aggulek 19.02.05, 20:43 Czy ktoś coś wie o piątkowej sesji dot. firmy Broker? Niestety nie mogę znaleźć żadnych informacji. Ktoś coś czytał albo słyszał? Podzielcie się wieściami :) Pzdr.A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldi Re: sesja - Broker? IP: *.icpnet.pl 19.02.05, 20:55 Nie można nic znaleźć bo nie ma "sprawy firmy Broker". P. Surmacz wykazał się kompletna ignorancją w kwestii ubezpieczeń, cała "afera" ma na celu wyszukanie jakichkolwiek papierów na prezydenta, ale tu ich nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: sesja - Broker? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:01 o proszę jaki oblatany. Nastepny czerwony obudził się w forum. Może powiesz na czym polegała ignorancja Surmacza. Dla koministow kazdy kto wali ich za szwindle to ignorant, ale do czasu, aż kolesiowi pudlo zafasuje prokuratura a nie Surmacz. Dobre macie samopoczucie, juz niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: sesja - Broker? IP: *.icpnet.pl 19.02.05, 21:24 1. Nie Panie "ko", nie jestem kolejnym czerwonym, dla Pana wiadomości jestem przeciwny Prezydentowi i tak będę głosował w referendum, a na sesję wybrałem się aby utwierdzić sie w tym przekonaniu. Niestety się nie utwierdziłem. 2. Tak Panie "ko", jestem oblatany akurat w tym temacie bo mam stycznosc z ubezpieczeniami od kilkunastu lat i niestety to co p. Surmacz głosił to były tylko, okazało się niestety, podrzucane mu hasła. Nie wiem przez kogo bo chyba on sam tego nie wymyślił. 3. Szkoda tylko, że i my i wy w ten sam sposób prowadzimy kampanię przed referendum. Oszczerstwo za oszczerstwo. Nie był Pan, Panie "ko" na sesji więc m.... w kubeł chciałoby się powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: sesja - Broker? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:25 A co ze sprawą ..."Broker kupił basen na Energetyków?" Poruszano ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @(_)@ Re: sesja - Broker? IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.05, 11:11 poruszono. jądrzejczak dostawał napadów nerwoewgo śmiechu. czuje pismo nosem i wie, że bez prokuratora sprawa się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: sesja - Broker? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:07 Plama,niekompetencja prawicy ,nie znaja podstawowych procedur-burzyciele.Został tylko tydzień,niech to sie już zakończy.Musimy iść do przodu.Oczywiście Tadeusz prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok w czerwone! Co macie do ukrycia?? IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 21:45 Titanik tonie a orkiestra gra do końca! Czego się cieszycie!? Ludzie płacą podatki a wy towarzysze nimi dysponujecie i jest ważne na co przeznaczacie te środki.Miasto nie jest waszym czerwonym folwarkiem! Zatęchłe zakamarki magistratu czas przewietrzyć!W imię sprawiedliwości jesteście winni mieszkańcom rozliczenie! Nie róbcie nam łaske!-żyjecie z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: baseny zostały sprzedane Brokerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 10:36 oczywiście że sprzedane - w czasie kiedy Tadeusz J. był prezesem Miejskiego Klubu Pływackiego i jednoczesnie prezydentem miasta (tym ktory podejmował decyzje o wycenie różnicy wynikajacej z przekształcenia wieczystego uzytkowania na wlasność). W tym czasie wszystko juz bylo rozstrzygnięte - tz. wiadomym było że wycena nie służy MKP tylko nabywcy ustalonemu - Brokerowi. JA TEŻ BYLEM NA SESJI I W ODRÓŻNIENIU OD INNYCH SLD SIECZKI Z MOJEGO MÓZGU NIE POTRAFI ZROBIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Niestety nie ma Opola ! IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 23:20 Ku zmartwieniu surmaczowatych okazało sie że ubezpieczenia sa OK! Nie ma afery !!! www.bip.gorzow.pl/index.php?k=285 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: baseny zostały sprzedane Brokerowi IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 23:31 Hey ko, Zeby zrobic z Twojego mozgu sieczke.... najpierw trzeba by miec mozg.... Pozdrawiam PS. Jedrzejczak jest dobrym prezydntem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klar Re: sesja - Broker? IP: 83.238.11.* 21.02.05, 10:51 Na sesji PiS poniósł totalną porażkę. Dlatego nic na ten temat nie znajdziecie w mediach. Są nadzwyczaj miłosierne dla prawicy. Podobno Jędrzejczak cały czas się śmiał, co Surmacza doprowadzało do szewskiej pasji. To już druga nadzwyczajna sesja na wniosek PiS, bardzo słabo przygotowana i chyba przegrana. Nauka na przyszłość: Trzeba dokładniej rozgryźć temat, a nie liczyć na miłosierdzie mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @(_)@ Re: sesja - Broker? IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.05, 11:07 informację o piątkowej sesji pt. "Ostre zwarcie" znajdziesz w dzisiejszej gazecie lubuskiej. >Region" target="_blank">www.gazetalubuska.pl/>>Region >>>REGION - GORZOW WLKP. Odpowiedz Link Zgłoś