Dodaj do ulubionych

Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Proszę!

17.04.05, 19:56
Tylko nie dr Małaczyńska i Cimoszko, bo one twierdz to samo, a mnie ta teoria
coraz mniej pasuje do mojej córki. I z tego co czytam na forum szczególnie
pani M jest b. kontrowersyjna. Więc gdybyście mogły polecić kogoś, kto przede
wszystkim wysłucha i dopiero poetm postawi diagnoze, a nie uwaza siż za
nieomylnego po minucie kontaktu z pacjentemsad((.Dzięki wielkie z góry
Basia
Obserwuj wątek
    • kubara1 Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 18.04.05, 08:18
      Podciągam do góry, może ktos z Tórjmiasta dziś zajrzysmile)
    • basiuniagp Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 18.04.05, 09:08
      podciagam wątek, bo tez mi zalezy na uzyskaniu takiej informacji
      mieszkam w Rumi, więc szukam w tyvh okolicach dobrego lekarza (Reda, wejherowo,
      Gdynia)
    • elve Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 18.04.05, 14:58
      póki co nie mogę nikogo polecić, bo dziś idę pierwszy raz (w dodatku do
      Małaczyńskiej), ale moja koleżanka poleciła mi lekarza, nazywa się Ewa Wołowska,
      przyjmuje w Gdansku, ul.Volty 17, tel 3487321
      • kubara1 Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 18.04.05, 15:13
        Elve, napisz jakiesa Twoje wrażenia od Małaczynskiej, ciekawa jestem ci Ci
        polecismile))
        • kubara1 Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 19.04.05, 09:46
          Jeszcze raz podciągam
        • elve Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 19.04.05, 23:45
          jutro napisze więcej, bo dziś to już wysiadam (do łóżka).
        • elve Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 20.04.05, 23:14
          no więc wrażenia jakiegoś oszołamiającego na mnie nie wywarła (ale to mój
          pierwszy alergo, więc nie wiem, jaka jest "średnia", może ją jeszcze docenię?)
          zrobiła solidny wywiad, ale miałam wrażenie, że dodatkowych, podawanych przeze
          mnie i w mojej ocenie ważnych informacji w ogóle nie słuchała - i to później
          wyszło w jej nieadekwatnych pytaniach. to mi sie nie spodobało.
          małego obejrzała raczej pobieżnie, jakby się spieszyła. ale nie wiem, może
          błędnie to interpretuję, może ona ma miarkę w oku?
          podobało mi się, że nie zwala wszystkiego na pokarm. że od razu przygotowała
          cały plan działania i wszystko mi dokładnie rozpisała. że powiedziała, co to
          może być, czego się spodziewa i co ewentualnie będziemy robić później.
          konkretne podejście - plus, trochę rutyniarstwa - minus.
    • daria.1 Re: Dobry alergolog w Tórjmieście - prywatnie. Pr 19.04.05, 13:22
      Elve też jestem ciekawa wink)) Koniecznie napisz swoje wrażenia.

No cóż ja też nikogo nie mogę polecić sad .
      W grudniu odwiedziliśmy homeopatę. Dostaliśmy kropelki do picia i wcierania. Uprzedzał, że alergii się nie wyleczy, ale będzie lepiej. I jest lepiej. Wysypki czasem się pojawiają, ale równie szybko znikają (nie tak jak kiedyś), używając tylko maści natłuszczających i nawilżających. Oczywiście alergeny istnieją nadal, ale moje dziecko może zjeść coraz więcej ku mojej radości.
      Istnieje też taka możliwość, że mała wyrasta (ma prawie roczek).

• kubara1 Re: Do Darii 20.04.05, 08:14
        To mi z nieba spadłaś, bo ja przy okazji chciałabym się tez wybrać do hmeopaty.
        Wolę kropelki hmeopatyczne niż sterydy. Czy mogłabyś mi przesłać namiary na
        priva gazetowego?? Dzięki z góry
        Basia
    • beaw27 Do Darii 20.04.05, 09:06
      Czy ja też mogę prosić o namiary na tego homeopatę na priv beaw27@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka