Dodaj do ulubionych

work in gorzów

02.01.11, 10:57
pare razy marudziłem na forum że nie można znaleźć dobrej pracy w gorzowie.
dzisiaj jakaś eureka bo ja jestem przecież introwertykiem.
A większość kontaktów w spr pracy wymaga kontaktu telefonicznego.
Ba! Pracodawcy to są ekstrawertycy! I lubią bardzo przez telefon wszystko załatwiać.
A jak ja gadam przez telefon z obcą osobą to się stresuję i nie wypadam tak dobrze na rozmowie rekrutacyjnej.
Przedsiębiorcy-ekstrawertycy nie rozumieją introwertyków. A to są bardzo wydajni specjaliści.

Tylko ja chce być przedsiębiorcą, myślałem o zakładzie produkcyjnych gdzie zarządzałoby się ludźmi ale to w przyszłości. Na ten czas mały e-biznes jakieś szkolenia internetowe, aby stworzyć dochód pasywny by nie musieć pracować i być wykorzystywany bez umowy za minimalną krajową.

To już nie będe gadał że nie ma pracy w gorzowie bo jest, h**owa ale jest (dla ludzi 18-40 w tpv przez audita oraz dla młodych pięknych sprzedawczyń w centrach handlowych - wymagane zdjęcie przy CV). Przedstawiciele handlowi zapewniający rynek zbytu na produkowane/sprzedawane g**na bardzo chętnie poszukiwani.
Obserwuj wątek
    • Gość: przymusowy Re: work in gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.11, 20:29
      Arbeit macht frei! Ordnung muss sein! Posłuchaj sobie utworu 'Bestia' zespołu Dezerter! To pasuje!
    • zetkaf Re: work in gorzów 03.01.11, 23:22
      Rozumiem, ze dales ogloszenie celem (nie)znalezienia pracy?
      • Gość: Bernard Re: work in gorzów IP: 199.19.221.* 05.01.11, 02:06
        Hey zetkf,
        Ten caly spawacz akademicki to smierzacy pisowski len....
        Kaego dnia to udowadnia..
        :):):):)
    • Gość: doradca Re: work in gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.11, 15:34
      Wolfy, nie trzeba wszędzie o tym pisać. Rzeczywistość bywa pokręcona. Poczytaj sobie coś z psychologii czy socjologii. A ludzkość migrowała od setek lat, to żaden dziw. Może i Twoje miejsce na przykład w Kanadzie.
      • Gość: canada Re: work in gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 22:26
        gdzieś czytałem, że Kanada, przez swoją rozległość i rzadkie zasiedlenie to taka "luksusowa Syberia"...
        coś w tym jest, a samo porównanie dość oryginalne...
      • Gość: Bernard Boalo, zimno i do PiSu daleko... IP: 199.19.221.* 06.01.11, 00:36
        Hey,
        Taki chwast jak twoj "Wolfy" tu sie nie przyjmie...
        Zatrzymaj go sobie..
        :):):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka