kerstink 21.09.04, 09:02 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23433 K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruffa Re: Link: Chleb domowej roboty 21.09.04, 09:51 Super !!!! Właśnie wczoraj zaczęłam szukac jakiegoś sprawdzonego przepisu na chleb. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
ndowson Re: Link: Chleb domowej roboty 21.09.04, 09:51 czytasz w moich myslach wlasnie mialam zadac pytanie jak upiec chleb Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Link: Chleb domowej roboty 21.09.04, 11:34 Mam przepis na chleb od dietetyczki, robiłam kiedyś, tylko twardy jakiś wyszedł, ale teraz juz mam na niego sposób. Po zrobieniu chleba, kroję go na skibeczki i zamrażam (mozna trzymać 1,5 miesiąca), a potem wyciagam skibeczkę i rozmrażam nad parą (garnek z gotujacą wodą, na nim na krzyż dwa noże i na to chlebek-wszystko przykrywam pokrywką-5 min. i gotowe!).Jest cieplutki, mięciutki, pycha! No ale wracajac do przepisu, to kurde zostawiłam go w Poznaniu, ale jedziemy w sobotę, więc na pewno schreibne! Odpowiedz Link Zgłoś