brises73 07.02.07, 21:26 "w czasie pierwszej kuracji też go opsypało ale inaczej i, jak pisałam, we wszystkich "robalowych" miejscach." Mogłabyś napisać które to są te robalowe miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luty71 Re: Pytanie do Luty71!!! 07.02.07, 23:09 "Robalowe" miejsca to sprawa zupełnie indywidualna, tak nazywam miejsca, w których mój synek był opsypany, kiedy miał glistę: cały brzuch i plecy w drobniutkich chrostkach, które tworzyły ogromny liszaj, wokół pempka regularne kółeczko chrostek, liszajowata wysypka w odbycie, na pośladkach schodząca na uda - te wszystkie miejsca "wywaliło" w czasie pierwszej kuracji balsamem. Teraz mój synuś znowu jest opsypany ale inaczej: szorstkie, czerwone zmiany we wszystkich zgięciach (brzuch i plecy gładziutkie) i jest to klasyczna reakcja uczuleniowa na coś w diecie (i znowu dodam, że z moich idywidualnych, ponad trzyletnich obserwacji skóry syna) Odpowiedz Link Zgłoś
brises73 Re: Pytanie do Luty71!!! 08.02.07, 09:21 Dzięki Luty i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, bo mamy luty właśnie, mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: Pytanie do Luty71!!! 08.02.07, 22:47 dzięki wielkie!! Za parę dni rzeczywiście znowu się zestarzeję Odpowiedz Link Zgłoś