Dodaj do ulubionych

Działdowska

08.11.05, 09:04
Kogo polecacie na Działdowskiej - chodzi mi o wizytę w Fundacji ( odpłatną).
Czy od razu zapisać się do Zawadzkiej prywatnie?
Obserwuj wątek
    • xxxinkaxxx Re: Działdowska 08.11.05, 12:26
      od razu do Z. smile

ale to tylko absolutnie subiektywna opinia, poparta osobistym doswiadczeniem-
      czyli strata pieniedzy i czasu u innych lekarzy
      • kruffa Re: Działdowska 08.11.05, 13:01
        Też tak uważam.smile
        Tym bardziej, że chyba w Fundacji dr. Zawadzka też ma chyba komplet.

Kruffa
        • dorismam Re: Działdowska 08.11.05, 13:47
          Ja z osobistego doświadczenia polecam prof. Kulusa (ale to musi być przypadek z
          rodz. cięższych)lub dr. Krauze.
        • jaskag Re: Działdowska 15.11.05, 22:42
          dr Zawadzkiej już nie ma na Działdowskiej - nie pracuje już w tym szpitalu ani
          nie przyjmuje w tamtejszej fundacji. Wiem, bo byłam tam dwa tygodnie temu i pani
          w rejestacji powiedziała, ze Zawadzkiej nie ma już na Działdowskiej i na tablicy
          z nazwiskami alergologów z Fundacji też jej nie było.
          jaska
          • aggula Re: Działdowska 16.11.05, 00:57
            Nie rozumiem... W ubiegłym tygodniu byłyśmy na Działdowskiej z moją małą na
            oddziale u dr Z. właśnie, a dziś był u niej mój mąż by odebrać wyniki badań itp
            też na oddziale C na Działdowskiej. Natomiast na tablicy z nazwiskami
            alergologów Fundacji fakt jej nie ma.
            Aga
          • kruffa Re: Działdowska 16.11.05, 07:29
            W szpitalu pracuje - jest pracownikiem naukowym AM. Może jej nie być w
            przychodni, albo tak mówią, bo od dawna nie przyjmowała już nowych pacjentów.
            Miała ich już tam tylu, że i tak było to pewnie kilka razy wiecej niż powinna miec.
            W gabinecie prywatnym czeka się u niej normalnie 1-1,5 miesiąca na wizytę, a co
            dopiero w takiej przychodni.

Kruffa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka