Dodaj do ulubionych

parowar, doradzicie przy zakupie?

12.02.07, 11:12

Obserwuj wątek
    • dziunia_f Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 11:14
      Za szybko entersmile Przymierzam sie do zakupu takiego urzadzonka, mysle o
      parowarze TEFAL VITAMIN+ VC 7001. Znacie? Warto?
      -------
      Everything comes to one who waits!
      • maj55 Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 11:50
        mam tefala ale nie pamiętam czy o takim rozszerzeniu - generalnie - urządzenie
        jest świetne
    • patyska Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 12:28
      nie wiem czym sie rozni parowar od gara do gotowania na parze wink ale takowy gar
      posiadam, berghoffa, i musze przyznac, ze gotowane na nim warzywa sa
      przepyszne, prawie juz nie gotuje warzyw w wodzie.
      • bammbi Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 13:37
        mam też BERGHOFF, kupiłam tylko 2 górne sita berghoffa po 30 zł, a garów pod nie
        mam kilka i w sumie jestem bardzo zadowolona, gotowanie na gazie a nie na prąd,
        duży plus, mozna w ten sposób robić warzywa (dla dzieci tylko taki sposób
        gotowania jest wskazany) mozna ten gotować na parze mięsko, a na dole w garnku
        zupę (jednocześnie) Bardzo Ci to polecam

ja dodatkowo miałam kupić cały garnek z podwójnymi sitami (cena 220zł) jedno
        sito to moim zdaniem za mało, na ugotowanie super obiadku

ale kupiłam same sita, bo jak obejrzałam garnek w sklepie okazało się że mam 3
        tego samego rodzaju garnki w domu, więc dużo zaoszczędziłam , bo sito BERGHOFFA
        kosztowało mnie jedno 35 zł - bardzo polecam. Mam też parowar elektryczny ale
        nigdy ich go używałam dostałam od rodziców ale nie są zbyt praktyczne (gotowanie
        na prąd)
    • dziunia_f Re: parowar, doradzicie przy zakupie? 12.02.07, 17:59
      Dzieki za opinie. Przekonalyscie mnie, ze wartosmile Tylko teraz co wybrac hehe? Na
      garnki Berghoff popatrzylam sobie w necie, teraz tylko musze podjac decyzje. Raz
      jeszcze dzieki.
      -------
      Everything comes to one who waits!
      • sigvaris Re: garnek stalowy? 13.02.07, 00:40
        Ja spojrzałam na Allegro, wiesz Dziuniu że tam bywa taniej i jest jakiś nowy
        model (na parę), niezbyt duży. Chcesz linka?

A tak zupełnie przy okazji. Natknęłam się kiedyś na info, że garnki stalowe
        są "niezdrowe".
        Poza tym, że mogli to wygenerować producenci garnków emaliowanych smile czy macie
        jakieś swoje zdanie na ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka