Dodaj do ulubionych

Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??)

22.04.11, 08:08
Witam,

wczoraj byłam w 8 aptekach (Wrocław, duze miasto!) i w żadnej nie mieli Nutramigenu 2 i w każdej słyszałam informacje, ze hurtownie sa puste, bo producent wstrzymał produkcję.

Jestem lekko przerażona - młody może tylko Nutrę. Czy ktos z Was słyszał podobna informację? Może to jakies przekłamanie tylko na Dolnym Śląsku?

Obserwuj wątek
    • isiunia21 Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 22.04.11, 13:44
      a więc byłam dzisiaj u lekarza w przychodni (jestem ze Świebodzic), otóż otrzymali oni informację, że nie powinno już być niebawem problemów z Nutramigenem, ponieważ okazało się, że w Holandii gdzie produkuje się to mleko stanęła linia produkcyjna z powodu awarii, u mnie póki co jest, a bynajmniej było jak byłam ostatnio w aptece.
      • izabela_adam Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 22.04.11, 15:48
        moze silnac tymczasowo dopoki nie znajdziesz. u nas sie sprawdzil jak nie dalo sie nutra akurat
    • apata Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 22.04.11, 17:48
      już pisałam wcześniej w zeszłym tygodniu zamawiałam w aptece" dbam o zdrowie" nie było problemu mieli w hurtowni i sprowadzili w ciągu doby
      • nat.wroclaw Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 22.04.11, 22:23
        wczoraj byłam w 6 wroclawskich aptekach DOZ, nie mieli, na portalu produkt jest niedostepny.

W zeszłym tygodniu to sa lata świetlne od dnia wczorajszego - biorąc pod uwagę rynek Nutry.

• b.bujak Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 23.04.11, 13:26
          aż zadzwoniłam do "mojej" apteki (w Świebodzicach) - mają parę puszek jedynki... napisz na priv jak chcesz, cos spróbujemy zorganizować
          • nat.wroclaw Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 26.04.11, 07:54
            Basia, młody pije 2-jkę jakby co.
            • b.bujak Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 26.04.11, 10:26
              nat.wroclaw napisała:

> Basia, młody pije 2-jkę jakby co.

no, wiem, wiem... ale pomyślałam, że awaryjnie lepiej jedynka niż nic smile
              • nat.wroclaw Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 26.04.11, 10:42
                Dzięki serdeczne raz jeszcze. Przed Swietami wyszarpałam z gardła jakiejś apteki na przedmieściach Wrocławia 3 puszki ostatnie. W międzyczasie cały czas jeszcze szukam dwójek.
    • meadjohnsonnutrition Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 25.04.11, 11:37
      Firma Mead Johnson Nutrition kontynuuje produkcję Nutramigenu 1 i 2. Informacje dotyczące dostępności produktu można znaleźć na oficjalnej stronie internetowej www.nutramigen.info.pl
      • nat.wroclaw Re: Wstrzymana produkcja Nutramigenu (??) 26.04.11, 07:53
        Dzięki, powiem szczerze - pr-owo sensowny krok, bo ta strona powstała chyba wyłącznie w odpowiedzi na niepokój na rynku, jako własnie źródło informacji z pierwsze ręki.

Na szczescie (!!) orgraniczenie bedzie tylko tymczsowo, uff..
    • limonero nat.wroclaw 25.04.11, 22:27
      jeśli nadal niedostałaś nigdzie mleka, napisz do mnie na gazetowego. mogę pomócsmile
      • nat.wroclaw Re: nat.wroclaw 26.04.11, 07:54
        Napisałam, dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka