anewtamm 21.09.04, 16:20 Hej dziewczyny, Słyszałam że istnieje przy CZD Fundacja, gdzie przyjmują specjaliści z Centrum - odpłatnie. Poszukuje namiarów czy może, któraś z was była? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyska Re: Fundacja przy Centrum Zdrowia Dziecka 21.09.04, 17:14 chyba cos takiego istnieje, ale nie wiem na 100%. tu jest telefon na centrale: 815 70 00 - moze zadzwon i zapytaj po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lis Re: Fundacja przy Centrum Zdrowia Dziecka 21.09.04, 19:21 ja leczę synka u specjalisty pracującego w Fundacji przy Centrum Zdrowia Dziecka w Krakowie. Faktycznie coś takiegi istnieje. Musisz zadzwonić na centralę i poprosić z fundacją. Wizyta kosztuje 50zł. Jednak lepiej za te same pieniądze umówić się z lekarzem tam przyjmującym w jego prywatnym gabinecie. Dla niego to bez finansowej różnicy i dla Ciebie też, ale w swoim gabinecie ma więcej czasu na dokładne badanie, a pozatym umawiasz się na konkretną godzinę i nie czekasz pół dnia jak w szpitalu. Jeśli jesteś zainteresowana pisz na priv to dam Ci namiary na lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: Fundacja przy Centrum Zdrowia Dziecka 22.09.04, 09:34 wielkie dzieki Madziu za pomoc ale poszukuje namiaru na CZD w Miedzylesiu niedaleko Warszawy. Wiec chyba zadzwonię na celtralę. Odpowiedz Link Zgłoś