dziunia_f Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 11:14 Za szybko enter Przymierzam sie do zakupu takiego urzadzonka, mysle o parowarze TEFAL VITAMIN+ VC 7001. Znacie? Warto? ------- Everything comes to one who waits! Odpowiedz Link Zgłoś
maj55 Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 11:50 mam tefala ale nie pamiętam czy o takim rozszerzeniu - generalnie - urządzenie jest świetne Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 12:28 nie wiem czym sie rozni parowar od gara do gotowania na parze ale takowy gar posiadam, berghoffa, i musze przyznac, ze gotowane na nim warzywa sa przepyszne, prawie juz nie gotuje warzyw w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 13:37 mam też BERGHOFF, kupiłam tylko 2 górne sita berghoffa po 30 zł, a garów pod nie mam kilka i w sumie jestem bardzo zadowolona, gotowanie na gazie a nie na prąd, duży plus, mozna w ten sposób robić warzywa (dla dzieci tylko taki sposób gotowania jest wskazany) mozna ten gotować na parze mięsko, a na dole w garnku zupę (jednocześnie) Bardzo Ci to polecam ja dodatkowo miałam kupić cały garnek z podwójnymi sitami (cena 220zł) jedno sito to moim zdaniem za mało, na ugotowanie super obiadku ale kupiłam same sita, bo jak obejrzałam garnek w sklepie okazało się że mam 3 tego samego rodzaju garnki w domu, więc dużo zaoszczędziłam , bo sito BERGHOFFA kosztowało mnie jedno 35 zł - bardzo polecam. Mam też parowar elektryczny ale nigdy ich go używałam dostałam od rodziców ale nie są zbyt praktyczne (gotowanie na prąd) Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia_f Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 17:59 Dzieki za opinie. Przekonalyscie mnie, ze warto Tylko teraz co wybrac hehe? Na garnki Berghoff popatrzylam sobie w necie, teraz tylko musze podjac decyzje. Raz jeszcze dzieki. ------- Everything comes to one who waits! Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: garnek stalowy? 13.02.07, 00:40 Ja spojrzałam na Allegro, wiesz Dziuniu że tam bywa taniej i jest jakiś nowy model (na parę), niezbyt duży. Chcesz linka? A tak zupełnie przy okazji. Natknęłam się kiedyś na info, że garnki stalowe są "niezdrowe". Poza tym, że mogli to wygenerować producenci garnków emaliowanych czy macie jakieś swoje zdanie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś