lisa73 06.05.03, 14:51 witam was dziewczyny czy któraś z Was słyszała coś o metodzie badania na co dziecko jest uczulone i odczulania - zwane biorezonansem????? podobno wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekachna Re: Biorezonans - a alergia 06.05.03, 21:06 Robiłam to "badanie", pożal się Boże, dwa tygodnie temu. Chwyciłam po prostu kolejną szansę, chciałam spróbować. Dla mnie jest to szarlataneria. Być może komuś pomogło, nie twierdzę, że nie, ale to co zobaczyłam pachnie straszliwą amatorszczyzną. Wyniki testów kompletnie nie pokrywają się z moimi obserwacjami a przecież to są objawy kliniczne, pewniejsze nawet od testów skórnych. Mało tego, lekarka, która robiła to badanie starała się udowodnić mi, ze jestem wielbłądem ( twierdziła na przykład, że moja córka nie jest uczulona na soję, jak twierdzę, a może być uczulona na jakiś składnik soi; konia z rzędem temu kto widzi tu jakąś logikę ), co oczywiście nie wzbudziło mojego zaufania. Ja nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
o.zi Re: Biorezonans - a alergia 06.05.03, 21:21 Witam Cię! Na tym poście było już sporo na ten temat. Poszukaj trochę a znajdziesz bardzo dużo opinii na ten temat. Pozdrawiam.Iza Odpowiedz Link Zgłoś