grimma 08.10.07, 15:46 okazalo sie ze moje dziecko jest uczulone na nurte i sinlac ( mieszkam na zoliborzu jedno otwarte 3.10.07 pudelko nutry oddam, sinlac i nutre za pol ceny aptecznej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olamad Re: grimma 08.10.07, 17:34 jak to uczulony na nutrę? Przecież dosyć długo go pił, prawda? I co mu teraz dajesz?? ( Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: grimma 08.10.07, 18:15 przestalam dawac na poczatku wrzesnia, bo pojawialy sie plamy suche na buzi, myslalam ze to od czegos innego moze mimo ze sie i jego pilnowalam i dlatego sprobowalam jeszcze raz teraz. i taka sama historia. juz nawet nie pisze o tym jak mnie to doluje. karmie dalej piersia. Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Współczuję Ci bardzo..:(( 09.10.07, 14:58 Wiem co czujesz, bo u mnie tez nieciekawie.. Na mój nos Bartek jest uczulony na jabłko i ryż. Odpadają więc wszystkie kaszki i deserki, bo we wszystkich deserkach jest albo jabłko, a jak go nie ma (morela i brzoskwinia z Hippa), to jest tam grysik ryżowy. A po kleiku kukurydzianym z kolei Młody dostał strasznego zaparcia. Chyba zacznę eksperymenty z kaszą jaglaną.. Bo coś muszę zaczać dodawać do nutry, bo nie przybiera.. Ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: masz maila na gazetowej n/t 09.10.07, 21:56 nic nie ma wyslij na jagoda_t@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sassello Re: Współczuję Ci bardzo..:(( 09.10.07, 15:43 o ile się nie myle w brzoskwiniach hippa jest sok jabłkowy...niestety...zostaja gruszki williamsa i śliwki, Odpowiedz Link Zgłoś
zosia888 Re: nutramigen i sinlac oddam za polceny 28.10.07, 17:57 Witam! Czy masz jeszcze ten sinlac? Chetnie bym odkupiła. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
a1iwa Re: nutramigen i sinlac oddam za polceny 29.10.07, 15:53 Czy Nutramigen jeszcze aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
a1iwa Re: nutramigen i sinlac oddam za polceny 29.10.07, 18:04 Proszę o numer telefonu na maila. Mogę zadzwonić dopiero po 21 lub jutro. A czy to 1 czy 2, i jaka seria? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia888 Re: nutramigen i sinlac oddam za polceny 30.10.07, 14:40 To ja tez jestem chętna na ten sinlac . Proszę napisz mi tel. na maila gazetowego to zadzwonię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś