nat10 01.02.08, 17:56 Dziewczyny,odebrałam wyniki kału i niestety jest srednoi liczna Candida!!!Poradzcie ,co dalej.Do jakiego lekarza iść?Do pediatry?Czy do tej doktor Kamirskiej?Plisss ,napiszcie ,co robić.!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szklanapulapka2 Re: Mamy Candide!!! 01.02.08, 18:13 ten sam post załozyłam wczesniej. U nas tez średnio liczna candida. Jak to leczyć? Jakie były objawy u ciebie - Twojego dziecka, mozesz opisac? my męczymy sie pół roku, cyklicznie się to powtarza: bóle brzucha, kaszel, sucha skóra, niespokojny sen... Prosze, pomóżcie nam! Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: Mamy Candide!!! 01.02.08, 18:18 u nas "tylko" niespokojny sen i podkrążone oczy.Ostatnio jest marudny,ma 7 miesiecy i zwalane jest to na zęby.Nie wiem,co dalej,własnie dzisiaj odebrałam wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: Mamy Candide!!! 01.02.08, 18:26 ja też przed chwilą dostałam meilem od dr kamirskiej. U mnie to candida sp. U Was też? wpisz w wyszukiwarkę na forum candida sp. ja tam trochę wypowiedzi znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś