azoorek 15.10.04, 15:32 I co na poczatek- morskie, slodkowodne. I jakie najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golab2 Re: od kiedy ryby 15.10.04, 15:57 Ja mojemu dziecku w o gole ryb nie daje chociaz ma juz ponad trzy lata, ale mega alergikom lepiej w ogole ryb nie dawać. Umiarkowanym alergikom daje się raczej ryby słodkowodne, a nie morskie i już na pewno na poczatek nie dorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: od kiedy ryby 21.10.04, 10:58 witaj ! moj synek jadl ryby jak mial 7 m-cy. Az sie trzasl tam bardzo mu smakowaly Jadl pstraga z grilla, wedzonego tunczyka i butter fish. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: od kiedy ryby 21.10.04, 11:09 Moj atopik do bardzo dawna je lososia, bo uwielbia i nic mu nie jest. Pieke w piekarniku. K. Odpowiedz Link Zgłoś
jana_mama_misi Re: od kiedy ryby 21.10.04, 13:39 Misia w okresie kiedy miala ładna skóre jadła pstrąga i karpia (słodkowodne), nic jej nie było, miała wtedy 2 lata. Wycofałam sie z ryb jak ujawniła sie astma. Pozdr. J. Odpowiedz Link Zgłoś
ndowson Re: od kiedy ryby 21.10.04, 13:42 Nam niestety alergolog zabronil ryb do ok 3 roku zycia. Ale mysle jak ze wszystkim tak i z rybami, jednego uczuli innego nie Odpowiedz Link Zgłoś