Dodaj do ulubionych

BICOM we Wrocławiu

28.03.04, 09:25
Witam. Zdecydowałam sie na testy bicom-u ale prosze o adres we Wrocławiu
gdzie mozna takie testy zrobić, i czy ten adres jest godny polecenia. z tego
co czytałam na forum to mozna spotkac miejsca o róznej "jakosci" wykonywania
tych testów. Wiem że na forum była kiedys mowa o adresach we wroclawiu ale
nie mogę znaleść (przez wyszukiwarke też).
Pozdrawia, pa.
Obserwuj wątek
    • mama5611 Re: BICOM we Wrocławiu 28.03.04, 09:35
      witam oto adres ...ul.CHROBREGO 35 tel.329 33 70
    • mama5611 Re: BICOM we Wrocławiu 28.03.04, 09:42
      wiesz ze prawdopodobnie zaden lekarz CI nie uzna tych wynikow a ewentualne
      odczulanie ta metoda jest drogie a krotkotrwale pozniej ..choroba znow wraca
      • kamama Re: BICOM we Wrocławiu 28.03.04, 10:05
        Dzieki za odpowiedź, wiem o stosunku lekarzy do tej metody, robie to dla
        siebie, odczulania nie bore pod uwagę. Mam pytanko a może orientujesz się co do
        ceny testu.dzieki jeszcze raz
        • mama5611 Re: BICOM we Wrocławiu 28.03.04, 10:32
          to jeszcze raz ja kosztuja ok.100 zl tak bylo 6 miesiecy temu przed badaniem
          dziecko nie moze przyjmowac zadnych lekow przeciwalergicznych...2 tygodnie
          przed badaniem trzeba odstawic...powodzenia
          • kamama Re: BICOM we Wrocławiu 28.03.04, 12:18
            dzieki za odpowiedz, a tak z ciekawości - robiłaś testy i jakie wyniki?
            wiarygodne?
            pa
            • mama5611 Re: BICOM we Wrocławiu 28.03.04, 12:32
              witam zrobilam normalne testy na skorze bo moj lekarz powiedzial ze tylko na
              takiej podstawie bedzie dziecko leczyl ...ale korci mnie zeby porownac te
              testy..i jak bedzie gotowka to pomysle o tym...w normalnych testach wyszlo
              uczulenie na kurz plesnie i 1 chwast ponoc od tego maly ma zatkany nos i sporo
              choruje...je ketotifen 4 miesiace i nie widze efektu ..chyba trzeba miec duzo
              cierpliwosci a mnie to wkurza bo dziecko sie meczy i nie zabardzo wiadomo co z
              tym fantem ..wizyty u alergologa na FUNDUSZ sa tak odlegle ze tylko u nas sie
              to chyba zdarza..i jak tu sie leczyc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka