Dodaj do ulubionych

szukam nowajulki

16.09.05, 15:51
Cześć,
napisałaś ,że AC Zymes pomógł Wam w leczeniu candidy. Jak długo go stosowałaś,
jak podawałaś dziecku, no i gdzie nabyłaś-jeżeli to nie tajemnica. W aptekach
nie znają tego probiotyku, ale nie znają też Beneflory.

Dzięki
pozdrawiam wink
misia
Obserwuj wątek
    • nowajulka Re: szukam nowajulki 16.09.05, 19:10
      "Zjadlam" całe opakowanie, czyli 100 sztuk...........na ulotce jest napisane,
      aby zazywac nie wiecej niz 1 tabletke dziennie i wlaśnie tyle
      brałam.......znajoma lekarka stwierdzila, że probiotyków nie mozna przedawkowac
      i brała.......aż 6 kapsulek dziennie....ale ja jestem cykor i sie
      bałam............synkowi dawalam 1/2 kapsułki w dawkach
      podzielonych.......kiedy przez kilka dni pod rząd zaaplikowalam Mu 1 kapsulke
      dziennie była jakis marudny i bolal go brzuch - byc może nie od tego, ale od
      tej pory dzielilam dawke na mniejsze..........a AC zymes kupilam u irydiologa,
      u którego byłam........probiotyk ten mozna kupić w internecie - adresy
      znajdziesz w wyszukiwarce...........
      A Beneflore zamowilam u siebie w aptece..droga jak cholera : 7 saszetek
      kosztuje 35 zł.........
    • slonisia Re: szukam nowajulki 18.09.05, 23:49
      Na ww.faceci.pl jestnapisane że dawka lecznicza to 1 kapsułaka na 10 kg w
      dawkach podzielonych 15 minut przzed posiłkiem(jak masz 30 kg to 3 razy dziennie
      po jednej, a jak dziecko ma 10 kg - to dzielimy kapsułkę na 3). Proflikatycznie
      - 1 kapsułka na 30 kg. Chyba dobrze spamiętałam..
      Pozd.
      iwona
      • misia_mama_ptysia Re: szukam nowajulki 22.09.05, 23:01
        Nowajulka, czytałam ostatnio ,że wybiłaś grzybki bodajże w 2 m-ce i nie
        trzymałąś do końca diety. napisz co podawałaś dziecku, ile ma lat , no i jak
        wyglądałą Wasza dieta?
        O diecie się rozpisuje, bo moje dziecko z tego powodu idzie do przedszkola
        pośniadaniu a wraca przed obuadem-3 godziny, a ja niedługo powinnam wracać do pracy

misia
        • nowajulka Re: szukam nowajulki 23.09.05, 21:26
          Fakt, nie trzymałam restrykcyjnej diety........przeszlismy na chleb żytni na
          zakwasie, zero cukru, gotowałam nieslodzone, barrrdzo rozrzedzone kompoty, sery
          jadł (ale w trakcie diety zauważyłam, że mu szkodzą, więc teraz de facto nie je
          nabialu - sugestie irydiolog, gastrologa i testy), ogolnie zero chemii - szynka
          z jednym stabilizatorem, parówki i mieso końskie itp.........ogólnie jedlismy
          zdrowo, ale wszystko, także owoce......chociaż z początku podawalam jedynie
          banany, kwaśne jabłka (szarą renetę) i kiwi.........i to w minimalnych
          ilosciach...........podawałam ac zymes (2 miesiące z przerwami) i noni
          (łyżeczke dziennie przez miesiąc)........oraz przez 2-3 tygodnie srebro (1/2
          łyżeczki).to srebro chyba wytępiło candidęi przyokazji pneumocystozę........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka