Gość: Marta IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 21:55 Witam! Poszukuję położnej która przyjmuje porody w domu w Gorzowie. Jeśli ktoś coś wie lub może się dowiedzieć proszę o kontakt! Ogromnie dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AKUSZER Re: PORÓD W DOMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:41 W czyim domu, swoim czy spodziewającej się rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PORÓD W DOMU IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 22:46 W domu rodzącej; o drugiej wersji nie słyszałam, ale też mnie interesje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: PORÓD W DOMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:15 życzę powodzenia podczas porodu jak zacznie się coś dziać, a wszystko może się wydarzyć. Czy nie szkoda Ci dziecka? Może lepiej aby żyło i miało wieksze szanse przeżyć niż potem lamentować z powodu nieszczęścia? Wiem, że zaraz napiszesz całą mase info jak to źle w szpitalu albo jak to koleżanka rodziła super w domu... Ale ja wstawiam się tylko w imieniu tego dziecka bo ono nie ma obecnie głosu, a jak ma Mamę co naczytała się książek i naoglądała filmów, cóż..... nie szykuj tylko dużo goracej wody i prześcieradeł, bo to naprawdę nie jest potrzebne do porodu. przemyśl. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PORÓD W DOMU IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 23:32 Naczytałeś się kolego sceptyQ "Antka" (przykład z wodą i prześcieradłem był poniżej szacunku dla rozmówcy) i wydaje Ci się, że do najbardziej naturalnej czynności świata, jaką jest rodzenie potrzeba całej wyspecjalizowanej wiedzy medycznej. Prawda jest taka, że owa wiedza -wykorzystywana - owszem - w patologiach ciąży - zbędna jest w znakomitej większości przypadków. Natomiast dostępna dziś komunikacja (telefon/samochód) wystarczy, aby tej wiedzy użyć jeśli rzeczywiście okaże się niezbędna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: PORÓD W DOMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:14 EEE!!! tam ja bym nie rodził... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro DR.QUENN!-ona potrafi wszystko! 25.01.05, 19:11 Gość portalu: Marta napisał(a): > Witam! > Poszukuję położnej która przyjmuje porody w domu w Gorzowie. > Jeśli ktoś coś wie lub może się dowiedzieć proszę o kontakt! > Ogromnie dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro widziałeam na filmie-nawet kule wyciągała! 25.01.05, 19:13 hiro napisał: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Witam! > > Poszukuję położnej która przyjmuje porody w domu w Gorzowie. > > Jeśli ktoś coś wie lub może się dowiedzieć proszę o kontakt! > > Ogromnie dziękuję! > > Odpowiedz Link Zgłoś