Dodaj do ulubionych

JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:25
Wyobrazcie sobie, ze gdzy Papiez umieral i na wszystkich stronach
internetowych swiata ta smutna wiadomosc byla na pierwszym miejscu na stronie
Neostrady najwazniejsza wiadomoscia bylo "Jaruzelski jedzie do Moskwy".
Kiedy Papiez zmarl o 9:37pm nasza Nostrada nie informowala do godz.1:00 nad
ranem (o tej godzinie poszedlem spac)o tym wydarzeniu. Ja sie pytam gdzie my
zyjemy, co to za kraj ze taka nieudolnosc, brak szacunku i lekcewazenie
konsumenta jest przyjetym standartem? Oj, cos z tym glabem trzeba zrobic.
Obserwuj wątek
    • Gość: dolnoślązak Re: JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 23:09
      No popatrz, jak tak można ? Żeby człowiek nie mógł się dowiedziec ? Nie może
      być ?!...

Mało ci informacji w kilku programach TV na okrągło, informacji w POL.RADIU, tu
      na forum - nie przesadzaj.
      • Gość: wami4 Re: JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:11

Re: JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA
        Autor: Gość: dolnoślązak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 05.04.2005 23:09 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        No popatrz, jak tak można ? Żeby człowiek nie mógł się dowiedziec ? Nie może
        być ?!...

Mało ci informacji w kilku programach TV na okrągło, informacji w POL.RADIU, tu
        na forum - nie przesadzaj.
        ----------------------------------------------------------------

Qtasie nie przychodzi ci do glowy, ze jak place to mam prawo wymagac? Jeszcze
        sie tego nie nauczyles przez 15 ostatnich lat?

• Gość: dolnoślązak Re: JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:50
          Ja też płacę "dobry człowieku", ale nie narzucam swoich praw, gdyż ludzie mogą
          mieć różne poglądy. Informacji w TV było, jest i jeszcze długo będzie bardzo
          dużo. Czy przez 15 lat nie nauczyłeś się pokory, tolerancji i kultury, czy
          nauki nie dotarły do ciebie? Czy tobie tak trudno być normalnym ?
          Czy neostrada i internet to jedyne żródło wiedzy i edukacji dla ciebie?
          Czy jesteś człowiekiem ?
          • Gość: wami4 Re: JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:07
            Re: JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA
            Autor: Gość: dolnoślązak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Data: 07.04.2005 20:50 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            Ja też płacę "dobry człowieku", ale nie narzucam swoich praw, gdyż ludzie mogą
            mieć różne poglądy. Informacji w TV było, jest i jeszcze długo będzie bardzo
            dużo. Czy przez 15 lat nie nauczyłeś się pokory, tolerancji i kultury, czy
            nauki nie dotarły do ciebie? Czy tobie tak trudno być normalnym ?
            Czy neostrada i internet to jedyne żródło wiedzy i edukacji dla ciebie?
            Czy jesteś człowiekiem ?
            -----------------------------------------------------------------------

Ja place i chce otrzymywac od Neostrady serwice taki sam jak otrZymuja ludzie w
            swiecie za swoje pieniadze i nie twoj business kulturalny czlowieku z czego ja
            czerpie informacje. Moje prawa powinny byc respektowane przez business ktory
            slono kaze sobie placic za swoje III kategorii uslugi. Ceny jak na zachodzie
            jakosc serwisu jak na wschodzie.Przez 15 lat to ja nauczylem sie jak powinno
            sie traktowac klienta a ty nauczyles sie (przepraszam) czego?

• Gość: dolnoślązak Re: JAKI SERWICE OFERUJE NAM NEOSTRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:27
              Wolę być klientem Neostrady III kat. niż klientem obsługiwanym przez osobę ???,
              związaną z "business - em" ( nie można po polsku - biznesem ? ). Twój ton
              świadczy o zmarnowanych 15-stu latach. Gdzie? Tak do klienta ?
              A tak w ogóle i w szczególe, to gościu pomyliłeś adresy. Forum GW to nie
              neostrada. Wyślij e-maila, albo wejdz na str. Neostrada i grzecznie...
              Potrafisz...?
              Nie odpowiadaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka