Gość: goj IP: 193.144.127.* 18.01.04, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tren Re: POLICJA TO CWOKI IP: *.szpital2.gorzow.pl / 217.98.252.* 19.01.04, 08:26 Stary zgłupiałeś ?!? Pisać takie teksty ?!? Nie słyszałeś , że już jeden gorzowianin dostał wyrok za obrażanie Policji. Nie słyszałeś , że oprócz jedenia pączków, picia kawy, obijania się , gorzowscy policjanci mają nowe hobby - internet ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tren Re: POLICJA TO CWOKI IP: *.szpital2.gorzow.pl / 217.98.252.* 19.01.04, 10:20 Przepraszam za błąd, miało być łobescy policjanci. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 19.01.04, 18:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: POLICJA TO CWOKI 19.01.04, 18:47 hiro napisała: > Gość portalu: tren napisał(a): > > > Przepraszam za błąd, miało być łobescy policjanci. > > > > Sorry > no to się kurwa nie myl! > żartowałem:-) policjancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TLCstr Re: ja moge sie nabijac z tych pedalow bez kary :) IP: 212.244.224.* 19.01.04, 23:43 Policja w Polce nie zdziala nic bez tzw. czynnika spolecznego czyli ORMOwskiej skolnnosci obywateli do pierdolenia czegos na innych. Pozdrawiam WSZYstkie wydzialy koMENDY Wojewodzkiej MO oraz podleglych jednostek. Tyle milego, a teraz do interneta marsz!!! Zamiast lapac pedofili i zorganizowana przestepczosc macie sukcesy w lapaniu pseudo-piratow i debili ktorzy wpisuja bzdury na witrynach w czasie zajec w szkole... Smutni jestescie, sory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: ja moge sie nabijac z tych pedalow bez kary : IP: *.skas.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:19 jestem policjantem i nie wstydzę się tego że jestem ćwokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ja moge sie nabijac z tych pedalow bez kary : IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 21.01.04, 03:02 Hey policjant, I to mi sie podoba... Jestem cwok..i do tego bardzo dobry cwok... I co powiesz na to... cwoku... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły [...] IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.04, 03:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ja moge sie nabijac z tych pedalow bez kary : IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 21.01.04, 03:30 Hey zly, Dziekuje.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel Re: ja moge sie nabijac z tych pedalow bez kary : IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.04, 07:02 Tym razem to Bernard rozbroił ,,bombę''. Odpowiedz Link Zgłoś