e-kasia27 12.11.10, 16:06 Kupiłam dzisiaj taki w aptece. To jedyny, jaki udało mi się znaleźć, na którym producent wyraźnie napisał, że nie zawiera białek mleka, laktozy i glutenu. Czy są też inne? Znacie jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet01 Re: Probiotyk Latopic 12.11.10, 17:01 Dicoflor 30,probacti4,sanprobi,lacidoenter(odpowiednik enterolu ale bez laktozy ) Odpowiedz Link Zgłoś
marimaris Re: Probiotyk Latopic 12.11.10, 22:52 znalazłam info że Acidolac junior też nie ma białek mleka krowiego i może być stosowany przez dzieci uczulone na te białka. Także przez cukrzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Probiotyk Latopic 13.11.10, 15:01 Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_da_lena9 Re: Probiotyk Latopic 31.08.11, 12:52 Też stosowałam Latopic u swojego dziecka. Mam o nim bardzo dobre zdanie, Świetnie się sprawdza a brak lactozy w jego składzie jest gigantycznym plusem dla tych co mają dzieci uczulone na to białko. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajulia75 Re: Probiotyk Latopic 02.10.11, 07:01 Lacidoenter jest świetny, dicoflor też, ostatnio latopic zbiera dobre noty, warto spróbować, stosunek ceny do jakości zadawalający. Swoją drogą jest tak dużo tych suplementów, że ciężko się połapać. Odpowiedz Link Zgłoś