Dodaj do ulubionych

Vega Medica

29.04.06, 16:38
Obserwuj wątek
    • bea2222 Re: Vega Medica 29.04.06, 16:47
      Przepraszam za szybko. Byłam niedawno u M. pierwszy raz Can.++ i Lamb.+
      wrażenie po tej wizycie odniosłam dość dobre (nie miałam siły szukać nowego
      lekarza)przesympatyczna pani , tylko wszystko było za szybko lecz dodzwoniłam
      się do M. na drugi dzień i rozjaśniłam sytuację.Po kuracji lekami Sanum widzę
      poprawę u dziecka.
    • ma-lg-ozi Re: Vega Medica 10.08.15, 11:53
      Do Vega Medica przyszłam ze względu na swoj stan skóry z nadzieją na odczulanie<bo pomyslalam ze to alergia>. Pani stwierdziła ze najpirw musi przeprowadzic biorezonans czy nie ma pasożytów. I co? cała MASA pasożytów została u mnie znaleziona. Co za tym idzie od razu leczenie- został mi przepisany LEK KTÓREGO NIE MA W POLSCE, MOŻA KUPIC PRZEZ INTERNET ALE PRZYPADKIEM PANI DOKTOR MA PACJENTKE KTÓREJ ZOSTAŁ TEN LEK JESZCZE. 100 zł za lek! Lek zakupiłam od tej dziewczyny ale całe szczescie,ze nie wzięłam. Od znjomej po farmacji wiem,ze lek stosuje sie u ZWIERZĄT. gdybym go wzięła miałabym zniszczoną wątrobę i ie wiem co by sie działo z moim organizmem. ! Wykonałam PRAWDZIWE badania w laboratorium parazytologicznym na WSZYSTKIE PASOŻYTY I INNE... co sie okazuje..? NIC a NIC NIE ZNALEZIONO!!! UWAŻAJCIE!!
      • mag.ia Re: Vega Medica 11.08.15, 19:56
        może raczej wpisane na wyniku było WYKRYTO !!! W tej próbce.
      • szamantak Re: Vega Medica 05.09.15, 22:02
        Te badania u nich to żenada, m.in. aparacik, który robi pi-pip i w ciągu kilku sekund rzekomo wykrywa zgodność drgań komórek organizmu z drganiami cząsteczek testowanego specyfiku (to, że specyfik jest zapakowany w plastik i folie aluminiową aparacikowi nie przeszkadza...). Wiem, bo niestety kiedyś się na to skusiłem i wyszedłem chudszy o kilkaset zł z "diagnozą", która pasowałaby do każdego żyjącego jeszcze człowieka. Wstyd mi za siebie, ale dzięki temu innych mogę przestrzec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka