Dodaj do ulubionych

PiS chce odwołać Wojciechowską

12.04.12, 20:39
Jak podaje RMG PiS chce odwołać Wojciechowską z funkcji wiceprzewodniczącej rady miasta. Derech-Krzycki mówi że z nią nie rozmawiał bo choć ona była na dwóch imprezach to jest na zwolnieniu lekarskim.
Nie przepadam za PiS ale w tym wypadku maja moje poparcie
Obserwuj wątek
    • Gość: hiro pis chce to ...pis chce tamto...... IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 21:19
      mogą jej za przeproszeniem;-)tyle może pis
      założymy się?
      • Gość: Bernard PiS chce Polske odwolac... IP: *.namao.albertacom.com 13.04.12, 06:07
        Hey,
        Nie przejmowac sie wariatami...
        Wlasnego Jarka odwolac nie potrafia a dobrych radnych sie czepiaja...
        Do diabla z Pisem
        :):):)
        I to nie sa jaja
      • Gość: nicelus Re: pis chce to ...pis chce tamto...... IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.12, 06:16
        hiro napisał:

> mogą jej za przeproszeniem;-)
        > tyle może pis założymy się?

Jeżeli innym radnym taka reprezentacja odpowiada, to nadal będą tak reprezentowani. Jest demokracja. Ale nikt nie zarzuci radnym, którzy będą głosować za odwołaniem, że im taka reprezentacja odpowiada.

:)

• e_werty Re: pis chce to ...pis chce tamto...... 13.04.12, 09:22
          nikt nie zarzuci radnym

... czyli kto? Kogo to obchodzi?
          Kasy nikt nie traci ani nie zarabia...
          wiec kto ma walczyc?
    • Gość: login_t Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.12, 08:33
      Przecież Lud Gorzowski wybrał ją już po ekscesach i taka pani mu odpowiada.
      • Gość: Bernard Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.namao.albertacom.com 13.04.12, 20:31
        Hey login,
        Wyglada na to, ze "madrosc ludu" twoja przewyzsza...
        Lud na drobiazgi i nieistotne niedoskonalosci uwagi nie zwraca..
        natomiast zwraca uwage na madrosc i efektywnosc dzialania..
        Dlatego lud ja wybiera...
        Ktorys tam raz z rzedu....
        Lud ma dosc falszywych kukiel w tanich garniturach rozpoczynajacych kazda wypowiedz "Niech bedzie pochwalony..." po to by bluzgac, klamac, kombinowac, krecic, mataczyc, oszukiwac, oskarzac, pomawiac.....w imie Ojca i Syna i calej pisowskiej reszty.
        I to nie sa jaja
        :):):):):):)
        • Gość: login_t Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 13.04.12, 21:44
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> natomiast zwraca uwage na madrosc i efektywnosc dzialania..
          Jak się gugla "grażyna wojciechowska" to wychodzi mądrość działania: śmierdzący emeryci i wyrok na Andrjuszę.

I jakąś kasę pozbierała na dzieci.
          • Gość: Bernard Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.namao.albertacom.com 13.04.12, 23:00
            Hey login,
            Dlaczego wy PiSowcy nienawidzicie emerytow i twierdzicie ze smierdza...
            Czy ty sie z tego spowiadasz ( wszak za dobrego katolika na forum robisz...), czy powiedziano ci ze jest w porzadku, ze tak mozna i trzeba???
            :):):):):)
            • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.12, 13:24
              Bernard napisał:

> Dlaczego wy PiSowcy nienawidzicie emerytow i twierdzicie ze smierdza...

Dlaczego znów kłamiesz i kręcisz. Wojciechowska nie jest z PiS, tylko z Komitetu Wyborczego Wyborców Tadeusza Jędrzejczaka - Gorzów XXI w. A więc to członkowie komitetu Jędrzejczaka używają takich określeń, a nie PiS. Przekonał się o tym Stanisław Łazowski i kilku innych radnych. Kiedy odmówili poparcia Wojciechowskiej na stanowisko wiceszefowej rady, wyzwała ich od szmaciarzy, śmierdzących emerytów, sprzedajnych dziwek, psów i ch...

• e_werty Re: PiS chce odwołać Wojciechowską 14.04.12, 14:27
                Potrzebne obszczymurki do głosowania!
              • Gość: login_t Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 14.04.12, 14:49
                Myślę, że właśnie za tą szczerość i bezpośredniość Benio z Zawarcia wspiera "Dziewczynę z Zawarcia".
                • Gość: Bernard Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.namao.albertacom.com 14.04.12, 21:34
                  Hey login,
                  Pis by wszystko dal, dusze Bogu lub diablu oddal by choc jednego takiego jak ona miec radnego...
                  Niestety...
                  Maja talatajstwo, a co maja i to ich zlosci...
                  Patrza na siebie pisowcy i mysla: jakie my durne i nieudaczne..
                  .Zaatakujmy kogos, moze uwage od naszej glupoty odwroci...
                  Nie odwroci..
                  :):):):):):)
                  • Gość: login_t Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 14.04.12, 22:04
                    Zamelduj to Andrjuszy.
                    Spytaj go, jak fajnie być przeczołgiwanym przez sądy za dwa słowa prawdy.
                    Przez "takiego radnego".

• Gość: Bernard Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.namao.albertacom.com 15.04.12, 00:34
                      Hey login,
                      Jestes pokopanym pisowcem wiec prosze, nie uzywaj slowa "prawda"...
                      Profanujecie wszystko czego dotkniecie..
                      :(:(:(:(:(
                      • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.12, 03:42
                        Bernard napisał:

> Profanujecie wszystko czego dotkniecie..

Od profanowania dobra i uczciwości ty tu jesteś!

:D :D :D

• Gość: Bernard Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.namao.albertacom.com 15.04.12, 03:49
                          Hey nicelus,
                          Plucie przez was pisowcow wsrod prawdziwych Polakow traktowane jest jak komplement...
                          :(:(:(:(
                      • Gość: login_t Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 15.04.12, 08:20
                        Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey login,
                        > Jestes pokopanym pisowcem wiec prosze, nie uzywaj slowa "prawda"...
                        > Profanujecie wszystko czego dotkniecie.

Powiedz, czy Andrjusza nie był pozwany przez Wojciechowską za słowa prawdy, które opublikował na tym forum?

No powiedz, tak czy nie?
        • danny_boy Re: PiS chce odwołać Wojciechowską 18.04.12, 00:30
          >Wyglada na to, ze "madrosc ludu" twoja przewyzsza...
          >Lud na drobiazgi i nieistotne niedoskonalosci uwagi nie zwraca..
          Lud zwraca uwagę czy ich idole lubią wypić, nażreć się, pobluzgać i wydawać nie swoją forsę. Jak było widać w wyborach, to mu najbardziej odpowiadało.
          • Gość: Bernard Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.namao.albertacom.com 18.04.12, 05:14
            Hey danny boy,\Wulgaryzujesz,ale...
            Przyzwyczaj sie....
            Demokracja to cholerstwo i alternatywy n ie mia...
            :):):):)
            PS. Chyba ze zechcesz zawolac: komuno wroc...
            I to bylyby jaja.....;
            • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.12, 09:17
              Bernard napisał(a):

> Hey danny boy,\Wulgaryzujesz, ...

A co powiesz na temat radnej z "Komitetu Wyborczego Wyborców Tadeusza Jędrzejczaka - Gorzów XXI w" ? Jeżeli ten komitet w wulgaryzmach nie widzi nic złego, to znaczy że ugrupowanie Tadeusza Jędrzejczaka wulgaryzowanie widzi jak najbardziej na miejscu w Gorzowie XXI wieku. Czyż nie tak?

• e_werty Re: PiS chce odwołać Wojciechowską 15.04.12, 08:30
      Nie odwołaja...

... po co wysłuchiwac bluzgów?
      • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.12, 14:17
        e_werty napisał:

> Nie odwołaja...
        >
        > ... po co wysłuchiwac bluzgów?

Gdy andrzejusa został skazany za uzasadnioną krytykę zachowania radnej, wszyscy się mogli przekonać, że w Gorzowie nie ma sprawiedliwych sądów w tej sprawie. Pewnie też się boją bluzgów. Taka jest ta polska "ułomna demokracja". Później się dziwią że Polska nie jest zaliczana do krajów demokratycznych.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 09:26
          demokracja to była u niemców!
          > Taka jest ta polska "ułomna demokracja".
          niemiecka demokracja jest najstarsza najlepsza i najbardziej sprawiedliwa!?:
          fakty.interia.pl/galerie/galeria/niemieckie-obozy-zaglady-w-polsce/zdjecie/duze,1093551,2,0
          fakty.interia.pl/galerie/galeria/niemieckie-obozy-zaglady-w-polsce/zdjecie/duze,1093565,8,0
          fakty.interia.pl/galerie/galeria/niemieckie-obozy-zaglady-w-polsce/zdjecie/duze,1093537,9
          • Gość: emsiziomal Sami ja wybraliście..... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.04.12, 09:32
            ....tak samo jak T.J.
            Koń jaki jest kazdy widzi. Ja znam prof(!) Wojciechowską od lat 80 ubiegłego stulecia.
            ZAWSZE taka była. Przerysowana, pewna siebie, ostro się wypowiadajaca i PEWNA TEGO< ZE TO CO ROBI JEST DOBRE DLA LUDZI. Znam sporo osób, którym faktycznie pomogła.
            Nigdy na nią nie zagłosowałem ale w Radzie jest od zawsze.....
            Czyimi głosami?
            • Gość: hiro Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 09:41
              nie ma WY! to nie armia i odpowiedzialność zbiorowa!
              wy to jesteś ty a my to mieszkańcy nie mieszkający na staszica !(kibole stilonu i komuna)
              • andrzejusa Re: Sami ja wybraliście..... 16.04.12, 21:29
                czesc Bernard

ty chlopie w jakas paranoje ontypisowska wpadles:(((
                wyzywasz nicelusa od pisowcow tylko dlatego ze napisal o wojciechowskiej prawde!!
                wojciechowska jest prymitywna chamka i nie trzeba byc pisowcem by do takiego wniosku
                dojsc juz dawno!
                do pisu mi dalej niz do jadra wielkiego wybuchu,
                a jednak twierdze jeszcze raz:
                wojciechowska jest prymitywna chamka i najwyzszy czas cos z tym zrobic!!

teraz przesledzmy tok myslenia wojciechowskiej:
                ktos , kto krytykuje jej dzialania , takie czy inne jest pedalem,
                bo wojciechowsjka jest kobiota:(((

idac tym tokiem rozumowania musialbym napisac ze wojciechowska jest ku...
                i to nie prostytutka , ale ku...,
                bo wlasnie prostytutki mile sie do klienta usmiechaja,
                do czasu az nie dojdzie do nieporozumienia,
                wtedy zaczynaja sie wyzwiska albo i skakanie z pazurami do oczu,
                takie sa prostytutki!
                ale przeciez wojciechowska nie nazwala dziennikarza homoseksualista ,
                tylko obrazliwie pedalem,
                tym samym musialbym (obrazliwie ) napisac ze wojciechowska jest ku...,
                bo homoseksualista to orientacja seksualna , a prostytutka to zawod,

ale tego nie napisze ,
                bo musialbym sie do poziomu wojciechowskiej znizyc,
                ale nawet gdybym bardzo chcial!
                tak nisko nie uda mi sie zjechac!!!

dlatego napisze:
                WOJCIECHOWSKA JEST PRYMITYWNA CHAMKA!!!
                • Gość: Bernard Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.namao.albertacom.com 16.04.12, 23:18
                  Hey andrzejusa,
                  I po jaka cholere bylo to ostatnie zdanie?
                  Podwyzke dostales i nie masz co z forsa zrobic?
                  Jako recydywista mozesz oberwac wiecej...
                  :):):)
                  PS. Nigdy nie uzywaj w tym samym zdaniu "nicelus" i "prawda"...
                  Naprawde nie pasuja..
                  Poza tym, to ze ktos pisze to co chcialbys przeczytac to nie znaczy ze to prawda...
                  • andrzejusa Re: Sami ja wybraliście..... 16.04.12, 23:30
                    czesc Bernard
                    widze ze i ty jestes prymitywnym chamem:((((
                    to juz nie trzeba wojciechowskiej by mnie sadem straszyc!!!

TY MNIE SADEM STRASZYSZ???!!

wiesz co gnojku ;
                    recydywista mnie nazywac ,
                    to tak jakbys mi faktycznie naplul w twarz:((((

zalosnie te twoje Bernard teksty wygladaja:(((

ale pozwol wojciechowskiej sie oskarzeniem wykazac!,
                    wychamuj i zostan tylko oskarzycielem posilkowym,

nie rob z siebie totalnego glupka Bernard!!
                    bo do tej pory mialem o tobie jednak lepsze zdanie.
                    • Gość: Bernard Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.namao.albertacom.com 17.04.12, 00:20
                      Hey andrzejusa,
                      Nie podniecaj sie tak bo bledy popelniasz...
                      Dajesz sie wciagac w polityczna przepychanke i bez zadnego osobistego powodu znow przywaliles radnej. I to wlasciwie nie radnej bowiem nazwales ja po nazwisku a wiec po prostu wyzwales bez powodu mieszkanke Gorzowa...
                      Nie sadzisz ze to przesada?
                      mozna miec mocne poglady ale ty duzymi literami piszesz slowa ktorych uzycie jest przestepstwem...
                      Ja ci tylko przypominam...
                      Nawet Srmacz takich bledow nie robi...
                      PS. Popelnienie tego samego przestepstwa wielokrotnie powszechnie okresla sie jako "recydywa"...
                      Jak chcialbys bym to okreslil?
                      Mam nadzieje ze sie to wszystko "po kosciach" rozejdzie...
                      • Gość: && Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.gorzow.mm.pl 17.04.12, 07:59
                        Coś ci Andrzejusa zawory puszczają wyluzuj
                        • Gość: hiro Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.gorzow.mm.pl 17.04.12, 08:03
                          a mnie się nie wydaje! konsekwentnie mówi to co mówił i za to go cenię!
                          • Gość: Bernard Re: Sami ja wybraliście..... IP: 199.19.221.* 17.04.12, 18:27
                            Hey hiro,
                            Istnieje wprawdzie niewielka, ale jednak istnieje, roznica pomiedzy byciem konsekwentnym a byciem jak osiol upartym...
                            Nasz kolega andrzejusa ruszyl kiedys "do ataku" na radna z opuszczona glowa i...w kodeks karny przywalil...
                            Potrzasnal glowa, kopnal ziemie kopytkiem kilka razy, opuscil glowe i...znowu "do ataku"..
                            Czego sie nasz kolega spodziewa tym razem?
                            Sterty siana?
                            Blad.
                            Andrzejusa nie wie ze radna jest obecnie politykiem pod ogromna presja...
                            Co robi zagrozony polityk?
                            Zagrozony polityk...atakuje.
                            Moze zechciec odwrocic uwage od "sprawy" lub siebie na ofiare" przerobic...
                            I andrzejusa moze byc w tym bardzo uzytecznym: popatrzcie jak mnie caly czas atakuja, popatrzcie co wypisuja, ble ble ble....
                            Politycy znaja prawo i wiedza jak je uzyc...Sami sadza sie nieomal codziennie...
                            Kiedy kariera polityczna jest zagrozona (prawdziwie czy nie) kazdy kij, kazdy kamien jest dobry...
                            Ja po prostu niechcialbym by nasz kolega w wyniku tych politycznych przepychanek znowu oberwal...
                            No, ale dla niego to ja teraz jestem wrog...
                            :)_:):):):)
                            • Gość: hiro Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.gorzow.mm.pl 17.04.12, 18:45
                              sugerujesz,że wyborca to tchórz,który ma klęczeć przed wku...onym politykierem?!!!
                              jak trafi w końcu "na swego" to się nie pozbiera z kosztami ten wku...ony polityk..............
                              • Gość: Bernard Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.namao.albertacom.com 18.04.12, 02:58
                                Hey hiro,
                                powiedz mi co ma wspolnego z tym calym zamieszaniem andrzejusa?
                                Nic.
                                Po prostu wtracil sie ze swoja niefortunna wypowiedzia, ktora mama nadzieje mu nie zaszkodzi...
                                Dlaczego chcesz by andrzejusa znowu oberwal?
                                Cieszy cie to?
                                Andrzejusa to fajny chlopak ..jedynie zbyt emocjonalny...
                                Motywowanie go do robienia czegos nierozsadnego zakrawa na prowokacje...
                                On oberwie a ty bedziesz sie smial...
                                O to chodzi?
                                :(
                                Oj hiro hiro.....
                                • Gość: hiro Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 11:30
                                  ty faktycznie jebnięty jesteś............. oj benio benio
                • Gość: Inny Andrzej Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.12, 01:21
                  Dziwię się dziennikarzowi, że nie oddał sprawy do Sądu. Wtedy nie byłoby dyskusji czy ma zostać w Radzie czy nie. Oczywiście jęsli zostałaby skazana. Czas najwyższy aby ludzie nauczyli się takie sprawy załatwiać na salach sądowych a nie później gadać czy pisać na forach, że ten to zrobił to a tamtem tamto.
                  • Gość: nicelus Re: Sami ja wybraliście..... IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.12, 01:45
                    Inny Andrzej napisał:

> Dziwię się dziennikarzowi, że nie oddał sprawy do Sądu.

Do tego sądu, który skazał forumowicza krytykującego chamskie maniery radnej?

> Wtedy nie byłoby dyskusji czy ma zostać w Radzie czy nie.

Teraz też nie ma takiej dyskusji.

• Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.12, 11:32
            hiro napisał(a):

> demokracja to była u niemców!

U Niemców demokracja jest obecnie. Wcześniej były próby z różnymi rodzajami socjalizmu.

• andrzejusa Re: PiS chce odwołać Wojciechowską 17.04.12, 23:43
              czesc hiro
              czesc jona
              czesc Bernard

sie mile zdziwilem , ze hiro poczol logicznie myslec:))))
              bo to tak z tym poczeciem jest,
              ze musi sie logiczne myslenie poczac i dalej juz logicznie sobie zyje:))

jakby nie patrzec jona ,
              to faktycznie cos z tym terrorem chamstwa radnej wojciechowskiej poczac cza!
              terroryzuje ta kobieta swoim chamstwem gorzow od lat,
              i jakos nikt nie byl w stanie tego chamstwa wojciechowskiej przykrocic???

jest faktem , ze probowalem to zrobic
              ale jednak gorzowski sad mi tego nie umozliwil:(((

i terza
              Bernard?

to ze mnie ty straszysz kolejna grzywna w ewentualnym procesie
              o obraze wojciechowskiej (radnej gorzowskiej , wice-.przewodniczacej rady miasta),
              to jakis wlasnie pisowski sen jest!!!
              wojciechowska w swoim prymitywnym chamstwie jest konsekwentna!!
              ale jak zauwazyl hiro,
              ja w swoim jej prymitywnego chamstwa krytyce tez!!!

oczywiscie Bernard ,
              ze piszac o prymitywnym chamstwie wojciechowskiej,
              licze sie z tym ze spotkam sie z nia po raz kolejny w sadzie,
              i wreszcie , w tym wlasnie sadzie kres tego chamstwa poloze!

ale Bernard !?
              zastanawia mnie w tobie cos innego???
              nie jestes moim wrogiem i nigdy nim nie byles,
              forumowo cie lubie ,
              bo przeciez nigdy sie nie spotkalismy,
              ale twoja lojalnosc wobec jedrzejczaka i wszystkich z nim zwiazanych politycznie,
              wyglada mi na lojalnos hoffmana do kaczynskiego??:((((

co by kaczynski /jedrzejczak nie powiedzial,
              zawsze go bronisz!!??
              kaczynski/jedrzejczak robi z siebie ostatniego glupka!
              ty go bronisz!!??

czy to oby nie za daleko posunieta lojalnosc Bernard?

ale dolejmy oliwy do ognia :
              czy koledzy wojciechowskiej ,
              RADNI oczywiscie, synowiec , wejcherowicz i inni np. zloty medalista olimpijski,
              maja coskolwiek na temat prymitywnych i chamskich zachowan swojej kolezanki,
              radnej wojciechpowskiej cos do powiedzenia?
              chyba by sie mogl mecenas/ radny synowiiec "jakos " wypowiedziec??
              a radny /mecenas wierchowicz?
              zamiast pierdziec o dominacie;
              dalby glos w temacie prywitywnego chamstwa wojciechowskiej??:(((

pewnie sa i inni wysoce kulturalni radni z obozu politycznego ,
              (wszystko nawet nasze chamskie gowno dla GORZOWA),
              coby chcieli sie o chamskich pierdnieciach wojciehowskiej , swojej politycznej kolezanki
              WYPOWIEDZIEC?

ze jedrzejczak ma, inne, wiezienne problemy?
              to rozumiem ,
              ale zeby synowiec z reszta radnych gorzowskich ,
              nic nie powiedzial?!

a recydywiska jest wojciechowska Bernard!!!!
              recydywistka chamstwa po raz enty:(((

• Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.12, 00:16
                andrzejusa napisał:

> bo to tak z tym poczeciem jest,
                > ze musi sie logiczne myslenie poczac
                > i dalej juz logicznie sobie zyje:))

czy to prawda, że dziecko poczęte po viagrze, stoi zaraz po urodzeniu?

• danny_boy Re: PiS chce odwołać Wojciechowską 18.04.12, 00:38
                  >czy to prawda, że dziecko poczęte po viagrze, stoi zaraz po urodzeniu?
                  To możliwe, ale na pewno ma niebieską skórę.
                  • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.12, 00:41
                    danny_boy napisał:

> To możliwe, ale na pewno ma niebieską skórę.

słyszałem, że jak się nie połknie w całości, tylko pogryzie, to grozi stwardnienie rozsiane.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 11:36
                      witamy specjalistę od połykania;-)))))))
                      • Gość: emsiziomal Jak 'połkłem" dwie..... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.04.12, 11:40
                        ....to mi całe życie stanęło przed oczami!
                        • Gość: hiro Re: Jak 'połkłem" dwie..... IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 11:53
                          to napiszą o tobie książkę..........
                          • Gość: nicelus Re: Jak 'połkłem" dwie..... IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 11:38
                            hiro napisał(a):

> to napiszą o tobie książkę..........

Postąpił zgodnie z prawem, więc sprawdzili, czy trzeźwy.

Zapomnieli sprawdzić, czy nie z PiS przypadkiem.

:D

• Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 03:39
                    danny_boy napisał:

> >... na pewno ma niebieską skórę.

Widziałem na filmie.

;)

• Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.12, 13:46
      jakobodzio napisał:

> Jak podaje RMG PiS chce odwołać Wojciechowską z funkcji
      > wiceprzewodniczącej rady miasta. Derech-Krzycki mówi
      > że z nią nie rozmawiał bo choć ona była na dwóch
      > imprezach to jest na zwolnieniu lekarskim.

Jeżeli "Komitet Wyborczy Wyborców Tadeusza Jędrzejczaka - Gorzów XXI w" nie reaguje należycie, to znaczy że zwolennicy Tadeusza Jędrzejczaka taki model kultury realizują dla Gorzowa XXI wieku. Wojciechowska to przecież nie jedyny popieracz Tadeusza Jędrzejczaka, który zamiast argumentów używa wyzwisk. Weźmy na przykład następnego popieracza Tadeusza Jędrzejczaka - Bernarda - który analogicznie obrzuca epitetami wszystkich, którzy się z nim nie zgadzają:

Hey werty, Jezyki trzeba znac pacanie... Szmak dla Zydow to tyle co kutas dla Polakow... Jak to mowia...Najbardziej boli to co nie wiemy... Nie pozdrawiam bos szmak! he he he Ale jaja.....
      Wt, 05-07-2005 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Czy Bernard i Gorzów wsparli paradę równości? AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey ni9celus., jestes chory szmak.. :(
      Śr, 31-03-2010 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Dom wariatów AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey werty, jestes szmak... he he he ale jaja
      Pt, 09-02-2007 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: encyklopedia zyzia AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey emsiziomal, Jestes ksiazkowy szmak... he he he he I to sa jaja...
      So, 09-01-2010 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Sklep z miła obsługą! AUTOR: Gość portalu: Bernard

() Ponial??? Szmak!!!
      Wt, 19-02-2008 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Faszyści z Gorzowa oskarżeni AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey nicelus, To my wszyscy wiemy... Wiemy tez ze jestes szmak! :):)
      Cz, 06-03-2008 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Jędrzejczak odprawia z kina biznesmenów AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey nicelus, Ty byuz Matke Terese skopal gdyby ci OiS powiedzial ze winna... Szmak jestes... :):):)
      So, 29-03-2008 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Afera z ziemią pod Tesco: wyroki za korupcję AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey blic, Co ma piernik....do wiatraka???? Powodzenia zycze obu.. :( PS. Swiateczne dla ciebie: jestes szmak.. I to sa jaja
      Pt, 24-12-2010 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Gorzowski squash w Bristolu AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey Danny, ... Co ca szmak z ciebie.. :):):)
      N, 10-02-2008 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: W poniedziałek rusza fabryka monitorów AUTOR: Gość portalu: Bernard

Hey nicelus, Sku...el pro-niemiecki jestes...Gnida!!! Tani obszczyplotek pisowski!!!! Szmak!!!! Smierdzacy!!!! :(:(:(
      Śr, 25-05-2011 FORUM: Gorzów Wlkp. WĄTEK: Surmacz nadal węszy przy filharmonii. I mnoży w... AUTOR: Gość portalu: Bernard

itd.

Jeżeli Gazecie Wyborczej odpowiada sposób debaty publicznej w Gorzowie XXI wieku narzucony przez zwolenników Tadeusza Jędrzejczaka, to proszę bardzo. Jeżeli innego języka w Gorzowie XXI wieku nie znają, to niech dyskutują jak potrafią, ale nie ze mną.

Jeżeli administratorzy forum GW do końca tego tygodnia nie zablokują Bernardowi dostępu do forum, to ja opuszczam to forum i namawiam do opuszczenia forum wszystkich którym taki język debaty publicznej w Gorzowie XXI wieku nie odpowiada.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 13:53
        coś pisałeś ostatnio jako odpowiedź na mój post o demokracji w niemczech!
        wiadomosci.onet.pl/swiat/partia-piratow-nie-usunela-dzialacza-obwiniajacego,1,5107715,wiadomosc.html
        i że kiedyś to było co? próby?
        • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.12, 15:52
          hiro napisał(a):

> coś pisałeś ostatnio jako odpowiedź na mój post o demokracji w niemczech!
          > i że kiedyś to było co? próby?

Demokracja polega na debacie publicznej. Cenzurę wprowadzali narodowi socjaliści i później realni socjaliści. Obecnie w Niemczech jest demokracja. Każdemu się wolno wypowiadać, jeżeli to nie narusza prawa.

Przeciwko usuwaniu prawicowych działaczy z partii opowiedział się szef berlińskiej organizacji Piratów, Hartmut Semken. Kto nie jest w stanie dyskutować z nazistami, ten jest bliższy nazizmowi niż mu się zdaje - przytacza jego słowa "SZ"

Sam widzisz. Partia bardziej lewicowa niż prawicowa, a jednak woli dyskutować niż wykluczać i cenzurować.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 14:03
        2008:2005:historyk się ku... znalazł!ty jednak z enerde jesteś!;-)
      • Gość: hiro oto sulęcin IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 14:13
        5,dwadzieściapare sekuden;-): www.youtube.com/watch?v=1dgAaCUa4nM&feature=related
        • Gość: nicelus Re: oto sulęcin IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 09:51
          hiro napisał(a):

> 5,dwadzieściapare sekuden;-): rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=1dgAaCUa4nM&feature=related

Pokazuje mi się meldunek: "Leider ist dieses Video, das Musik von SME enthält, in Deutschland nicht verfügbar. Die GEMA hat die Verlagsrechte hieran nicht eingeräumt." - co znaczy mniej więcej tyle, że jakiś dziad chce pokazać światu wideo, a za muzykę nie zapłacił.

PS: Sulęcin ma u mnie palmę pierwszeństwa. Gorzów zawsze będzie tylko drugi. Sulęcin był trochę wcześniej. Sulęcin był w moim życiu pierwszym miastem przestępczym które zobaczyłem i do końca życia tego nie zapomnę.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 14:25
        Re: Życzenia Wielkanocne
        marek_p 11.04.12, 11:44 Odpowiedz
        Gość portalu: hiro napisał(a):
        > nie no wy to już widzę prawie jak rodzina.............;-)))))))))))))))

Bronił będę każdego forumowicza z naszego forum.
        Wrzuć to sobie na dysk.
        pan każe sługa musi;-)))))))))))))))))))

> Jeżeli administratorzy forum GW do końca tego tygodnia nie zablokują Bernardowi
        > dostępu do forum, to ja opuszczam to forum i namawiam do opuszczenia forum wsz
        > ystkich którym taki język debaty publicznej w Gorzowie XXI wieku nie odpowiada.
        a to ty nie wiesz że to komuna tak robiła? komunistycznych praktyk sie domagasz nicecusie?
        to nie jest to twoje enerde! tam sobie możesz takie txt pisać!możesz sobie się tam nawet mądrować o betonie .....betonie.... byłeś przeze mnie tolerowany ale straszysz niepisaniem kolejny raz! mniej jaja ! nie pisz jak ci coś nie pasi! napisz chłopie do przyjacióki! nie strasz bo się zesrasz!a jak zmienisz nica to cię wypie... z tego forum......
        • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.12, 16:14
          hiro napisał(a):

> a to ty nie wiesz że to komuna tak robiła?
          > komunistycznych praktyk sie domagasz nicecusie?

Zupełnie odwrotnie. To akurat ja domagam się zaprzestania praktyk komunistycznych i hitlerowskich. Komuniści i hitlerowcy obrzucali wyzwiskami, by nie dopuścić do debaty publicznej. Tymczasem spór jest istotą demokracji. Bez debaty publicznej, pojedynku na argumenty, a nie na wyzwiska, demokracja nie jest możliwa. Jeżeli chcesz dyskusję zastąpić wyzwiskami, to jesteś dokładnie w tym samym miejscu co Gestapo i ZOMO.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.12, 08:14
            > Jeżeli chcesz dyskusję zastąpić wyzwiskami, to jesteś dokładnie w tym samym mie
            > jscu co Gestapo i ZOMO.
            jeżeli chodzi o emerytury to chciałbym -marzenia .......................................
            ale jesteś dziwny......
            pis nienawidzi niemców(ty PONOĆ tam mieszkasz;-)...)
            a ty naprawdę jesteś tak głupi czy tak slepy jak te pisowskie matoły wyzywają normalnych ludzi?
            czy ci rydzyk oczy zasrał czy zaspermił!? hę?
            szanuj się choć trochę bo durny nie jestes
            cały pis wyzywa tych nieudaczników z po i to jest oki?!!!jeżeli twoim zdaniem tak to nie pisz nic więcej bo ci faktycznie nawtykam
            a hiro jest apolityczny.........od zawsze ale głupka zawsze rozpozna i wyśmieje!
            • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 14:52
              hiro napisał(a):

> a ty naprawdę jesteś tak głupi czy tak slepy jak
              > te pisowskie matoły wyzywają normalnych ludzi?
              > czy ci rydzyk oczy zasrał czy zaspermił!? hę?

Bernard i Wojciechowska to nie PiS.
              Twoje oczy coś niewyraźnie widzą.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.12, 14:54
                a ty nie czytasz ze zrozumieniem......jak prawiezawsze
                • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 15:46
                  hiro napisał(a):

> a ty nie czytasz ze zrozumieniem......jak prawiezawsze

Jak zawsze dobrze cię rozumiem. Chcesz narzucić swój punkt widzenia, a on nie przystaje do rzeczywistości. Swoich oponentów inwektywami obrzucają osoby popierające Tadeusza Jędrzejczaka - Wojciechowska i Bernard - a nie PiS.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.12, 15:54
                    > Jak zawsze dobrze cię rozumiem. Chcesz narzucić swój punkt widzenia, a on nie p
                    > rzystaje do rzeczywistości.
                    a widzisz jesteś w błędzie!
                    mój punt widzenia zależy od punktu siedzenia;-)))
                    za "krótki jestem" żeby coś komuś narzucać ale pośmiać się trzeba( i z ciebie też)...
                    tylko dlaczego pisząc w wielu sprawach "bez krawata" mam 100% racji...pamiętasz początki wojen z irakiem i wiele wiele innych spraw poruszanych na tym forum?pewnie nie chcesz pamiętać......
                    • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 18:19
                      hiro napisał:

> a widzisz jesteś w błędzie!
                      > mój punt widzenia zależy od punktu siedzenia;-)))

Przecież ja nie twierdziłem że jest inaczej.

> mam 100% racji...pamiętasz początki wojen z irakiem

Nie odbiegaj od tematu. W sprawie chamskiego zachowania masz 0% racji, gdyż po chamsku zachowują się osoby popierające Tadeusza Jędrzejczaka, a nie osoby z PiS.

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.12, 20:28
                        niech pis zrobi coś dobrego i mądrego to ich poprę!
                        • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.12, 01:08
                          hiro napisał(a):

> niech pis zrobi coś dobrego i mądrego to ich poprę!

Właśnie zrobił. Chce odwołać Wojciechowską.

• Gość: Bernard PiS boi sie odwolac Jarka,wiec kobiety sie czepia IP: *.namao.albertacom.com 20.04.12, 02:45
                            Hey,
                            I to sa jaja...

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 08:54
                            ja to zrobił jak dopiero chce?!!! już ci pisałem pis chce to albo tamto pis chce pis chce...niech coś zrobi bo wyglądają jak małe bajbusy ja chce ja chcę ...co?..... kupe!
        • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.12, 12:48
          hiro napisał(a):

> Re: Życzenia Wielkanocne
          > marek_p 11.04.12, 11:44 Odpowiedz
          > Gość portalu: hiro napisał(a):
          > > nie no wy to już widzę prawie jak rodzina.............;-)))))))))))))))
          >
          > Bronił będę każdego forumowicza z naszego forum.
          > Wrzuć to sobie na dysk.
          > pan każe sługa musi;-)))))))))))))))))))
          >
          > > Jeżeli administratorzy forum GW do końca tego tygodnia
          > > nie zablokują Bernardowi dostępu do forum,
          > > to ja opuszczam to forum i namawiam
          > > do opuszczenia forum wszystkich
          > > którym taki język debaty publicznej
          > > w Gorzowie XXI wieku nie odpowiada.

Niedługo nadejdzie chwila prawdy. Niedługo się okaże kto wygra w walce o debatę publiczną bez wyzwisk. Taka debata publiczna jest niezbędną w demokracji. Wyzwiska w stosunku do oponentów politycznych były charakterystyczne dla państwa hitlerowskiego.

Na forum Rady Miasta okaże się, czy radni miejscy obronią obywateli miasta przed używającą wyzwisk w stosunku do oponentów zwolenniczką Tadeusza Jędrzejczaka.

Na forum Gazety Wyborczej okaże się, czy moderatorzy obronią forumowiczów przed używającym wyzwisk w stosunku do oponentów zwolennikiem Tadeusza Jędrzejczaka.

Ciekawa sprawa, gdyż zespół GW uważa że radni powinni stanąć w obronie obywateli przed wyzwiskami, więc zobaczymy czy tenże zespół GW zaświeci przykładem i stanie w obronie forumowiczów przed wyzwiskami. Marek_p zapowiadał, że będzie bronił forumowiczów. Niedługo się okaże.

Czekam spokojnie do końca tygodnia przy dobrej muzyce.

www.youtube.com/watch?v=1AV84Q-lq1A&feature=related

• Gość: hiro Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 12:55
            co prawa wygasły?!!!!
            • Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.12, 03:38
              hiro napisał:

> co prawa wygasły?!!!!

Jeżeli wszystko z prawami autorskimi jest uregulowane, to nie ma powodów blokowania.

Kate Melua -The Closest Thing To Crazy

• Gość: Bernard Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.namao.albertacom.com 20.04.12, 18:40
      • Gość: hiro masz wsioku przyjaźń polsko -niemiecką! IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 14:55
        bo się całkiem obrazisz
        www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE&ob=av2e
        ten na basie to polak mąciwoda....................................;-)
        • Gość: hiro Re: masz wsioku przyjaźń polsko -niemiecką! IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.12, 14:59
          www.youtube.com/watch?v=tumI_QhMQ9I patrz chamie jak się się szlachta bawi;-)
          a było co oglądać.......................
          • Gość: nicelus Re: masz wsioku przyjaźń polsko -niemiecką! IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 10:25
            hiro napisał(a):

> a było co oglądać.......................

Ja mogłem oglądać na miejscu pod Bramą Brandenburską w Nowy Rok bez podróżowania do jakiegoś miasta.

Masz rację, że Berlin to wieś, tylko trochę większa. W Berlinie mieszka się wspaniale i wygodnie wśród zieleni i śpiewu ptaków. Lubię wieś. Chciałem nawet przeprowadzić się na lubuską wieś, ale zrezygnowałem, bo tam strasznie kradną miejscowe wsiury.

:(

• Gość: nicelus Re: masz wsioku przyjaźń polsko -niemiecką! IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 09:53
          hiro napisał(a):

> bo się całkiem obrazisz
          > rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE&ob=av2e
          > ten na basie to polak mąciwoda....................................;-)

Pokazuje mi się meldunek: "Leider ist dieses Video, das Musik von SME enthält, in Deutschland nicht verfügbar. Die GEMA hat die Verlagsrechte hieran nicht eingeräumt." - co znaczy mniej więcej tyle, że jakiś dziad chce pokazać światu wideo, a za muzykę nie zapłacił.

• Gość: hiro Re: masz wsioku przyjaźń polsko -niemiecką! IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.12, 10:07
            > Pokazuje mi się meldunek:[i]
            rozumiem! meldunek trzeba wykonać! firer karze;-))))))
            nic się nie martw .może cie nie zamkną;-)
          • Gość: hiro ale hitlerowcom w tym przypadku nic nie błyska? IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.12, 10:17
            Re: reasumując......IP: *.dip.t-dialin.net
            Gość: nicelus 18.04.12, 15:13 Odpowiedz
            hiro napisał(a):

> to my jesteśmy krainą pedałów od chrztu polski?

www.youtube.com/watch?v=jQE5sTapH8g&feature=player_embedded#!
            www.youtube.com/watch?v=jQE5sTapH8g&feature=player_embedded#!
            • Gość: nicelus Re: ale hitlerowcom w tym przypadku nic nie błysk IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 11:09
              Alles in Ordnung.

Prawa autorskie tego tekściarza wygasły.

• Gość: nicelus Trzęsienie ziemi, ... IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.12, 00:45
      ... czy małe tąpnięcie?

• Gość: Bernard PiS chce odwolac Jarka Kaczynskiego.. IP: *.namao.albertacom.com 21.04.12, 01:48
        Hey,
        To bylyby jaja...
        Zadnego czepiania sie dziewczyn "po lewicy'....
        Po prostu - usunac najgorsza zakale z polskiej polityki...
        Jarka Kaczynskiego...
        Najgorszego wroga Polski i Polakow!!!
        Faceta przy ktorym kazdy pomyleniec to...geniusz...
        Czy stac na cos takiego gorzowskiego milicjanta???
        Czy powie: Jarek, wystarszy glupot...
        Oczywiscie ze nie...
        Bohater kobiety sie uczepi.... he he he he he
        I to sa jaja
        Jarek, Jarek...........
        www.youtube.com/watch?v=7QU29Czn1As
    • Gość: hiro jak pisowi poszło? IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.12, 10:02
      odwołana?z wielkim niecierpliwieniem czekam na działania pisu. językiem to można minetkę walnąć........................;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      albo można go zębami przygryść............:-)
      • Gość: nicelus Jak miastu poszło? IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.12, 14:12
        hiro napisał(a):

> odwołana?z wielkim niecierpliwieniem czekam na działania pisu.

Pytaj jak miastu poszło, a nie jak poszło PiS-owi. PiS chce, by miasto było mniej chamskie, a bardziej kulturalne. PiS-owi już dobrze poszło, bo zrobił w tym kierunku wszystko co mógł jako opozycja. Teraz ważą się losy miasta. Zobaczymy co postanowią rządzący miastem.

• Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.12, 15:17
      Miasto ma wadliwy układ kierowniczy. Jeszcze nie jest zbyt późno aby miasto uratować, zanim zaryje nosem w beton.

• Gość: nicelus Re: PiS chce odwołać Wojciechowską IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.12, 13:25
      Gorzowska lewica musi się teraz zdecydować, czy chce być konserwatywna i trwać w przyzwyczajeniu do chamstwa, czy być postępowa i równać poziom kultury w debacie publicznej do poziomu europejskiego.

• stravik Wojciechowska odwolana 25.04.12, 15:46
      ODWOLANA
      • e_werty Re: Wojciechowska odwolana 25.04.12, 17:06
        Jest na zwolnieniu chorobowym...

... wyrósł jaj pypeć na wargach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka