maja315 19.04.06, 17:24 Na czym polega to badanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ewok Re: biorezonans 20.04.06, 14:18 Na czym polega zasada działania, to do końca nie wiem, bo według wszelkich przesłanek nie ma to prawa działać, a jednak ;o) Ponieważ jestem uczulona na wszystko, a tonący brzytwy się chwyta, zrobiłam biorezonans w kierunku alergii. Na stole stoi jakieś urządzenie - mi to przypomina stary, duży oscyloskop - z którego wchądzą kabelki. Na dwóch z nich na końcach były metalowe? miedziane? kulki a na reszczie jakieś pasy i płytki, ale nie wiem do czego służyły. Pani kazała wziąść kulki do rąk i rozpoczął się test. Faktycznie wyszło, że jestem uczulona na wszytsko, więc bardziej dla chcecy niż z wiary w efekty, kazałam się odczulić na sierść psa i kota, która po 5cio minutowym kontakcie wywoływała u mnie nadapady astmy, kataru, obrzęków i zapalenia spojówek. Więc pani włożyła najpierw alergen sierći psa do kulek i kazała trzymać w rękach, a następnie to samo dla kota - oczywiśie w między czasie coś ustawiała na maszynie. Wyszłam z zaleceniem, żeby przez dwa tygodnie nie stykać się z alergenem, później jakby nie było popawy to żeby przyjść na kolejną sesję. Odczekałam stosowny okres i udałam się do kota. Po pół godzinie nic mi nie było, więc zachęcona efektami pojechałam na pięć dni do psa. W piątym dniu lekko swędziały mnie oczy, poza tym uczulenia brak. Odczulałam się już 1,5 roku temu i do tej pory nie mam kłopotów z alergią na sierść tych dwóch stworzonek więc chyba pomogło, chociaż tak jak już pisałam wedlug mnie nie miało prawa ;o) Niestety na całą resztę się nie odczulałam, bo mam kłopt z unikaniem reszty alergenów przez dwa tygodnie, a poza tym finansowo ta impreza zabija, bo na niektóre rzeczy potrzebne są trzy sesje. Ale jest to zupełnie bezbolesne badanie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
monika34_81 Re: biorezonans 08.06.15, 23:57 jesli chodzi o biorezons to zasada jego działania jest bardzo prosta. polega na badaniu organizmu wykorzystujac naturalną częstotliwość rezonansową komórki co oznacza ze kazda zmiana chorobowa bedzie sygnalizowana inna częstotliwościa. ja od kilku lat korzystam z terapii biorezonansowych z wykorzystaniem preparatów Joalis. z własnego doswiadczenia mogę powiedziec że to działą a efekty bardzo mnie zaskoczyły chociaz wczesniej podchodziłąm do tego tematu z duzym dystansem. ja ze swojej strony mogę polecic gabinet przy Chopina 41/4 w Lublinie. jak znajdę wizytówke to podam nr Odpowiedz Link Zgłoś