Gość: Malutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:39 czy ktoś ma pomysł co moge ofiarowac swojemu facetowi w rocznice 2 lat?? Ja wybrałam sobie branzoletke to mały drobiazg a wiec jemu tez chce dać drobiazg ale co?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_facio1 ...moze... 14.09.04, 19:49 ... moze podaruj mu siebie cala tak by zdrzalo az jego cialo tak bez pamieci i bez wytchnienia zeby na zawsze byly wpomnienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur [...] IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 20:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Ktos mi usunal post o spinkach do krawata IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 22:38 Darn, juz i takie rzeczy sie tu cenzuruje???? Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Co podarować?? 14.09.04, 20:11 Gość portalu: Malutka napisał(a): > czy ktoś ma pomysł co moge ofiarowac swojemu facetowi w rocznice 2 lat?? Ja > wybrałam sobie branzoletke to mały drobiazg a wiec jemu tez chce dać drobiazg > ale co?? zesraj mu sie na klate. male a cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Co podarować?? IP: *.toya.net.pl 15.09.04, 10:29 Czytając Twoje posty widzę, że cenisz sobie małe, proste przyjemności... Też chciałabym mieć radochę przyjmując na klatę czyjś stolec, niestety natura poskąpiła mi umiejętności czerpania z tego satysfakcji. Jak doszedłeś do tego, Ghostdogg? Prowadź, mój guru! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Co podarować?? 14.09.04, 22:35 Kup mu to butik.pl/b1/commodity?groupId=115079&l=pl Odpowiedz Link Zgłoś
erotooman Re: Co podarować?? 15.09.04, 10:45 mało danych rocznica 2 lat ale czego rocznica? Odpowiedz Link Zgłoś