Dodaj do ulubionych

NOWA WATEK DLA ZIELONOGORZAN (*PRZEMILYCH)

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 14:00
Zaczynam nowy watek specjalnie dla Grünbergerow (na prosbe od Fanclubu Kastylijskiego), nie zawezam zakresu tematycznego, prosze bez wulgaryzmow, bez darcia szat (o grunt synagogalny, podzielonogorskie blonia w granicach miasta itd).
Nuze do klawiatur! ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: green Re: NOWA WATEK DLA ZIELONOGORZAN (*PRZEMILYCH) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 12:21
      Gość portalu: Robert napisał(a):

&#62 Zaczynam nowy watek specjalnie dla Grünbergerow (na prosbe od Fanclubu Kastylij
      &#62 skiego), nie zawezam zakresu tematycznego, prosze bez wulgaryzmow, bez darcia s
      &#62 zat (o grunt synagogalny, podzielonogorskie blonia w granicach miasta itd).
      &#62 Nuze do klawiatur! ;-)

Robercie co prawda jest to oferta dla flubzów jednak dopisek przemiłych wzbudził
      moja ciekawośc .
      A prawda jest taka że zielonka to jest żydowskie miasto i my gorzowiacy nic na to
      nie poradzimy.lecz my gorzowiacy kochamy ten nasz zielonogórski kurwidolek a moze
      powinno buć kurwiwzgórek nie wiem trzeba zasięgnąć opini falubazów jak im
      bardziej pasuje(można rozpocząć na ten temat całkiem niezłą dyskusję na
      zielnogórskim forum niech się jasno określa jak im pasuje) tak jak każdy alfons
      kocha swoja dziwkę a o dziwkę wszak nalezy dbać.

pozdrawiam
    • Gość: Miguel Re: NOWA WATEK DLA ZIELONOGORZAN (*PRZEMILYCH) IP: *.usal.es 08.06.01, 12:34
      Widzisz, Robercie, jakich masz wspolmieszkancow? Prosisz: bez wulgaryzmow, a tu
      jak grochem o sciane...
      • Gość: green Re: NOWA WATEK DLA ZIELONOGORZAN (*PRZEMILYCH) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 09:07
        Gość portalu: Miguel napisał(a):

&#62 Widzisz, Robercie, jakich masz wspolmieszkancow? Prosisz: bez wulgaryzmow, a tu
        &#62
        &#62 jak grochem o sciane...

jezeli don miguel uważa że są to wulgaryzmy to niech spojży na forum
        zielonogórskie
        • Gość: Robert Ejze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 13.06.01, 15:46
          Ejze! Chlopaki! Dajcie se po razie ( w okolicach Paradyza, zeby sie nie
          roznioslo) i tyle. Sorki Miguelu za tego goscia! A co do paru "twoich" na ZG-
          Forum to sam wiesz...
          • Gość: Miguel Re: Ejze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.usal.es 13.06.01, 17:47
            Robercie! Zbierz wiec na odrobine wysilku i zbierz w jednym poscie te
            moje "straszne" wypowiedzi. Chetnie dowiedzialbym sie, co tak naprawde Cie
            urazilo, bo chyba nie przechrzczenie Gorzowa na Kobyla Gora?
            • Gość: Robert RE IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 09:15
              Ja nie stawiam Ciebie w jednym szeregu z pospolitymi popaprancami i nie chce mi sie ryc w Forum, ale kiedys pamietnego dnia (to byla wiosna, pamietam jak dzis. . . ) pozalowales mnie tak zalosnie, ze az . . . Tak wiec wszyscysmy umoczeni, ale ten Green, to moglby zebrac za swoje i nie tylko
              ; -))
              • Gość: GREEN Re: RE IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 09:31
                jeżeli mam juz zebrać to tylko za swoje komuchu nie ma odpowiedzialnosci
                zbiorowej
                • Gość: Robert O cholera! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 21:28
                  Kurna, jak ty mnie cisnienie ponosisch (w kolanach)!
                  Nie ma jak ktos sie podpisuje, a nie bzdeci jakas ksywe, tak robisz za anonimowego "nieznanego sprawce" i obrywasz, a jak masz pretensje napisz do webmastera, albo to Kasi (chyba "Na goraco", albo inny wazny periodyk).
                  I ponawiam jak nie wiesz czego uzywasz -&#62 WE PWN, pewnie w nowym wydaniu jest "komuch", bo co do hitlerowca, to sie nie wysililes, ale zerknij pod "h".
                  I znajdz sobie inny watek, albo inne Forum.
                  • Gość: green Re: O cholera! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 22:34
                    o hitlerowcu nic nie pisałem a jezeli tak to przypomnij mi gdzie,jeżeli podnosze
                    Tobie ciśnienie to wypomuj wodę (oczywista z kolan)
                    nie mam zastrzeżeń tylko jeżeli mam oberwać to za swoje ,a nie za innych

"ale ten Green, to moglby zebrac za swoje i nie tylko"
                    bo jak mam rozumieć "i nie tylko"
                    ; -))
                    • Gość: Robert Daj se luz! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 19:19
                      O Robercie hitlerowcu - sam poszukaj gdzie to napisales.
                      I nie tylko - to tak na zas, bo na pewno jeszcze niejedno zbroisz.
                      • Gość: green Re: Daj se luz! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 05:42
                        to że coś wywinę to masz jak w banku ale do hitlerowca to się nie przyznam
                        teoretycznie "wyzwiska"jakie mogę użyć to będzie :komuch i gnida
                        jezeli znajdziesz inne to będę mile ździwiony
                        Z POWAŻANIEM
                        GREEN
                        • Gość: green Re: Daj se luz! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 06:02
                          ZNAJDZIESZ JESZCZE BARANIE ALE TO WSZYSTKO ,A HITLEROWÓW NIE ZNOSZĘ
                          • Gość: green Re: Daj se luz! B. PRZEPRZSZAM IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 07:50
                            FAKT ZNALAZŁEM HITLEROWCA NIE WIEM JAK SIE Z TEGO WYTŁUMACZYĆ ,ALE TO I TAK
                            CIEBIE CHBA NIE INTERESUJE
                            PONIOSLY MNIE NIEZDROWE EMOCJE
                            ZA HITLEROWCA NAPRAWDĘ WIELKIE PRZEPROSINY
                            CO DO INNYCH WYZWISK PODTRZYMUJE W CAŁEJ ROZCIĄGŁOSCI A MOZE I DALEJ
              • Gość: Miguel Re: RE IP: *.dialup.uni2.es 16.06.01, 21:57
                Napisalem tak, bo wtedy to Ty podniosles cisnienie w moich kolanach! ;-)
                • Gość: green Re: RE IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 05:46
                  Gość portalu: Miguel napisał(a):

&#62 Napisalem tak, bo wtedy to Ty podniosles cisnienie w moich kolanach! ;-)

A CO POWIESZ O LEKARZU KONKRETNIE O ORTOPEDZIE W ŚWIEBODZINIE.
                  POSTAWIŁ MIEN NA NOGI
                  • Gość: green KTO TO NAPISAŁ PRZYZNAC SIE BEZ BICIA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 08:11
                    Gość portalu: Robert 15-06-2001, 21:28:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując

" Kurna, jak ty mnie cisnienie ponosisch (w kolanach{"

&#62 Gość portalu: Miguel napisał(a):
                    &#62
                    &#62 &#62 Napisalem tak, bo wtedy to Ty podniosles cisnienie w moich kolanach! ;-)

DO JASNEJ KTO TO W KONCU NAPISAŁ?
                    ROBERT CZY MIGUEL?
                    B. PROSZE NIE PRZYWŁASZCZAĆ SOBIE CZYJEJŚ MYŚLI TWÓRCZEJ NAD KTÓRĄ AUTOR MUSIAŁ
                    SPĘDZIĆ NOCE I DNIE , NOCE I DNIE , NOCE I DNIE.........................ITD

• Gość: Robert Re: KTO TO NAPISAŁ PRZYZNAC SIE BEZ BICIA IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 19.06.01, 17:07
                      Zalezy co, bo zrobil sie chaos!
                      Mi chodzilo, ze Green (albo ktos, kto sie pod niego podszywa wyzwal mnie od
                      hitlerowcow). Reszta to margines.
                      A Ty Miguelu?
                      • Gość: Miguel Re: KTO TO NAPISAŁ PRZYZNAC SIE BEZ BICIA IP: *.usal.es 19.06.01, 17:44
                        Mi chodzilo o to, ze zaczalem tamten watek, bo wtedy to Ty podniosles mi
                        cisnienie w kolanach. I nie wiem za bardzo, dlaczego green pomyslal, ze ta
                        wypowiedz byla skierowana do niego, skoro wyraznie odpowiedzialem na post
                        Roberta...

No ale to takie drobne nieporozumienie, ktore chyba sobie wyjasnilismy i mozemy
                        wrocic do wojowania! ;-)

Robert! Mam do Ciebie pytanie w watku "Slubice" na Forum ZG.
                        • Gość: Robert OK, OK juz dobrze! IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 20.06.01, 15:38
                          Po tych ortopedycznych wywodach prosze o mile posty na ten wdzieczny watek!
                          Do Don M.!Juz lece na F. ZG, chociaz nie zagladam tam czesto ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka