Gość: swingpop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:46 P O L S K A w y g r a ł a z I R L A N D I Ą Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scott1 Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.03.05, 19:55 Swingpop ale tylko 3 : 0 . Pierwsza bramke strzelil Frankowski i dwie nastepne Zurawski. Zaraz bedzie powtorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:58 Hey Scott1!byłem z psem za chwillę zobaczę powtórkę.To dopiero pierwsza połowa? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.03.05, 20:11 Ten Twoj pies jest pewnie tak szybki jak Krzynowek. Spacer trwal 12 min. a zalatwil wszystko. Moj pies musi miec na to minimum 30 min. Dotychczas 0 : 0 , to nie Azerbejdzan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:09 Posta nie zmienię -chyba ,że Admin.Polska wygra! ale się ostudziłem po pierwszej połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:36 no swingpop, jeszcze 15 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:44 7 czasu przepisowego, moze coś doliczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:46 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.03.05, 21:49 Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:55 Gooooooooooooooooooooooooollllllllllgggggggggggoolllllllll!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.03.05, 22:05 Bylo ciezko, oj bardzo ciezko. Juz mialem chwile zwatpienia. W nagrode moze wyprowadzimy Swingpop psy na 30 min. a pozniej "na spokojnosc" po tyskim , z pianka. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:05 No forumowicze!,Gdzie gratulacje-wynik przewidziałem przed 20.00.To odwaga!!!!!! Jaka odwaga -?????wyczucie.Tak się walczy do 90min.Jedna akcja!pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:09 Scott1.Byłem ugotowany ,ale jestem szczęśliwy!!!!!!wychodzę z sabaką zasłużył na to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.03.05, 22:33 Szkoda tylko, że Austria wygrała z Walią 1:0 i wciąż nas gonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:04 Bramkarz dał plamę!!!!ale wynik poszedł w świat!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś