Dodaj do ulubionych

Przyznali się!

28.09.12, 08:11
PIS chciał przeprosin od wszystkich członków PO, za zamordowanie i rozczłonkowanie w Smoleńsku
Wczoraj usłyszeli przepraszanie ,do późnych godzin nocnych.
Rano słucham ' pięknisia 'Hofmana ,a on mówi przeprosili to znaczy się przyznali.
Jakie to PIS-owskie.
Miał racje 'Ruch Palikota' opuszczając salę plenarną .
Z tymi prawicowcami trudno jest dyskutować.
Wczoraj usłyszałem ,że tylko 16! twarzy było rozpoznawalne reszta -ciał miazga
Obserwuj wątek
    • Gość: ele do mmmOOO ! Re: Przyznali się! IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 08:42
      www.youtube.com/watch?v=Ksuvu_KYWo4

To ty mmmmOOO jestes zwolennikiem wielokulturowosci ! i jak pamietem nawet chiałes mi dac w morde ze mam inne zdanie na temat wielokulturowosci ! i MIAŁEM RACJE !!!!

TO SYJONISTYCZNO-RASITOWSKIE CZYSZCZENIE ETNICZNE SŁOWIAN I EUROPY !!!!!!

mam nadzieje ze mmm OOOO zapoznasz sie z tym filmem i podzielisz sie ze swoją mysla o tym rasistowsko-syjonistycznym filmem !

NIE DOCZEKANIE WASZE ŻYDZI ZE NIE BEDZIEMY MONOLITEM !!!
    • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.noc.fibertech.net.pl 28.09.12, 08:53
      thebird2 napisał:

> PIS chciał przeprosin od wszystkich członków PO, za zamordowanie

Po Bernardzie przejmujesz palmę pierwszeństwa w oszołomstwie.
      • Gość: / Re: Przyznali się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.12, 17:50
        Gość portalu: login_t napisał(a):

> thebird2 napisał:
        PIS chciał przeprosin od wszystkich członków PO, za zamordowanie

Po Bernardzie przejmujesz palmę pierwszeństwa w oszołomstwie.

HI HI HI dobry żart na weekend oszołomie
        • Gość: thebird Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 18:27
          To co nie zamordowali???
          A strzały NKWD ,mgła,elektromagnesy, wybuchy ,uderzenie samolotu o ziemię juz nie aktualne ?
          • Gość: hiro Re: Przyznali się! IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.12, 18:34
            wszystko to co dzieje się do jutra to nieistotne epizody:-))))
            jutro będą walczyć o cokolwiek! co ludzik to hasło! i to jest fajne!
            www.youtube.com/watch?v=jmMm2GEFx2w
            ktoś kiedyś dał im przykład jak zwyciężać mają............:-)
          • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 28.09.12, 20:29
            Były kłamstwa.
            Kopacz, Tuska, Seremeta.
            Polskiego rządu.
            O Ruskich nie wspomnę.
    • Gość: hiro cenzor to ciota! IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.12, 18:51
      www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU trzeci raz a za chwilę zasram ci tym linkiem całe forum!
      • Gość: hiro i nie zna się na sztuce:-))) IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.12, 19:00

pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_%C5%9Bwira
        • Gość: ele do mmmOOO ! Re: i nie zna się na sztuce:-))) IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 20:09
          www.youtube.com/watch?v=Ksuvu_KYWo4

mmmOOO ! czekam

• Gość: hiro coś u stóp moich lezy....w tym wątku..... IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.12, 20:20
            aa to ele........ no co tam cię boli ?opowiadaj!
    • thebird2 Re: Przyznali się! 29.09.12, 16:15
      [b[i]]Były kłamstwa[/b][/i]

Konkrety .
      • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.12, 16:39
        thebird2 napisał:

> Były kłamstwa
        >
        > Konkrety .

Nie znasz konkretów i chcesz dyskutować? Wrzuć sobie w wyszukiwarkę, odsłuchaj, a później zabieraj głos. Trzeba coś czytać, słuchać, znać konkrety, a nie tylko głupoty o czarnych wypisywać i zabierać innym czas. Posłuchaj choćby dzisiejszej dyskusji na antenie radia zachód. Też się dowiesz konkretów. Jak Witold Phal, który też konkretów nie znał, a przyszedł dyskutować.

:D

PS. Nie wiem jak wam się to może podobać, ale ja gdy słucham Phala, to mi się niedobrze robi. Jak można było kogoś takiego wybrać. Nie wybierajcie prawników. Już wolę słuchać polityka Kochanowskiego, niż prawnika Phala. Kochanowski jak coś powie, to wiem o co mu chodzi. Pahl jak nic nie mówi, to nic, a jak mówi, mówi i mówi, to drugie nic.

• Gość: login_t konkrety IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 29.09.12, 21:50
        „Nikt z nas, ani przez moment nie próbował wykorzystać czy to pracy komisji, czy jakichkolwiek innych ustaleń, by odpowiedzieć polityczną tezą na polityczną tezę" - kłamstwo Tuska z debaty po udowodnieniu zamiany cial.

Prokurator Generalny Andrzej Seremet poinformował w Sejmie, że w czynnościach identyfikacyjnych ciał ofiar katastrofy smoleńskiej uczestniczyli rosyjscy i polscy specjaliści oraz śledczy przy udziale przedstawicieli rodzin zmarłych, tłumaczy i polskiego psychologa. Oświadczył również, że przyczyną "pierwotnej nieprawidłowej identyfikacji" dwóch ciał ofiar katastrofy smoleńskiej było nietrafne ich rozpoznanie przez członków rodzin."

do Moskwy pojechała wtedy cała grupa polskich patomorfologów i medyków sądowych, całkiem spora, którzy w ogóle – wbrew kłamstwom Ewy Kopacz – nie została dopuszczona do sekcji. A Kopacz, mówiła jak to dzielni polscy medycy stanęli w ramię w ramię z rosyjskimi lekarzami… Dziś wiemy, że to było ordynarne kłamstwo

ctrlcctrlv z różnych stron Internetu, nie będziesz mia problemu żeby zlokalizować źródła.
      • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.12, 07:35
        thebird2 napisał:

> Były kłamstwa
        >
        > Konkrety .

Kolejny konkret, to okłamywanie, że minister Kopacz nie reprezentowała polskiego rządu, tylko była tam całkiem prywatnie jako wolontariuszka.

"Jeżeli więc minister Kopacz nie była reprezentantem rządu w Moskwie, to oznaczałoby, że rząd Tuska nie wysłał żadnego swojego odpowiednio umocowanego przedstawiciela do Moskwy, a to oznaczałoby odpowiedzialność za art. 231 kodeksu karnego, czyli niedopełnienie obowiązków przez funkcjonariusza publicznego."

• Gość: gość Re: Przyznali się! IP: *.gorzow.mm.pl 09.10.12, 16:02
          Nicelus: a Kopernik była kobietą. Jakby to powiedzieli Maciarewicz i Kaczyński to też byś w to uwierzył.
          Te wszystkie twoje i PiSowców wywody sprowadzają się do jednego: jak chcesz uderzyć psa to kij się zawsze znajdzie.
          A może ty wiesz co robił Surmacz w noc kiedy wprowadzano stan wojenny?
          • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.12, 09:05
            gość napisał(a):

> Nicelus: a Kopernik była kobietą. Jakby to powiedzieli
            > Maciarewicz i Kaczyński to też byś w to uwierzył.

Kopernik nie był kobietą. Ty oczywiście w to nie wierzysz, bo to mówi Maciarewicz i Kaczyński.

To zdjęcia MAK-u

• Gość: Re thebird2 Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.12, 19:25
      Masz akurat rację. Wszyscy zainteresowani trochę cedzą te informacje ale dzisiaj usłyszałem, że rodzina pochowanej pomyłkowo w Gdańsku , w Moskwie rozpoznała swoją ciotkę "z całą pewnością" po stopach.
    • thebird2 Re: Przyznali się! 01.10.12, 08:14

Nie znasz konkretów i chcesz dyskutować?

To co nie było katastrofy i nie było ( za przeproszeniem )kupy ciał ?
      Czy dzisiaj ma znaczenie co kto mówi jak tylko 16 twarzy było 'czytelnych' reszta miazga.
      Mnie dzisiaj nie interesuje polityczne podgryzanie i co było w trumnie (nalezało tą całą kupę pochować w jednym grobie i postawic pomnik ,najlepiej 100metrowy ).
      Wyobraźcie sobie zwala sie samolot z członkami SLD czy dzisiaj byłyby takie szopki ,byłaby cisza.
      Mnie dzisiaj interesuje dlaczego za LPG bedziemy Rosji płacic więcej i co nam jeszcze Rosja podniesie i kiedy prawica doprowadzi państwo polskie do wypierd...się na pysk .
      Bo to jak widać chwila
      • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.noc.fibertech.net.pl 01.10.12, 08:41
        Kłamstwa nie dotyczą miazgi (chociaż i z tym bywa różnie), tylko kopania do metra pod ziemią i obecności Polaków przy sekcjach, błędnego rozpoznawania przez rodziny, etc.
        Na to nakładają się kłamstwa puszczane przez Niewiadomokogo, jak bąki w windzie.
        Że w kokpicie był pijany Błasik, że wcześniej pokłócił się z pilotem, że trumien nie wolno w Polsce otwierać.

Ponieważ kłamstwo było na początku, to teraz trudno wszystko do końca wyjaśnić.
        Teoria ustawiona smsem ujawnionym przez Petelickiego wymagała, by pijany Błasik był w kokpicie. Trwało rok, zanim udowodniono, że go nie było.
        Trwało też chyba rok, że kłótni Błasika nie było.
        Trwało 2 lata, zanim wyszło, że polscy lekarze przy sekcjach byli nieobecni, bo dojechali za późno.
        Prawdę na ten temat zbito kolejnym kłamstwem, że rodziny nie rozpoznały bliskich.

A kłamstwa powtarzane milion razy utrwaliły utrwaliły się w świadomości, szczególnie tych, któym miły jest widok pijanego Kaczora rugającego biedych żołnierzy.
        • Gość: thebird Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 19:54
          Na szczeście jedna informacja jest pewna, ladowąnie było nad wyraz skuteczne i prawdziwe .
          Start również był na wyraźną prośbę- spóźnionego- kierownika wycieczki albo wyprawy ekstremalnej.
          Tylko po cholerę zbierał opozycję do tego bałaganu .
          Przeciez ich tam nikt nie oczekiwał nawet jeden samochód czy autobus.
          • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 01.10.12, 20:09
            Gość portalu: thebird napisał(a):

> Przeciez ich tam nikt nie oczekiwał

21 768.
            • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 01.10.12, 21:01
              > Przeciez ich tam nikt nie oczekiwał

21 768.
              Czekało tam 21 768 rodaków, zamordowanych przez ruskich bandytów.
              Za to, że byli Polakami.
        • Gość: do login_t Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 20:38
          Ty nie komponuj nowych "teorii" bo źle się to czyta. Twoja mieszanina półprawd i czystych bzdur jest nie strawna.
          • Gość: thebird Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 07:14
            Taaaaaaaak na tym terenie istnieje powiedzienie "wiecznie żywi".

Teraz longin dodał 'wiecznie oczekujacy' Lecha to nawet zabici znają
            Ja pisze ,że technicznie ich nikt nie oczekiwał a ty o trupach .
            Powiątpiewałem czy można zaliczyc cię do talibów- katoli czy tylko przyklejacza do dna okretu z wiadomym okrzykiem.
            Utwierdzasz mnie , że na 100% zaślepiony talib ,a może i brewik
            • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.12, 08:03
              thebird napisał(a):

> Ja pisze ,że technicznie ich nikt nie oczekiwał ...

Technicznie, to wysłali prezydenta na pewną śmierć z pilotami, którzy nie potrafili latać. Nie potrafili nawet odejść na drugi krąg.

• Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.noc.fibertech.net.pl 02.10.12, 08:20

> Taaaaaaaak na tym terenie istnieje powiedzienie "wiecznie żywi".
              Niestety, nieżywi.
              Zamordowano ich, elitę Polski, żeby bez przeszkód stworzyć w Polsce własny aparat.
              Jak to się teraz mówi? "Przebudować społeczeństwo..."
              Żywy z Ciebie przykład, że im się udało.
              • Gość: thebird Re: Przyznali się! IP: *.gorzow.mm.pl 02.10.12, 13:09
                Ile to należy włożyć wysiłku by sie tak mózg przestawił, młodsi bracia Maciarewicza(kiedyś zwolenika Castro i Che)
                • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.noc.fibertech.net.pl 02.10.12, 13:55
                  Czemu uważasz, że Macierewicz był zwolennikiem Castro?
                  • Gość: z Norwida Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 20:20
                    Ty loginie nie produkuj się więcej. To co piszesz jest słabe.
                    • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 03.10.12, 18:59
                      Gość portalu: birdy napisał(a):

> Konkrety

Pinokio i Sędzia Rycho.
                      • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.12, 19:23
                        login_t napisał(a):

> Pinokio i Sędzia Rycho.

Dobre!

Charakterystyczne jest trzykrotnie powtórzenie wyrazu "żadnych". Oni myślą, że jak tak będą powtarzać i akcentować, to ludzie uwierzą. Ale chyba już coraz mniej jest takich, którzy w te wszystkie kłamstwa wierzą.

• Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.12, 21:59
                          Jest też prokurator.

• Gość: hiro Re: Przyznali się! IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.12, 11:45
                            a to już naprawdę jest ciekawe, choć mnie nie zdziwiło:-) i nie pytaj dlaczego:-)))
                            • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.12, 12:21
                              hiro napisał(a):

> a to już naprawdę jest ciekawe, choć mnie nie zdziwiło:-)
                              > i nie pytaj dlaczego: -)))

Poseł lubuski uważa, że to nic nadzwyczajnego, bo każdy kto nie zna premiera może przyjść i całkiem przypadkiem usiąść obok.

• Gość: hiro Re: Przyznali się! IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.12, 12:34
                                zawiodłeś mnie! ja rydzyka nie słucham:-)nie jesteś aż tak głupi po co ci stefana słuchać:-)
                                • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.12, 12:42
                                  hiro napisał(a):

> po co ci stefana słuchać:-)

Stefan zbiera dwukrotnie więcej głosów w wyborach niż każdy inny kandydat z tego województwa, więc chcę wiedzieć co ma do powiedzenie ulubieniec narodu.

• Gość: hiro Re: Przyznali się! IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.12, 12:46
                                    a kto liczył głosy? ci sami co to na meczach bywają?;-)))))))
                                    • Gość: thebird Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 17:40
                                      [[i]b]Czemu uważasz, że Macierewicz był zwolennikiem Castro[/b][/i]

I tym sie różnimy . Szczyle wielu spraw nie znaąa i nie chcą znać .
                                      Macierewicz był wyznawcą rewolucji południowo amerykanskiej (Kuba , Sandiniści) i takie też prowadził wykłady.
                                      Wszyscy Oni byli wyzanwcami 'socjalizmu z ludzka' twarzą . Kler im to wybił z głowy( i dolary z Watykanu ), bo nic by nie odzyskał .
                                      A teraz ma ich w nosie ,bierze ile dają
                                      • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 04.10.12, 18:47

> I tym sie różnimy . Szczyle wielu spraw nie znaąa i nie chcą znać .
                                        > Macierewicz był wyznawcą rewolucji południowo amerykanskiej (Kuba , Sandiniści
                                        > ) i takie też prowadził wykłady.

Rozumiem, że brałeś za udział w KORowskim Latającym Uniwersytecie?

Na temat Guevary i swojego zapatrywania nań Antek ma inne zdanie niż Ty.

Początkiem był spór z Michnikiem w 1973 r., gdy publicznie oświadczyłem, że rozumiem walkę zbrojną Palestyńczyków, bo mają prawo do Ojczyzny. Od tego czasu zwalcza się mnie zarzucając związki z lewackimi ugrupowaniami, czy też sympatię do nich. W rzeczywistości bliżej interesowałem się partyzantką miejską (a nie wiejską, którą propagował Guevara), jak zresztą i innymi formami walki z perspektywy polskich dążeń niepodległościowych. Nigdy jednak nie byłem lewicowcem (a tym bardziej zwolennikiem Che Guevary) chyba, że za lewicowość uznać akceptację walki zbrojnej jako drogi do niepodległości. Prawdą jest zaś, że znam prace i Guevary i Marighelli i Debray’a i innych dotyczące walki zbrojnej, partyzantki itd. Zajmowałem się tym naukowo w ramach prac Pracowni Dziejów Ameryki Łacińskiej i Afryki PAN, której byłem członkiem.
                                      • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.12, 18:49
                                        thebird napisał(a):

> I tym sie różnimy .

Tym się różnisz od normalnych ludzi, że wymyślasz historie jak SB-cja za komuny.

• Gość: thebird Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 07:52
                                          W rzeczywistości bliżej interesowałem się partyzantką ...

No nie mówiłem !.
                                          A co dzisiaj mówi to juz mało ważne ,
                                          ważne co wtedy słyszeliśmy .
                                          Głupio sie do tego przyznać .
                                          Wszystkiemu winny Michnik.hihi
                                          Powinien dodać,że nigdy nie nosił długich włosów i jest to wymysł wrogów Polski.
                                          A wszystko to wymyślił nicelus
    • blund Do logina a propos pinokia 04.10.12, 22:29
      Do logina jako człowieka uczciwego i inteligentnego zwracam się z prośbą: spójrz uważnie na zdjęcia, które nam tu pokazałeś, zastanów się bez pośpiechu i odpowiedz na proste pytanie: jakie relacje pomiędzy dwiema wiadomymi osobami wynikają z tych fotografii?
      • Gość: login_t Re: Do logina a propos pinokia IP: *.noc.fibertech.net.pl 05.10.12, 11:16
        blund napisał:

> jakie relacje
        Na tyle bliskie, żeby BORowcy gościa dopuścili do nieformalnych kontaktów fizycznych między nimi.
        Ja nie mówię, że oni sobie na wzajem dzieci do chrztu trzymali, rozmowy nagrane przez Gazetę Polską raczej wykluczają taki wariant.
        Ale Pnokio zapiera się jak żaba błota czegoś, co w relatywnie niewielkim środowisku jak gdańskie kręgi władzy jest oczywiste.
        • Gość: nicelus Re: Do logina a propos pinokia IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.12, 13:10
          login_t napisał(a):

> Na tyle bliskie, żeby BORowcy gościa dopuścili
          > do nieformalnych kontaktów fizycznych między nimi.

Lista miejsc musi być wcześniej ustalona i zatwierdzona. W jednym rzędzie siedzą bliscy przyjaciele premiera, poniżej bliscy znajomi, a jeszcze poniżej dalsi znajomi. Gdyby nie znał blisko premiera, to by nikt go na to miejsce nie wpuścił. Przecież to jest oczywiste. Platforma ma jednak w zwyczaju nie przyznawać się. Nawet gdy złapią za rękę, to mówią że to nie ich ręka.

• blund Re: Do logina a propos pinokia 05.10.12, 14:00
          > Na tyle bliskie, żeby BORowcy gościa dopuścili do nieformalnych kontaktów fizyc
          > znych między nimi.

Brednie.
          Ze zdjęć wynika, że obaj panowie mają karnety na trybunie wipowskiej.
          Aby taki karnet kupić (dostać) wystarczy być wipem. Wszystko.

Mam zdjęcie, na którym siedzę obok premiera Marcinkiewicza na meczu koszykówki.
          Kazia znam, ale bez wzajemności.

To taka sama wrzutka jak dziadek z Wehrmachtu.
          Ciemny lud to kupi.
          A nawet twórczo rozwinie, jak w przypadku nicelusa.
          Jemu się nie dziwię.
          • Gość: nicelus Re: Do logina a propos pinokia IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.12, 14:16
            blund napisał:

> To taka sama wrzutka jak dziadek z Wehrmachtu.

Też początkowo się wypierał?

• Gość: nicelus Re: Do logina a propos pinokia IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.12, 14:41
            blund napisał:

> To taka sama wrzutka jak dziadek z Wehrmachtu.

Dwudziesta pierwsza?

D. Tusk: To jest jedna z 20 paskudnych plotek, jakie moi konkurenci rozsiewają na mój temat”.

• blund Re: Do logina a propos pinokia 05.10.12, 15:03
              Wiem, że łykasz każdą pisowską wrzutę dla ciemnego ludu.
              Nie musisz tego bez przerwy udowadniać.
              Mnożenie postów niczego tu nie zmieni.

Próbuję porozmawiać z loginem na temat przyzwoitości.
              To rejony dla Ciebie mentalnie niedostępne.
              Przeszkadzasz.
              • Gość: nicelus Re: Do logina a propos pinokia IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.12, 15:36
                blund napisał:

> Wiem, że łykasz każdą pisowską wrzutę dla ciemnego ludu.

Jest akurat odwrotnie. Ja nie przyjmuję bezmyślnie żadnej propagandy, dlatego, w przeciwieństwie do ciebie, jestem odporny na wszystkie kłamstwa każdej partii.

> Próbuję porozmawiać z loginem na temat przyzwoitości.

To najpierw sam bądź przyzwoity i przestań kłamać jak twój Führer.

• Gość: login_t Re: Do logina a propos pinokia IP: *.noc.fibertech.net.pl 05.10.12, 15:23
            blund napisał:

> Aby taki karnet kupić (dostać) wystarczy być wipem. Wszystko.
            Co to znaczy "być vipem"?
            Żeby mieć stałe miejsce przy samym premierze Rządu?
            To już nie VIP, to VSOP. Albo XVSOP.
            • blund Re: Do logina a propos pinokia 05.10.12, 15:42
              Prezes Sądu Okręgowego. Mało?
              Karnety na trybunę dotyczą konkretnego miejsca.
              • Gość: nicelus Co za relatywizm! IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.12, 16:22
                blund napisał:

> Prezes Sądu Okręgowego. Mało?

Uważasz, że Prezesem Sądu Okręgowego w Gdańsku można być i nie znać zupełnie premiera z Gdańska, a miejsce przy premierze można zajmować bez problemu. Jesteś bloody stupid? Raz prezes sądu okręgowego to mało, a raz dużo. Zdecyduj się na coś.

• Gość: nicelus Jak by było mało, to jeszcze prokuratorzy! IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.12, 11:57
                blund napisał:

> Prezes Sądu Okręgowego. Mało?

To była transmisja z meczu, a nie ze spotkania premiera, ale już tylko te sekundowe migawki mówią same za siebie.

• Gość: nicelus :D :D :D IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.12, 15:04
        blund napisał:

> ... proste pytanie: jakie relacje ...

A jakie były relację między Agencją Wywiadu i Amber Gold?

Też całkiem przypadkowe?

:D :D :D

• Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.12, 21:22
      Przyznali się!

• Gość: hiro debil? IP: *.gorzow.mm.pl 05.10.12, 21:31
        "Jest akurat odwrotnie. Ja nie przyjmuję bezmyślnie żadnej propagandy, dlatego, w przeciwieństwie do ciebie, jestem odporny na wszystkie kłamstwa każdej partii." co za debil to napisał!? już nie wiem! tu jest jakaś psychiczna manipulacja jednym forumowiczem! zrobię wszystko żeby to biegli zbadali.......
    • Gość: nicelus Znamy się tylko z widzenia... IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.12, 23:35
      ... i jedno o drugim nic nie wie.

• Gość: login_t Co oznacza tuskowe: IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 07.10.12, 16:38
      "Biorę na siebie pełną odpowiedzialność za działania państwa po katastrofie"?

Przypomina mi się Kiszczak, który "brał na siebie" odpowiedzialność za Stan Wojenny, ale do sądu nie mógł trafić.

Co, w przypadku Tuska, oznacza "pelna odpowiedzialność"?
      Poda się do dymisji?
      Zdymisjonuje kogoś (Kopacz chociaż)?
      Opie... kogoś?

Jak przypuszczam, w ramach wlasnej odpowiedzialności opie... Kaczora i rodzinę Walentynowicz.

I nic nie wiadomo, bo nic nie było uzgodnione.

• Gość: nicelus Re: Co oznacza tuskowe: IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.12, 17:01
        login_t napisał(a):

> Co, w przypadku Tuska, oznacza "pelna odpowiedzialność"?

Nic nie znaczy.

Każdy uczciwy polityk już dawno by się podał do dymisji i to wraz z całym rządem. Willy Brandt podał się do dymisji wraz z całym gabinetem gdy w Urzędzie Kanclerskim jeden z pracowników okazał się być NRD-owskim szpiegiem. Katastrofa rządowego samolotu z prezydentem, to przecież bez porównania większy powód do dymisji, niż jakiś tam jeden NRD-owski szpieg.

Tusk nie podał się do dymisji wtedy i nie poda się teraz, gdyż jest politykiem, który nie robi polityki, tylko robi w konia. Cała Platforma Obywatelska, to jest zbiór polityków, którzy nie zajmują się polityką, tylko zajmują się kręceniem lodów.

• e_werty Re: Co oznacza tuskowe: 07.10.12, 17:36
          Każdy uczciwy polityk już dawno by się podał do dymisji

... za to ze był nieuczciwy?
          • Gość: nicelus Re: Co oznacza tuskowe: IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.12, 17:59
            e_werty napisał:

> Każdy uczciwy polityk już dawno by się podał do dymisji
            >
            > ... za to ze był nieuczciwy?

Za to że był nieuczciwy, to nie tylko musiałby się podać do dymisji, ale dostałby wyrok skazujący w sądzie. Do dymisji podają się politycy, którzy byli uczciwi, a mimo tego coś nie wyszło należycie za co odpowiadali.

Jeżeli w urzędzie kanclerskim znajdą szpiega, albo samolot rządowy z prezydentem się roztrzaska, to w normalnym państwie cały rząd podaje się do dymisji, bo czegoś nie dopilnował za co odpowiadał. Mógłby być nawet nie wiem jak uczciwy.

• blund Przyzwoitość 09.10.12, 11:33
        "pseudoludzie bez zasad, szacunku dla rozpaczy odprawiają upiorny taniec chochoła na grobach" - to słowa lekarza, na którego się powołałeś.
    • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.12, 16:02
      Przyznali się prokuratorzy z Gdańska, że 10 lat za późno zabrali się za śledztwo.

Nic dziwnego, skoro nawet okręgowy sędzia w Gdańsku czeka na wskazówki premiera...

• Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.12, 20:10
        Gdy ktoś żartuje z Tuska, to co innego.

• Gość: nicelus O czym próbujecie dyskutować? IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.12, 12:01
      W jakim kraju wy żyjecie?

W kraju gdzie nie było lustracji sędziów i prokuratorów, trzeba teraz na koszt podatnika lustrować wszystkie wyroki, bo jak zlustrują te wyroki w Strasburgu, to koszty dla podatnika będą jeszcze większe.

• Gość: hiro widziałem te cholerne zdj IP: *.gorzow.mm.pl 16.10.12, 22:56
      te o których dzisiaj tak głośno.i szczerze żałuję ,że aż tak mnie podkusiło.od kogo to cholerstwo miało naprawdę te zdj?
      • Gość: login_t Re: widziałem te cholerne zdj IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 17.10.12, 06:45
        Gość portalu: hiro napisał(a):

> od kogo to cholerstwo miało naprawdę te zdj?

Od tych, co okradali zwłoki? Wybijali szyby we wraku? Pracowali nad "raportem"? Pomieszali zwłoki a teraz grają w durnia?
    • Gość: login_t Re: Przyznali się! IP: *.noc.fibertech.net.pl 17.10.12, 15:57
      Tusk wziął na siebie także dach stadionu.
      Atlas co się zowie...
      • Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.12, 16:05
        login_t napisał(a):

> Tusk wziął na siebie także dach stadionu.

"Będę bezwzględny wobec winnych"

Patrzy w kierunku tego, który spuścił deszcz.

• Gość: nicelus Re: Przyznali się! IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.12, 16:16
        Petros Tovmasyan, bloger i członek Klubu Jagiellońskiego, przytoczył słowa Donalda Tuska, który na początku tego roku mówił: "Ten rząd jest jak Stadion Narodowy". Paweł Bliźniuk, radny z Łodzi, zapytał zaś: "Ciekawe, co będzie, jak wybudujemy elektrownię jądrową?".

Dobre!

• Gość: hiro i jeden i drugi debil chyba nie widział tych zdj! IP: *.gorzow.mm.pl 17.10.12, 19:23
          porównanie korpusu prezydenta rp do dachu nad stadionem bardzo źle o was świadczy! ...sorki ale pod tymi nikami nigdy nic nie odpiszę!...NIGDY!
    • Gość: Maciek Re: Przyznali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 21:11
      bit.ly/Rm7mJE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka