thebird2 12.04.12, 07:58 w tym 50 potencjalnie podejrzewanych. Po wyglądzie czy po zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alt.er.ego Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura pok... 12.04.12, 08:43 Mam wrażenie, że lekko kuśtyka, jakby miał np. kontuzję kolana - może i jest biegaczem ? Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 08:48 Na moje oko, ma coś z lewą nóżką: obolała, kontuzjowana, uwierający but itp. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 09:03 aby brutalnie zgwałcić ... a jaki to jest ten "niebrutalny" gwałt? No i ja bym stawiał na tych kolesi na poczatku wideo ! Nawet z tragedii mozna czerpac profity... to rownież gwałt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 10:09 rzeczywiście mogliby wyłączyć reklamy na tym video... nie wiem czy Play chciałby być reklamowany przed poszukiwaczem gwałtów... bo do 4 za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 11:21 może piłkarzem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.speed-net.pl 12.04.12, 21:30 szybko biega- krzywe nogi charakterystyczne dla piłkarzy - coś w tym może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3qn Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.infinite.pl 12.04.12, 11:54 Raczej ma krzywe nogi bo rozchodzą się na wysokości kolan jak dwa nawiasy (') prawidłowe to |'| to się jakoś nazywa ale nie pamiętam jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.12, 08:58 Powinny być dołączone zdjęcia zbliżenia twarzy, elementów charakterystycznych - chyba to nie są skomplikowane techniczne czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.12, 10:11 Zdjęcia dość wyraźne z ok. 20:00:08 i 20:00:46 z dołem twarzy powinny zostać powiększone i opublikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc hej piotr,hej piotr IP: *.dynamic.mnet-online.de 12.04.12, 09:19 skad ty masz te oczy nie chcem ale muszem sobie przypomniec,kto tak pieknie spiewal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 11:14 15 lat za gwałt i okaleczenie? Mało. Obyś długo zdychał, gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 11:33 to mańkut który gra albo dużo grał w piłkę nożną. piłka:sposób chodzenia i układ nóg(łuki w stawach kolanowych) mańkut: niech praworęczny tak sprytnie przeliczy bilon lewą ręką jeżeli to faktycznie on to zajebią go pod celą;-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
maciak21 Sprawdźcie portale typu. Endomondo i sporttracker 12.04.12, 11:29 być może jest biegaczem i używa telefonu z gpsem aby zapisywać swoje trasy w internecie i można też publikować na fejsie. To może być trop bo są tam zdjęcia też biegaczy i trasy i może tam wcześniej biegał i zna okolicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Sprawdźcie portale typu. Endomondo i sporttra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 11:43 w sposobie bycia raczej przypomina wiejskiego głupka, więc wątpię w fejsbuka, tłitera czy foursqura albo ajFona (bo ci się chwalą i afiszują swoimi telefonami wszem i wobec). Prędzej przetrzepałbym naszą-klasę i wszystkich łepków w tym wieku z Gorzowa i okolic. To dla wprawnego technika kilka h pracy tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 11:32 przez rażące błędy policji ten zwyrodnialec jest na wolności w styczniu było zdarzenie a mamy kwiecień ja się pytam czemu jeszcze nie ujęty!! są nagrania z kamer, taka charakterystyczna postać i nie mogą złapać? "zbieranie dowodów zabrano się zbyt późno. A od grupy policjantów, którzy pracują nad rozwikłaniem zagadki, odsunięto najlepszego w garnizonie specjalistę, byłego naczelnika wydziału kryminalnego komendy wojewódzkiej, który w połowie stycznia został szefem Biura Spraw Wewnętrznych" "- Kilka godzin po gwałcie mężczyzna, podobny rysopisowi, jaki podała dziewczyna, był w jednym z gorzowskich dyskontów. Nagrały go przemysłowe kamery. Policjanci dotarli do taśm za późno - opowiadają nasi informatorzy." "Prokuratura nie ma sobie nic do zarzucenia. - Jesteśmy zadowoleni z pracy policjantów i prokuratorów. Zaangażowaliśmy specjalistów z komendy wojewódzkiej. To, że nie mówimy wiele o śledztwie, nie znaczy, że nic nie robimy - tłumaczy się Domarecki." brawo domarecki prokuratura i policja w gorzowie. dzięki wam zwyrodnialec chodzi na wolności i pewnie niejedną ofiarę jeszcze tak potraktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 11:41 przez burdel w policji śledczy dostał awans i nie ma go kto zastąpić bo nowi nie mają doświadczenia. w parę dni po zdarzeniu powinny zostać przebadane taśmy z monitoringu całego miasta Gorzów nie jest duży. Można by go namierzyć. sprawdzić wszystkich piotrów z naszej klasy z Gorzowa i okolic. Może powiedział to dla niepoznaki a to nie jest zaden piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Macie tu lekko wyostrzone zdjęcia 12.04.12, 12:39 Gwałciciel z wieprzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Macie tu lekko wyostrzone zdjęcia IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 13:00 był w wojsku(jeszcze jak było dla ludu) i pewnie po pierwszym wyroku pisał skargi na molestowanie pod celą...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 12:50 >>a to nie jest zaden piotr. ...a Polikarp Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego 12.04.12, 13:08 gorzowianie.com.pl/338,Poszukiwany_gwalciciel_z_Wieprzyc____nagroda_3_tys_zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego 12.04.12, 13:09 sok w kartonie zakręcany się kupuje jak masz jakiś środek lokomocji, tego kartoninka się nie trzyma w ręku przy jeździe autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 13:23 Gwałcił najprawdopodobniej przyjechał autem, oraz może mieć widoczny tatuaż na prawej dłoni (chowa) wolfi wyluzuj to mańkut! uwierz mi...... trzymasz drobne w lewej kiszeni będąc praworęcznym? prawą sobie skaleczył trzymając coś w lewej........;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrarm Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego 12.04.12, 14:42 JA trzymam drobne w lewej kieszeni, będąc praworęcznym - trzymam drobne z tyłu albo z lewej strony, zawsze lewą ręką je wyjmuje - w prawej zwykle trzymam przy wyjmowaniu portfel, który wyjmuje z tylnej prawej. Zaś do lewej wrzucam drobne po zapłaceniu jak już schowam porftel. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek200 Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego 12.04.12, 14:42 Ja trzymam portfel w lewej kieszeni, a jestem praworęczny. Gówniany dowód podałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 14:55 a gdzie tu był dowód? każdy praworęczny nie policzy tak sprytnie drobnych lewą. każdy praworęczny trzyma w "przedniej"kieszeni drobne po prawej stronie ciała sięgnij prawa ręką po portfel po lewej stronie na dupie?gość nie ma obniżonych spodni(kieszenie na kolanach) zapytajcie doliniarzy! > Ja trzymam portfel w lewej kieszeni, a jestem praworęczny. Gówniany dowód podał > eś. ale mówisz o kurteczce.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego IP: *.home.aster.pl 12.04.12, 15:59 raczej w sklepie nie chowa ręki ponieważ się skaleczył, na przejeździe kolejowym też miał rękę schowaną, więc to nie przez skalecznie trzyma ją w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego 12.04.12, 16:27 raczej nie zasłaniał, tylko może mu było zimno w ręke ja też mam odmrożone łapy i chowam do kieszeni a może trzymał w niej nóż w pogotowiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nipel Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego IP: *.net.pbthawe.eu 12.04.12, 19:42 z tym trzeba się zgodzić, czy nie połączyć z tym, nie do końca sprawnej prawej nogi - wyraźnie kuśtyka, na przejeździe i torach podobnie jak i chowa rękę, więc może jakiś wypadek, uraz o poważniejszych skutkach, niedowład prawej strony, drobne lewą ręką wystarczająco sprawnie ogarnia żeby sądzić, że ten problem trwa u niego dość długo, twarz schowana i podcięte oczy? może również jakaś blizna, ślad na twarzy, którego na kamerach nie widać a którego się wstydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: ciekawe czy ten peugot biały z tyłu to jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 11:45 a może jakaś dysfunkcja ruchowa lub lekkie inwalidztwo? może to jest bariera w jego kontaktach z otoczeniem + problemy psychiczne i efekt w postaci takiego zdeprawowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro stwierdzam na 100%! IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 13:13 stwierdzam na 200%-JEST GWAŁCICIELEM!!!!ten gwałciciel z wieprzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemolek Re: Nic nie stwierdzam na 100%! IP: *.lss.net.pl 12.04.12, 15:06 Kształt (ułożenie) kończyn dolnych, sylwetka wskazuje na to, że kilka kilometrów w swoim życiu mógł przebiec.Biegacze zazwyczaj mają układ kończyn nie tak X, tylko tak ( ) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Nic nie stwierdzam na 100%! 12.04.12, 16:33 kiedyś miałem starcie z takim typem, to podobnie miał nogi długie ułożone ( ) tak coś jakby wilk z bajki o wilku i zającu i gość był kolarzem. miał bardzo dobrą kondychę bo skakał jak zawodowy fighter. i był wyższy ode mnie a ja mam 177 cm więc ten gość może podobnie mieć ze 181 i musi ważyć ze 76kg przypuszczam po tych zdjęciach. jak nakładał kaptur to chyba miał łyse kółko na głowie ale może to co innego, załączyłem tu zdjęcie gorzowianie.com.pl/338,Poszukiwany_gwalciciel_z_Wieprzyc____nagroda_3_tys_zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura pok... 12.04.12, 16:13 Dźgnął nożem gałki oczne? Za samo to powinno się mu wypalić oczy kwasem i poddać chińskiej torturze tysiąca nacięc. Facet jest wyjątkowym zwyrodnialcem. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 16:36 podejrzewam że gość może być z nowin wielkich bo zatrzymał się w jeninie w biedronce i pewnie pojechał dalej do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 16:48 nawet sprawdziłem paru Piotrów na nk i eplusie. jest paru podobnych ale ten jest mongołowaty i na jednym zdjęciu widać że ma grube brwi czarne chyba na naszej klasie znalazłem z nowin jakiegoś piotra co ma ksywę tatar i zero znajomych i zdjęć. ale to żadna poszlaka ale można by sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
minia84 Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Czym jechał? 12.04.12, 16:49 Mnie zastanawia czy sprawdzono jak kursują autobusy w tym czasie i okolice trafienia do sklepy, KAMERY w AUTOBUSACH!!!!!! To są czy nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Czym jechał? 12.04.12, 16:54 kamery są jeszcze na drogach - badają tam czy nie przekroczysz prędkości ale po 4 miesiącach wątpię żeby mieli nagrania samochodów jeśli był autem to musiał je gdzieś tam postawić - również byłyby ślady opon albo ta laska by widziała w pobliżu. Można przypuszczać gdzie mógł zaparkować, ustalić dokładniej godzinę zdarzenia, prognozowany czas przejazdy w stronę nowin i wykryć jakieś samochody po których właścicielach sprawdzić czy nie odpowiadają rysopisowi Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Czym jechał? 12.04.12, 16:55 gość przeszedł w stronę tej laski a później wracał? powrotu nie pokazali na kamerze czyli gdzie poszedł? prosto? czy zawrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 17:06 gość miał charakterystyczny napis na kapturze XT czy XI? kaptur wie ktoś co to za marka ubrań? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 17:07 XT - buty biegowe męskie!! www.agito.pl/salomon-buty-biegowe-meskie-xt-wings-3-3548-533568.html Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 17:09 może mówił prawdę o tym że jest najszybszy w wielkopolsce znaczy przeszukać tych co wygrywali maratony Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 17:10 idę na obiad i już się nie zajmuje sprawą ja nie prokurator ale przydałyby mi się te 3 tysiączki Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 17:55 Maratończycy nie są najszybsi, muszą biec stosunkowo wolno rozkładając siły na długi dystans. Najszybsi są uprawiający sprinty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: 95.108.118.* 12.04.12, 20:03 na murzyna nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 17:52 Bo Cię palnę ! Ja biegam w takich butach ( tylko kolor inny ), na imię mam Piotr, jestem leworęczny... To mnie zaczyna śmieszyć - może to moje złowieszcze alter ego ? ;o Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 18:02 dodaję cię do listy podejrzanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 18:08 Proponuję , aby po złapaniu oddać go zamiast wymiarowi sprawiedliwości rodzinie poszkodowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 18:10 Uprzejmie dziękuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d utyka bo może ma kontuzję 12.04.12, 18:31 od przetrenowania biegami Odpowiedz Link Zgłoś
thebird2 Re: utyka bo może ma kontuzję 12.04.12, 19:43 chinskie buty ma na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: utyka bo może ma kontuzję IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 19:47 litar z wiary lecha...moze i ta kurtka ...moze i on może ktoś w necie się myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol by Re: utyka bo może ma kontuzję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 20:00 Ta ręka, którą w kieszeni, może być "sucha", krótsza, bez części palców, bez części dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: utyka bo może ma kontuzję IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 20:04 a szeroko rozstawione nogi to brak jaj!?nie bój znajdą w parku........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro onet żeby nie było........ IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 20:01 ~Kraku13: Nie jestem pewny na 100 procent, ale wydaje mi się, że na tym zdjęciu jest Litar z "Wiary Lecha". dzisiaj, 18:45 | ocena: 100% odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: onet żeby nie było........ 12.04.12, 20:37 ten? lichar nawet podobny Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: onet żeby nie było........ 12.04.12, 20:40 tylko że ten okulary nosi a w nagraniu nie miał pingli na nosie a by musiał mieć żeby wybrać towar z półki widzieć co kupuje ale do rysopisu bardzo się zgadza ten sam grymas twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bużka Re: onet żeby nie było........ IP: *.szpital.gorzow.pl 15.04.12, 18:42 nie,chyba nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
wszczebrzeszyn Wybiórcza oczywiście musiała reklamę wrzucić nawet 12.04.12, 20:23 Wybiórcza oczywiście musiała reklamę wrzucić, nawet przy takim materiale. W razie gdyby znalazł się jakiś idiota, który chciałby mi odpisać, że pokrywane są w ten sposób koszty emisji odpowiadam: jest You Tube i tym podobne serwisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: ta,ten mankut to kobita IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 21:02 ale w sumie w dortmundzie debile nie pracują........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: ta,ten mankut to kobita IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 21:11 : 62.245.139.141 wybieraj: Herbelhausen Ellnrode Battenhausen Dodenhausen Haddenberg Schönstein Haina Moischeid Schiffelbach Hüttenrode bo ja wybiorę......................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc mozecie mi skoczyc IP: *.customer.m-online.net 12.04.12, 21:36 menden i szczecin i oszust ze szczecina do ktorego dzwonila wlasna matka i jeszcze raz mozecie mi skoczyc wszyscy razem i kazdy oddzielnie i dobrze wiecie gdzie i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: mozecie mi skoczyc IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 21:43 a co męczy cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: mozecie mi skoczyc 12.04.12, 21:55 hiro, powiedz czy to ten www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/lubin-policja-sporzadzila-portret-pamieciowy-gwalciciela_247645.html%5Blink%5Dhttp://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/lubin-policja-sporzadzila-portret-pamieciowy-gwalciciela_247645.html Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Sprawca czy podejrzany? 12.04.12, 22:06 >> Sprawca czy podejrzany? zależy o kogo pytasz. jak o gościa z nagrania to masz jakieś wątpliwości że mógł to zrobić kto inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Sprawca czy podejrzany? IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 22:06 od rutkowskiego dostanie mieszkanie i ochronę! Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Re: Sprawca czy podejrzany? 12.04.12, 22:20 Sprawca to osoba, która dokonała czynu zabronionego, niezależnie czy znamy jej tożsamość czy nie. Podejrzany, to osoba której postawiono zarzut popełnienia czynu zabronionego ( wydanie postanowienia o przedstawieniu zarzutów ). Osoba podejrzana nie musi być sprawcą - postępowanie karne ma dopiero doprowadzić do ustalenia, czy podejrzany o popełnienie jakiegoś czynu zabronionego rzeczywiście go popełnił, czyli czy jest sprawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 22:17 w 37 sekundzie nagrania chyba trzyma nóż w prawej ręce? zaatakował tę pierwszą od której wracał? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura p 12.04.12, 22:18 nie, sorry to są paluchy bo rękawiczki ma bez palców Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d co do kuśtykania 12.04.12, 22:21 to może tak po prostu chodzi niektórzy mają taki styl chodzenia jakby im ktoś kij wetknął w d**ę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: co do kuśtykania IP: *.net.pbthawe.eu 12.04.12, 22:26 zastanówcie się, czy nie połączyć z jego prawą ręką, której niechętnie używa, czy to przy przejeździe czy w biedronce, nie do końca sprawnej prawej nogi - wyraźnie kuśtyka, na torach wyraźnie widać jak prawie się potyka, więc może jakiś wypadek, uraz o poważniejszych skutkach, niedowład prawej strony, drobne lewą ręką wystarczająco sprawnie ogarnia żeby sądzić, że ten problem trwa u niego dość długo, twarz schowana i podcięte oczy? może również jakaś blizna, ślad na twarzy, którego na kamerach nie widać a którego się wstydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: co do kuśtykania 12.04.12, 22:33 może wpadł pod pociąg parę razy jak przełaził przez te tory albo sobie konia walił ręką w kieszeni ale to wątpię bo w kurtce trzyma a nie w spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d a może ma drewnianą nogę 12.04.12, 22:36 już nie piszę bo za dużo się udzielam idę spać dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
lokis1791 szkoda, że tego sku...syna pociąg nie rozpie...ł 12.04.12, 22:47 szkoda, że tego sku...syna pociąg nie rozpie...ł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Kim jest gwałciciel z Wieprzyc? Prokuratura pok... 12.04.12, 23:19 K***a wasza w d**ę w******* mać - to żeby pomóc Policji i zobaczyć portret tego bandyty muszę jeszcze reklamę oglądać!!!!! - Odpowiedz Link Zgłoś
rypalski Re: toporem uciac jaja na rynku w samo poludnie 12.04.12, 23:50 zabezpieczyc DNA i rozpoczac masowe pobieranie probek od wszystkich podobnych do "rysopisu" mezczyzn ... po zlapaniu na rynku w Gorzowie toporem publicznie odrabac jaja ... i odwiezc wolna furmanka do szpitala ... jaja wrzucic do kanalizacji miejskiej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: toporem uciac jaja na rynku w samo poludnie IP: 199.19.221.* 13.04.12, 05:26 Hey, W artykule zwraca sie uwage na to ze podejzany osobnik "chowa" prawa reke...Sugeruje sie mozliwe zranienie i krew... Nie sadze... Ten osobnik prawa reke trzyma w kieszeni prawie przez caly czas. W sklepie oraz poza nim... Mozliwe ze jest leworeczny lub prawa reka caly czas jest zajeta trzymaniem czegos.. Bron? Noz? Poza tym posluguje sie lewa reka calkiem swobodnie. Placi kasjerce wyjmujac pieniadze lewa reka z.....lewej kieszeni...tak jakby tam mialy byc.... Musi byc tego powod. to nie przypadek.... Nie ma klopotow z "odliczeniem" naleznosci...lewa reka... (drobne) pieniedzmi wyjetymi z lewej kieszeni ... Nie zachowuje sie jak ktos "zmuszony" ukrywaniem czegos do robienia tego... Chociaz mozna zalozyc ze jakis charakterystyczny i widoczny tatuaz na rece bylby probemem... PS. Gdy policja aresztuje takiego skur-wiela to czasami "wypadki" sie zdarzaja...Potknie sie delikwent.... na buzi ze schodow zjedzie, pies mu morde zezre lub przeciag za okno z trzeciego pietra na bruk wyciagnie... Siem zdarza... Jesli w tym przypadku sie "zdarzy"...obiecuje zadnych durnych pytan nie zadawac... Gorzowianki musza czuc sie bezpieczne!!! Powodzenia dla sledztwa!!! Zdjac gnoja i to jak najszybciej! :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: toporem uciac jaja na rynku w samo poludnie 13.04.12, 08:43 To idź oddaj swoje jako pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Te reklamy IP: *.namao.albertacom.com 13.04.12, 07:41 Hey koczkodanka, Przestan glupoty pisac... Media zarabiaja wciskajac reklamy sponsorow miedzy wiedomosci, informacje i gdziekolwiek sie da.... szczegolnie tam gdzie jest "wysoka ogladalnosc"...a mozna sie spodziewac dziesiatek tysiecy klikniec w tym temacie... Sam ogladnalem kilka razy clips za kazdym razem czekajac na koniec reklamy.. Takie jest zycie, taki jest biznes... Nie podoba sie? Radze sie przyzwyczaic... Komuna upadla, rzadzi kapitalizm I to nie sa jaja :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d a u mnie nie ma reklam w filmikach na portalu 13.04.12, 11:54 ani nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Te reklamy IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.12, 08:51 koczkodanka napisała: > są skandaliczne. wstydź się Gazeto Na innych stronach, na przykład stronie Radia Zachód, jest to samo bez reklam. Odpowiedz Link Zgłoś