wolfenstein3d 25.06.16, 10:46 link czyli oglądać wszystkie mecze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: jak odkodować euro 2016 IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 25.06.16, 19:04 Napisz jeszcze jak drukować bilety autobusowe i jak okraść bankomat. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: jak odkodować euro 2016 25.06.16, 21:29 to se płać solorzowi jak ci zablokował zagraniczne kanały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: jak odkodować euro 2016 IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 25.06.16, 22:14 Nikomu nie płacę, gdyż albowiem nie posiadam telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: jak odkodować euro 2016 26.06.16, 01:44 A abonament i tak zapłacisz. Podziękuj nicelusowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: jak odkodować euro 2016 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.16, 21:30 wolfenstein3d napisał: > A abonament i tak zapłacisz. Podziękuj nicelusowi Dlaczego mnie ma dziękować? Ja o tym nie decyduję. W Niemczech wprowadzono przymusowy abonament dla każdego gospodarstwa domowego i pomimo że prawie nie oglądam telewizji, to uważam, że to była słuszna decyzja. Tak powinno być w każdym demokratycznym kraju. Wpływy z abonamentu są konieczne dla utrzymania, niezależnej od obcego kapitału, państwowej telewizji na odpowiednim poziomie, bez reklam po godzinie 20:00. Natomiast ściągalność należności za abonament była w Niemczech mała, a wraz z wprowadzeniem internetu i telewizji przez internet jeszcze bardziej spadła. W Europie telewizja państwowa tylko reklam utrzymuje się jedynie Luksemburgu i Monako. Generalnie wszystkie demokratyczne państwa dotują telewizję państwową za pomocą abonamentu, lub z budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: jak odkodować euro 2016 27.06.16, 00:51 Ale nie kazdy musial za nia placic abonament tylko kto chcial. A tvp i tak o wiele wiecej zarabia od komercyjnych telewizji bo nir fos ze kasa z abonamentu to jeszcze z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: jak odkodować euro 2016 27.06.16, 00:52 Jak czegos nie ogladam yo nie powinienem za to placic. A tej nowej tvp pisowskirj nieobiektywnej to juz na pewno nie ogladam odkad kurski zostal prezesem bo kłam taki bije ze sie patrzec nie da Gorzej jak za prlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: jak odkodować euro 2016 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.16, 06:55 wolfenstein3d napisał: > Ale nie kazdy musial za nia placic abonament tylko kto chcial. Ktoś chciał? > A tvp i tak o wiele wiecej zarabia od komercyjnych telewizji > bo nir fos ze kasa z abonamentu to jeszcze z reklam. Nie zarabia, tylko ma większy budżet, dzięki któremu może realizować programy edukacyjne. od zarabiania są telewizje komercyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: jak odkodować euro 2016 IP: *.noc.fibertech.net.pl 27.06.16, 08:38 Za powszechny, ściągany od wszystkich, zapłacę. Nawet nie będę się marszczył. W aucie mam radio, czasami w internecie podglądam TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: jak odkodować euro 2016 IP: *.noc.fibertech.net.pl 28.06.16, 10:50 Płać tylko za wygrane mecze i za dobre wiadomości. Np. że nie wystarczy kasy na 500+ a Tuska kochają i słuchają w całej Brukseli (jeśli jesteś Platfusem), albo że wystarczy na 500+ a Tuska lekceważą i się z niego śmieją (jeśliś Pisiak) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: jak odkodować euro 2016 28.06.16, 18:24 wiem że ci to nie przeszkadza że państwo ze mnie zdziera 81% podatków bo ty ich nie płacisz tylko szkopom zarabiając 4x więcej. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. nigdy żadnymi siłami nie przekonasz lewaka (np urzędnika, emeryta wcześniejszego, zasiłkowca czy innego pasożyta ciągnącego kase z budżetu czyli pieniędzy zdzieranych od pracujących w wieku produkcyjnym w prywatnym rynku) że nie ma racji. szkoda czasu. każdy widzi świat dotąd gdzie ma czubek nosa. a jak ludzie chodzą głosować to już policzyłem gorzowianie.com.pl/802,Wybory_2015.html Odpowiedz Link Zgłoś