heksa31 05.06.07, 07:37 Hej,co ja tu wyczytałam ze po kąpieli i smarowaniu miodem,wcieraniu maki wychodzą robaki?Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerstink Re: to chyba żart z tymi robakami?po macei miodzi 05.06.07, 08:16 Nie wiemy. Niektorym cos wyjdzie, ale czy to robaki ? Jednak spotkalam sie z opinia, ze po takiej kapieli niektorym to niektore objawy znikna. Wiec nawet jesli to nie sa robaki, to moze taka kapiel w czyms pomaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
heksa31 do Kerstink 05.06.07, 08:37 poważnie myślałam,że to żart.A może to robaki z maki?Kerstink widzę że dość często jesteś na forum,dużo wiesz o chorobach,wejdź na forum zdrowie dziecka i przeczytaj mój nowy problem,może wiesz coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: to chyba żart z tymi robakami?po macei miodzi 05.06.07, 08:38 To nie robaki tylko zanieczyszczenia z zatkanych porów wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
domka1 Re: to chyba żart z tymi robakami?po macei miodzi 05.06.07, 10:57 tylko trzeba te pory najpierw zatkać mąką z miodem potem posiedzieć w wodzie zwałkować cisto i robaki gotowe to się powinno nazywać "przepis na robaki")) Odpowiedz Link Zgłoś
dta Re: to chyba żart z tymi robakami?po macei miodzi 05.06.07, 13:08 Najpierw się siedzi, a potem smaruje mąką z miodem. Co do robaków, to nie robaki, tylko rzeczywiście zanieczyszczenia, ale nie z porów tylko z mieszków włosowych. - sprawdziłam w labie (na Wale Miedzeszyńskim, więc wiarygodnym) Odpowiedz Link Zgłoś