alizee44 08.11.10, 17:35 co lepsze na noc w przypadku kaszlu suchego u 5-latka?..zeby dziecko przespało cała noc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautywomen Re: Diphergan czy Sinecod? 08.11.10, 19:28 Ja osobiście mojej czterolatce na takie nocne ataki, po konsultacji z pediatrą oczywiście podaję sinecod 5 ml i po 15 minutach diphergan 5ml. Dzięki tej mieszance śpi spokojnie, czasami tylko kaszlnąc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesinek75 Re: Diphergan czy Sinecod? 10.11.10, 14:51 a ja mojej daję poprostu syrop Drosetu Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Diphergan czy Sinecod? 15.11.10, 12:27 A u mojego syna nie zdarzyło się, żeby którykolwiek syrop kiedykolwiek zadziałał. Jak się dusi i kaszle to trwa to kilka godzin. I żaden syrop nigdy nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
viki.christina7 Re: Diphergan czy Sinecod? 15.11.10, 13:38 Przy suchym kaszlu podaje 25 kropli sinecodu ( 4 latka) Przy atakach dusznośći syrop prawoślazowy, i daje głowe nad wanne i puszczam zimną wode, żeby sie taki wilgotny klimat zrobił. To było zalecenie naszej pediatry, przy atakach kaszlu przy zapaleniu krtani. Myslałam, ze córka gardło wypluje. Tylko to działało. Odpowiedz Link Zgłoś