a_pola 30.03.09, 13:07 szukam namiarow, bardzo prosze o pomoc. Gdzie pan dr przyjmuje? z gory dziekuje K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_pola Re: dr Ozimek-Wawa 30.03.09, 22:14 oki, rozumiem,ale gdzieeee??? namiary jakies, numer telefonu, adres? prosze Odpowiedz Link Zgłoś
tony_almeida Re: dr Ozimek-Wawa 08.05.09, 14:14 witam czy też mogłabym prosić o kontakt do doktora? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nuis Re: dr Ozimek-Wawa 28.05.09, 13:49 Czy również moge prosić o adres, gdzie doktor przyjmuje nuis@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antyka wyslijcie mi maila na priva 28.05.09, 15:51 z prosba o namiar, to wtedy odesle tak bedzie mi najlatwiej odpisac Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi dr O. - Wawa (mam namiary) - Autor: antyka 29.05.09, 09:59 Wielka prosba, ciagle czytam w jakichs watkach, ze prosicie mnie o namiar na dr. O - od robali. Nie mam za bardzo czasu szukac i sprawdzac, komu wyslalam, a komu nie, dlatego osoby, ktora chca dostac namiar, bardzo prosze o wyslanie maila z proba na moj adres gazetowy. Tak od razu widze, czy komus przeslalam namiar, czy nie. jesli ktos bedzie mnie prosil o namiary na forum, bardzo mi przykro, ale mu ich nie przesle Odpowiedz Link Zgłoś
karola1978wawa Re: dr O. - Wawa (mam namiary) - Autor: antyka 29.05.09, 17:57 Poprosze na adres karola1978be@hotmail.com bo niestety nie widze twojego adrsu gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 poczta gazetowa 29.05.09, 20:08 Na gazecie jest tak, że każdy kto ma pocztę ma adres tworzony automatycznie z nicku. Czyli nick@gazeta.pl. Mój adres to monikaa13@gazeta.pl Twój karola1978wawa@gazeta.pl A autorki postu, która ma namiary na tego lekarza to antyka@gazeta.pl Nie piszcie do zona_mi, bo ona nie jest autorem tego postu tylko wklejaczem postu z innego wątku Odpowiedz Link Zgłoś