Dodaj do ulubionych

SINGULAIR 5 mg

17.05.04, 16:38
czy znacie to lekarswto? moja córka ma początki astmy dziecięcej. jest tylko
jeden problem , że często ma bóle głowy, czy wasze dzieci maja jakieś
dolegliwości po tym lekarstwie? napiszcie do mnie. Justyna
Obserwuj wątek
    • agnieszka-i-oskar Re: SINGULAIR 5 mg 18.05.04, 07:32
      Mój mały ma dopiero 16 mies. ale głowa go nie boli.Generalnie bardzo pozytywnie
      zaregował na singular.Słyszałam wiele dobrego na temat tego leku. U nas stan
      też bardzo się poprawił.
      Spróbuj podawać singular 4 mg. Moja lekarka twierdzi że wiele dzieci po 5 mg ma
      właśnie skutki uboczne a 4 mg działa tak samo tzn wystarczająco mocno a nie ma
      efektów ubocznych. Z tego co wywnioskowałam to 4 mg jest od niedawna na rynku
      bo powiedziała : już jest czwórka i kazała mi na nią przejść. Przeszłam i jest
      ok.
      Pozdrawiam.
    • polusiewka Re: SINGULAIR 5 mg 18.05.04, 14:18
      Moja córka ma 3 lata i też bierze singulair ,najpierw brała 5 , a teraz 4 , ale
      to ze względu na to,że do niedawna 4 kosztowala bardzo dużo. Nasza lekarka
      stwierdziła ,ze 5 jej nie zaszkodzi i rzeczywiście ja nie zauważyłam żadnych
      niepokojących objawów.Na ulotce opisuja skutki uboczne takie jak bóle głowy,
      jednak każdy reaguje na lek inaczej, powinnaś swoje obiekcje zgłosić lekarzowi
    • dzastina2 Re: SINGULAIR 5 mg 18.05.04, 14:56
      już mówiłam lekarce o tych bólach głowy , nawet chodze z nia do neurologa, ale
      nadal nic nie wiadomo. ostatnio jak bylam z nią u alergologa to mam w połowie
      czerwca odstawić wszyskie lekarstwa , wtedy zobaczymy czy ból ustąpi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka