dzastina2 17.05.04, 16:38 czy znacie to lekarswto? moja córka ma początki astmy dziecięcej. jest tylko jeden problem , że często ma bóle głowy, czy wasze dzieci maja jakieś dolegliwości po tym lekarstwie? napiszcie do mnie. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka-i-oskar Re: SINGULAIR 5 mg 18.05.04, 07:32 Mój mały ma dopiero 16 mies. ale głowa go nie boli.Generalnie bardzo pozytywnie zaregował na singular.Słyszałam wiele dobrego na temat tego leku. U nas stan też bardzo się poprawił. Spróbuj podawać singular 4 mg. Moja lekarka twierdzi że wiele dzieci po 5 mg ma właśnie skutki uboczne a 4 mg działa tak samo tzn wystarczająco mocno a nie ma efektów ubocznych. Z tego co wywnioskowałam to 4 mg jest od niedawna na rynku bo powiedziała : już jest czwórka i kazała mi na nią przejść. Przeszłam i jest ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polusiewka Re: SINGULAIR 5 mg 18.05.04, 14:18 Moja córka ma 3 lata i też bierze singulair ,najpierw brała 5 , a teraz 4 , ale to ze względu na to,że do niedawna 4 kosztowala bardzo dużo. Nasza lekarka stwierdziła ,ze 5 jej nie zaszkodzi i rzeczywiście ja nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów.Na ulotce opisuja skutki uboczne takie jak bóle głowy, jednak każdy reaguje na lek inaczej, powinnaś swoje obiekcje zgłosić lekarzowi Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: SINGULAIR 5 mg 18.05.04, 14:56 już mówiłam lekarce o tych bólach głowy , nawet chodze z nia do neurologa, ale nadal nic nie wiadomo. ostatnio jak bylam z nią u alergologa to mam w połowie czerwca odstawić wszyskie lekarstwa , wtedy zobaczymy czy ból ustąpi. Odpowiedz Link Zgłoś