanie tabletek w wodzie, ten w plynie jakos mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_do_kwadratu Re: esberitox 02.01.04, 09:43 Moim chłopcom E. nie smakował. Podawaliśmy Echinaceę ratiopharm, ale ostrożnie- są konkretne zalecenia jakie odstępy pomiędzy dawkami itp. Esb. też zawiera echinaceę i alkohol (sporo) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta Re: esberitox 02.01.04, 12:27 Dawałam trzyletniej córze, ten w kroplach. Kupowałam 100ml, bo taniej wychodzi. Brała chyba 3 miesiące i potem jakaś dłuższa przerwa, nie pamietam ile, chyba miesiac. Czy pomaga - trudno powiedzieć, jednym tak innym wcale, jak to z lekami homeopatycznymi. Nie słyszałam, żeby zaszkodził, ed Odpowiedz Link Zgłoś
mama_do_kwadratu Re: esberitox to nie homeopatia 02.01.04, 18:11 Esberitox nie jest lekiem homeopatycznym- zawiera substancje czynne otrzymane z ekstraktów trzech ziół Jeżówki Purpurowej (Echinacea purpurea) Żywotnika Zachodniego (Thuje occidenialis) Dzikiego Indygo (Baptisia tinctoria) Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: esberitox to nie homeopatia 02.01.04, 21:47 Mojemu 3 letniem synkowi Esberitox nie pomógł, natomiast przestał chorować od kiedy zaczęłam mu podawać Bioaron. Odpowiedz Link Zgłoś