wolfenstein3d 10.02.15, 18:59 opracowałem plan naprawy tego całego bałaganu Reformacja_systemu_edukacj_w_miescie może jakiś Wójcicki albo inny decydent posłucha i wdroży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro_polska Re: Reformacja systemu edukacji w mieście 10.02.15, 19:21 no właśnie.może ktoś wie gdzie podziewa się nowy prezydent? ani widu ani słychu.był i nima. a linku nie otwieram. boję się .nie ma głupich;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Reformacja systemu edukacji w mieście 11.02.15, 02:57 Ku...as ci tam nie wyskoczy. A Wòjcicki ma sie dobrze. Na orkiestre przemocy jajka gotowal w kupcu gorzowskim dla admiry za 1, 5 tys zl Zalatal niedbale dziury w szczecinskiej do malyszyna, Polozyl bloki betonowe zamiast zniszczonego asfaltu w warszawskiej miedzy torami Przenosi urzedy magistratu rozsiane po miescie w 1 miejsce do budynku po iszu pwsz mu wynajmie za 900tys Otworzyl bezplatny parking przy ryneczku nad warta o co zabiegali kupcy. Szuka oszczednosci na odwodnieniu obwodnicy zachodniej Ale wciaz to malo ale podpowiadam caly czas co mozna nieduzym ksztem zrobic dobrego dla miasta Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska cenzor zabietaj sobie tego ptaszka;-)) 10.02.15, 19:52 cichociemny cholera jasna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: cenzor zabietaj sobie tego ptaszka;-)) 10.02.15, 20:12 ...kużwa nie mogę. Sorry :( Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: cenzor zabietaj sobie tego ptaszka;-)) 10.02.15, 20:13 ale w sumie to spam kiepskiego produktu.....bo głupole jednak są...ja otworzyłem link i wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: cenzor zabietaj sobie tego ptaszka;-)) 10.02.15, 20:32 ja nie otwieram.muszę dbać o ogładę i o higienę intelektualną bo później niektórzy mnie wytykają palcami;-)może kiedyś też zostanę jakimś nędznym politykiem? tylko ku... z jakiej partii ?bo tego się brzydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: cenzor zabietaj sobie tego ptaszka;-)) 11.02.15, 11:36 Idź do palikota on lubi takich jak tysam tez ptaszka pokazywał A ja nie naleze do zadnej partii Chce zeby miasto stanelo na nogi Bo lezy i robi pod siebie Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: cenzor zabietaj sobie tego ptaszka;-)) 11.02.15, 12:11 wolfenstein3d napisał: > Bo lezy i robi pod siebie przez takich durniów i nierobów jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: cenzor zabietaj sobie tego ptaszka;-)) 11.02.15, 20:59 migomat spawarka 72 złote, poluję na taką w Polsce taka 5 stów używana Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska gdzie się zapodział obecny prezydent miasta? 10.02.15, 21:28 ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś