iw7 03.07.05, 11:33 w jednym z postów napisałaś, że robisz swojej córce kaszę jaglaną z brokułami i jabłkiem, mam prośbę wielką - napisz, jak przygotowujesz to danie, ze szczegółami, bo kucharka ze mnie żadna, pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaskag Re: do Kruffy- prośba o przepis 03.07.05, 18:03 Ja też chętnie poznam przypis (y) z jaglaną. Koleżanki ciągle mi mówią o jej zbawiennym wpływie (że, m. in. odśluzowywuje organizm). Kupiłam już nawet woreczek ale nie bardzo wiem, co z nim zrobić )) jaska Odpowiedz Link Zgłoś
baja6 Re: do Kruffy- prośba o przepis 03.07.05, 21:23 Zajrzyjcie na stronę www.małyalergik.pl - jest to strona właśnie Kruffy. Znajdziecie tam dużo fajnych przepisów dla alergików - między innymi na tą potrawę z cukini i kaszy jaglanej. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: do Kruffy- prośba o przepis 04.07.05, 06:24 Super jest też kasza jaglana na słodko, ale już dla mamy l;ub starszego dziecka. Ugotowaną kaszę, wrzuca się na odrobinę oliwy, dodaje co kto może (suszone owoce, pestki słonecznika, orzechy) i dodaje odrobinę cukru, ale też nie koniecznie. Pychota. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś