Dodaj do ulubionych

Ksiądz-strażak

IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 10:33
Prasa podała, że ksiądz, który spowodował wypadek drogowy w Gorzowie / po
pijanemu / już nie pracuje w komendzie wojewodzkiej straży pożarnej. A miał
tam etat, i to, jak podkreśla pan komendant Dąbrowa, mundurowy. Ciekawe, ile
zarabiał miesięcznie ten strażak? I ile pożarów ugasił?
Obserwuj wątek
    • Gość: strażak Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 11:27
      Już dupku nikt nie chce odpowiadać na twoje wątki. Nie czujesz tego, to wpisz
      jeszcze raz. Po prostu komuchów mamy już w dupie.
      • Gość: Filip Re: jak strażak ze strażakiem IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 15:35
        Coś nerwowy jesteś, jak na strażaka. Aż strach sie bać. Musiała kiedyś beleczka
        w czasie pożaru spaść ci na główkę. Widać, że nawet poświęcony przez strażaka-
        kapelana hełm nie pomógł. A teraz grzecznie zmów paciorek, pokłoń sie nisko
        nowemu kapelanowi, i na służbę, strażak, na służbę.... I nie zapomnij przy
        okazji postrajkować, i domagać się od podatników więcej pieniędzy. Tylko na
        mnie nie licz, strażak......
        • Gość: g.g.g. Re: jak strażak ze strażakiem IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 15:41
          Jakiś debil podający się za strażaka wypisuje głupoty. Widocznie pasuje mu, że
          czarni wpisywani sa na listy płac. Takiemu kretynowi i tak nic nie trafi do
          przekonania. Najlepiej, żeby sam płacił czarnemu.
      • Gość: Andrzej L. Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 16:55
        To oburzające, w jaki sposób wyciągane sa pieniądze z państwowej / prawie
        pustej / kasy. Jeżeli uwzględni sie ilość różnej maści kapelanów w straży
        pożarnej, jednostkach wojskowych, więzieniach, katechetów w szkołach to ciarki
        przechodzą. A to przecież tylko niewielka część wydatków, jakie ponosimy.
        Tylko kretynowi strażakowi to nie przeszkadza. Z tą belką to chyba było tak,
        jak ktoś wczesniej napisał.
    • Gość: strażak 2 Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 11:49
      Z tego co wiem to nawet lekarz który został skazany za śmierć Bartosza S.był
      pracownikiem w straży i ładne pieniądze zarabiał za bezsensowny etat
      • gtk Re: Ksiądz-strażak 16.03.04, 12:06
        Gość portalu: strażak 2 napisał(a):

> Z tego co wiem to nawet lekarz który został skazany za śmierć Bartosza S.był
        > pracownikiem w straży i ładne pieniądze zarabiał za bezsensowny etat

Z tego, że ktoś ma bezsensowny etat w jednostce budżetowej nie wynika, że może
        go mieć ktoś inny. Fakt, że z podatków opłacany był ksiądz za "posługę duchową"
        uważam za skandal - i nie zmieni tego fakt, że ktoś inny równie skandalicznie
        pobierał publiczne pieniądze.
    • Gość: open Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 12:38
      Wreszcie prawidłowa reakcja ,pozbawienie wszelakich publicznych stanowisk i
      pieniedzy . Ale to jak łeb Hydry odrasta .
      Filip. co tam ksiadz Przemek dzisiaj czytałem jak zakonica zgarniajac snieg na
      przyklasztornym placu zgarneła również osobowy samochód bo była tak napi...
      nastepnie spadła i trochę przysneła.
      • Gość: joanna64 Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 19:26
        Uważam, że to skandal. Tyle sie mowi o biedzi, że brakuje pieniędzy na
        wszystko!!! A tu jakiś ksiądz, i to w dodatku nadużywający alkoholu, ma etat w
        straży pożarnej!!!! Do czego to już w tym kraju dochodzi??? Też chętnie
        dowiedziałabym się, ile taki ksiądz miesięcznie zarabia?
    • Gość: open Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.04, 22:53
      Uzupełniając moją informację o wesołej zakonnicy ,która przebiła naszego
      przemka strażaka dodam ,że tp siostra Paula w cywilu zwana Ewka S . Parking
      znajduje sie przed opactwem cystersów w Krzeszowie . Siostra Paula jeżdżąc
      traktorem z pługiem miała w sobie zaledwie trzy promile ,a skasowane autko to
      ford .
      Przed chwilą w polsacie pokazali mojego faworyta na proboszcza roku z m.
      Piwnice. To ten co na pogrzebach śpiewa w żłobie leży, a na rocznicach np. 50
      lecia pożycia pieśni pogrzebowe. Dzienikarkę olał z jej pytaniami.
      Ile to wrażeń i doznań sledząc poczynania przewodniej siły narodu .
      Amen
      • Gość: Hexen Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 23:00
        > Amen

Pozdrowienia dla żony.
        • Gość: Filip Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 17.03.04, 08:35
          Jak już tak się pozdrawiamy, to ja pozdrawiam strażaka. A co mi tam, niech
          stracę. Strażak, jak już skończysz całowanie kapelana w pierścień, skończysz
          swoje zdrowaśki, wstaniesz z umęczonych kolan i przyjmiesz pionową postawę, to
          pomyśl, że jest na tym świecie ktoś, kto cię pozdrawia. To ja, Filip. Amen.
          • Gość: strażak Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.04, 01:46
            Jesteś zaślepionym komuchem. Ja na temat księży wcale się nie wypowiadałem. Ja
            po prostu mam ciebie w dupie.
            • Gość: kibic Re: Ksiądz-strażak IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 02:51
              Psy szczekaja - karawana jedzie dalej....

P.S. A dupę oszczedzaj... jeszcze trochę a będziesz musiła na niej zarabiac ja
              wejdziemy dio Europy...
            • Gość: Filip Re: Ksiądz-strażak IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.04, 08:33
              Dalej, dalej strażak. Lej miód na moje serce. Kolana już rozprostowaleś.
              Poślinioną od calowania pierściebia buźkę otarłeś. O tobie powiedzić, że jesteś
              zaślepionym solidaruchem z resztkami styropianu na kufajce to za dużo. Dobrze,
              że takimi dupkami nikt już się nie przejmuje. Ale ty mnie bawisz, więc dalej,
              dalej. Wylej jeszcze trochę żółci....He, he,he.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka