Dodaj do ulubionych

Badanie IgE

IP: *.* 22.11.02, 16:47
Czy w Warszawie badanie IgE wykonuje się na skierowanie od pediatry bezpłatnie? Czy u 2,5 latka wykaże czy jest uczulony? Pozdrawiam Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: magdaka Re: Badanie IgE IP: *.* 24.11.02, 11:22
      Nie wiem jak jest w W-wie.U nas w Czestochowie po skierowaniu jest bezplatne ale tylko Ige calkowite, potem jak wynik jest podwyrzszony to juz za IgE specyficzne-czyli na konkretne alergeny-trzeba placic.....i to duzo.Pozdrawiam
    • Gość: kasiachudek Re: Badanie IgE IP: *.* 24.11.02, 19:44
      Mateusz miałr robione badanie Ig-e całkowitego właśnie w wieku 2,5 roku.Wynik był tak wysoki, że natychmiast wykonano badania Ig-e swoiste na niemal wszystko, co jadł.Oczywiście, mieliśmy skierowanie, ale podobnie jak w Częstochowie, te dodatkowe badania były znacznie droższe, niż samo Ig-e całkowite + morfologia.Ale dzięki temu mieliśmy jasny obraz sytuacji.Odpowiednia dieta wspomagana Zyrtekiem bardzo pomogła.A po skończeniu 3 lat objawy alergii pokarmowej zaczęły znacznie ustępować.Czego i Wam życzymy.Pozdrawiamy.
      • Gość: magdaka Re: do Kasichudek IP: *.* 25.11.02, 12:29
        Kasiu prosze Cie napisz mi jesli mozesz wszystko jaki wynik mial Twoj synek co wyszlo ze specyficznych Ige itdMoj post jest na ZDRIWIu pt Szukam dzieci z bardzo wys poz, IgEJak chcesz pisz na privCzekam niecierpliwiePozdrawiam Magda
    • Gość: 100089 Re: Badanie IgE IP: *.* 02.12.02, 19:32
      Cześć,a może wolałabyś zasięgnąć informacji z pierwszej ręki i pójść do lekarza - prywatnie 75 zł na Mokotowie - dr.Albrecht (świetny!!!)telefon mi sie zasiał, ale to na mokotowskiej. Polecam. W.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka