28.11.11, 12:54
Witam
Dlaczego tak rzadko odwiedza Pan nasze forum i odpowiada na pytania? Większość forumowiczek pisząc oczekuje szybkiej odpowiedzi, porady od Pana. A Pan tak rzadko tu zaglada.... Możemy prosić o częstsze wizyty i szybsze odpowiedzi.
pozdrawiam i dziękuję
Obserwuj wątek
    • alabama8 Re: do p. dr. 28.11.11, 13:12
      A mnie interesuje jak e-matki oceniają "wartość dodatą" tego forum po pojawieniu się na nim eksperta? Czy faktycznie wnosi coś więcej niż ujmujący uśmiech?
      • alabama8 Re: do p. dr. 28.11.11, 13:13
        "wartość dodaną" miało być.

Ja oczekuję większego wkładu edukacyjnego. Na razie brak.
        • misiowamama-2 Re: do p. dr. 28.11.11, 13:44
          no właśnie, delikatnie mówiąc o to samo mi chodziło. Mimo, że na forum podane jest, iz odpowiada na pytania 2 razy w tygodniu, to rzeczywistość jest niestety inna. W związku z czym wkład edukacyjny jest bardzo znikomy. Dlatego mój wątek i prośba, aby częściej i więcej było aktywności eksperta...
    • alabama8 Re: do p. dr. 28.11.11, 15:51
      Może kontrakt obejmuje 5 postów 3 linijkowych dwa razy w tygodniu?

Przyznam szczerze, że zrobiło mi się przykro, że ktoś z kierownictwa Gazety sprzedał w sumie "nasze" jako tako działające forum komuś obcemu. Dziewczyny tu siedzą latami, a nagle na stronie głównej pojawia się narzucony odgórnie specjalista, który zawłaszcza sobie nasz dorobek. To już nie nasze forum. To forum "specjalisty".
      • patyska Re: do p. dr. 28.11.11, 16:29
        dziewczyny, wyluzujcie. specjalista sie przydaje, ma fachowa wiedze, a forumowe mamy - doswiadczenie. nie my placimy za prace eksperta, a jak stare przyslowie pszczol mowi: darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby wink poza tym czy sa jakies konkretne "zarzuty"? czytalam kilka postow eksperta i wydawaly mi sie ok. na innym forum, chyba o zdrowiu, jest specjalista, ktory daje taka sama porade bez wzgledu na problem - zrobic morfologie. tam forumowiczki narzekaly, i pewnie mialy racje. pozwolmy sie naszemu ekspertowi rozkrecic wink
        • misiowamama-2 Re: do p. dr. 28.11.11, 21:11
          nie, nie- co do wiedzy i odpowiedzi eksperta nie mam zarzutów. Chodzi tylko o to, że za rzadko tu bywa i nawet jeśli komus zależy na czasie to i tak na odpowiedź musi dość długo czekać. A zwykle na każde nurtująe pytanie, problem każda z nas chciałaby szybko znaleźć odpowiedź, nieprawdaż?
          • colitis Re: do p. dr. 30.11.11, 11:48
            Prawda. Ja już 1,5 tyg. czekam na odpowiedź sad
    • iwonagos Re: do p. dr. 30.11.11, 22:13
      Ja dopiero raczkuję w temacie alergii, która dopadła moją córkę. Chłonę więc wszystkie posty, żeby jak najwięcej się dowiedzieć, nauczyć. Wypowiedzi pana experta są jednak baaaardzo lakoniczne....
    • jagabaga92 Re: do p. dr. 05.12.11, 09:04
      Ja mam z kolei ogólne zastrzeżenie do for eksperckich. Takie, że odpowiedź udzielona przez eksperta "nie podlega dyskusji... z ekspertem". Nie wchodzi w rachubę prośba o dodatkowe wyjaśnienie, a często nawet eksperci nie odpowiadają konkretnie na dany problem. Odpowiedź udzielona przez eksperta, nawet dalece lakoniczna, powoduje "odfajkowanie" tematusad
      • misiowamama-2 Re: do p. dr. 05.12.11, 14:27
        z tym również się zgadzam, często jak piszesz odpowiedzi są lakoniczne, nie podlegające dalszej dyskusji... często sprawiają wrażenie ,że są pisane na odczepnego, z łaski...Spotkałam sie z tym nie tylko na obecnym forum...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka