marek_p 05.10.04, 20:58 Trochę mnie zniechęciłeś do udzielania się, ale jak będę miał chwilę to Ci odpiszę :) Już mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtk Re: gtk 06.10.04, 15:58 marek_p napisał: > Trochę mnie zniechęciłeś do udzielania się, ale jak będę miał chwilę to Ci > odpiszę :) > Już mi przeszło. Wybacz, Marku, nie chciałem Cię zniechęcać. Chciałem podyskutować. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaku Re: ale.... IP: *.gorzow.mm.pl 06.10.04, 16:00 ale pirdolicie. odpowiedźcie pionierzy forum czy; 1. Tadek ma zostać 2. Tadek ma odejść Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: ale.... 06.10.04, 23:00 Gość portalu: kaku napisał(a): > ale pirdolicie. > odpowiedźcie pionierzy forum czy; > 1. Tadek ma zostać > 2. Tadek ma odejść Jest pomysł, że Tadek ma odejść. Nie ma pomysłu, kto mógłby go zastąpić. T.zn. chętnych by pewnie się znalazło wielu, i takich nawet co by uważali, że sobie poradzą. Społeczeństwo teraz nie ma prawa ich poznać, bo przed elekcją mogliby się społeczeństwu nie spodobać. Podsumowując - zanim temida wyroku na Prezydenta nie wyda, w ewentualnym referendum będę przeciw jego odwołaniu (t.zn. nie pójdę na referendum). Ps. Po lewo też nie widzę następcy. No może Agis :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: gtk 06.10.04, 22:45 gtk napisał: > Wybacz, Marku Jeszcze sobie z Tobą pogadam ! ;) > Pozdrawiam serdecznie. A ja liberalnie. Ortodoksyjno-liberalnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś