maritka79 10.01.09, 20:38 Czy to możliwe aby multi sanostol uczulił 2-letnie dziecko? Nic innego nie wprowadzałam ostatnio, tylko to przychodzi mi do glowy w związku z ogromną wysypką mojej córki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianeczek2702 Re: multi-sanostol uczula? 10.01.09, 20:43 My stosujemy juz dłuzszy czas i do tej pory nic sie nie dzieje i nie słyszałam by uczulał!!!Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
stef01 Re: multi-sanostol uczula? 14.01.09, 14:20 tak bylo i u nas. Mam alergika i po podaniu tego preparatu niestety dostalo wysypki. Podawaj jak musisz Cebion Multi.On u nas nie wywolal uczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rudensja Re: multi-sanostol uczula? 23.04.09, 06:05 Właściwie to odnawiam temat Od kilku tygodni borykamy się z wysypką syna, ma 2 latka. Raz już zaleczyliśmy maścią od dermatologa, ale plamki pojawiły się znowu. Myślałam,że to po zmianie płynu do płukania, potem,zępiaskownica a dziś rano mnie olśniło, że samostol!!! To musi być to, bo jak nie to już nie wiem Czy jeszcze czyjeś maleństwo tak zareagowało??? Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: multi-sanostol uczula? 23.04.09, 07:19 u mojego dziecka nic sie nie działo, natomiast po cebioniemulti już tak. to jest bardzo indywidualna kwestia, w tych preparatach sa przecież różne dodatki. odstaw i sprawdz co sie bedzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
rudensja Re: multi-sanostol uczula? 23.04.09, 08:26 Idziemy dziś do dermatologa więc sobie porozmawiam z dr Odpowiedz Link Zgłoś
mamaady Re: multi-sanostol uczula? 23.04.09, 10:18 U nas bardzo często uczulały wszystkie syropy dla dzieci : i te na gorączkę, i na kaszel, i wapno, i witaminy. Alergolog powiedziała, ze to od barwnków i aromatów. Po prostu musisz szukać, az trafisz na właściwy. A sanostol sama sobie wypij )) Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: multi-sanostol uczula? 23.04.09, 11:09 mój syn też jest uczulony na "chemię". Witaminy, wapno i inne potrzebne składniki wystepujace w postaci naturalnej może jeśc w dowolnych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś