Gość: skok IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:28 W poniedziałek na portalu gazety o 11.00 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Czat z B. Piwnik 21.06.02, 12:49 Gość portalu: skok napisał(a): > W poniedziałek na portalu gazety o 11.00 Dzięki za info, ale prowadzący nie pozwoli nam zadać kłopotliwych pytań o gorzowski KRS (szczególnie o to, który czerwono-zielony ludek udał się do niej na krucjatę). Chyba jednak warto wejść na te kilka minut do sieci... Można by też przypingować tą imprezę, lub wysyłać kilka setek pytan typu "ble", uprzedzając wcześniej (przed wejściem moderatora), że jest to forma protestu oszukanych publicznymi obietnicami o utworzenie KRS-u gorzowian. Myślę, że można by to zrobić. Potrzeba rąk (i modemów) do pomocy... Potem z rozpędu zrealizujemy propozycję Borysa. Jak sądzicie ? Czy ktoś bawi się w pogawędki na gorzowskim czacie, może zachęcić stałych bywalców do włączenia się w akcję "Piwnik" ? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Czat z B. Piwnik 21.06.02, 13:21 j24 napisał(a): > Chyba jednak warto wejść na te kilka minut do sieci... > Można by też przypingować tą imprezę, lub wysyłać kilka setek pytan typu "ble", > uprzedzając wcześniej (przed wejściem moderatora), że jest to forma protestu > oszukanych publicznymi obietnicami o utworzenie KRS-u gorzowian. Nie podoba mi się. To chuligaństwo w odróżnnieniu od faxingu. Różni ludzie wejdą na ten czat z własnymi pytaniami. A sprawa gorzowskiego KRS jest oczywiście najważniejszą sprawą wymiaru sprawiedliwości w Polsce, ale nie jedyną. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Czat z B. Piwnik 21.06.02, 13:32 borys-krakow napisał(a): > Nie podoba mi się. To chuligaństwo w odróżnnieniu od faxingu. Różni ludzie > wejdą na ten czat z własnymi pytaniami. A sprawa gorzowskiego KRS jest > oczywiście najważniejszą sprawą wymiaru sprawiedliwości w Polsce, ale nie > jedyną. Dobra, wycofuję się z pingowania... tylko, żeby nasza tolerancja i zrozumienie problemów innych nie okazała się naszą słabością! Trzeba przywalić, oni nie liczą się ze słabymi..........., jeszcze Borys o tym nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czat z B. Piwnik 21.06.02, 13:36 j24 napisał(a): > Dobra, wycofuję się z pingowania... tylko, żeby nasza tolerancja i zrozumienie > problemów innych nie okazała się naszą słabością! ?????????????????????????????????????????????? co takiego? tolerancja? zrozumienie problemow innych?? <huk spadajacego z krzesla ciala. zgrabnego> Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Czat z B. Piwnik 21.06.02, 13:50 arwena napisał(a): > j24 napisał(a): >> ... tylko, żeby nasza tolerancja i zrozumienie problemów innych nie okazała >> się naszą słabością! > co takiego? tolerancja? zrozumienie problemow innych?? Mnie z tego Gazeta Lubuska wyleczyła, tuż przez finalizacją lubuskiego spółkowania Myślę o kolegach z forum. > <...ciala. zgrabnego> Jak mogę sprawdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Czat z B. Piwnik 21.06.02, 13:52 arwena napisał(a): > <huk spadajacego z krzesla ciala. zgrabnego> Tyłeczkiem do dołu? Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Czat z B. Piwnik 21.06.02, 13:50 Przede wszystkim robisz ból WP czy innemu organizatorowi czatu. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Wchodzi kto ? 24.06.02, 11:02 Gość portalu: skok napisał(a): > W poniedziałek na portalu gazety o 11.00 > > pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Wchodzi kto ? 24.06.02, 12:20 Nie byłem od początku. Moje pytania o KRS w Gorzowie nie przeszły przez moderatora. Może wcześniej była o tym mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: Wchodzi kto ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 12:28 klin! napisał(a): > Nie byłem od początku. Moje pytania o KRS w Gorzowie nie przeszły przez > moderatora. Może wcześniej była o tym mowa? Też byłem ostatnie ok. 15 min i nic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 Też byłem, też o KRS pytałem i nie było chętnego IP: *.teleton.pl 24.06.02, 12:43 ... do odpowiedzi Gość portalu: skok napisał(a): > klin! napisał(a): > > > Nie byłem od początku. Moje pytania o KRS w Gorzowie nie przeszły przez > > moderatora. Może wcześniej była o tym mowa? > > Też byłem ostatnie ok. 15 min i nic . > Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Też byłem, też o KRS pytałem i nie było chętnego 24.06.02, 12:44 Gość portalu: j24 napisał(a): > ... do odpowiedzi Ale czy przeszło przez moderatora...? Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Też byłem, też o KRS pytałem i nie było chętnego 24.06.02, 12:47 Na pocieszenie pragnę poinformować forumowiczów, że pani minister ma słabość do imienia Krzysztof. Poza tym, indagowana o poziom sędziowania na MŚ w piłce kopanej, wyraziła opinię, że "tam też potrzeba zmian". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: Też byłem, też o KRS pytałem i nie było chętnego IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 12:58 klin! napisał(a): > Na pocieszenie pragnę poinformować forumowiczów, że pani minister ma słabość do > imienia Krzysztof. Głupio jej było powiedzieć Leszek. M :) Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Też byłem, też o KRS pytałem i nie było chętnego 24.06.02, 13:04 Gość portalu: skok napisał(a): > Głupio jej było powiedzieć Leszek. M :) No cóż, takie pytanie również padło: "czy lubi pani premiera Millera". Odpowiedź: "ha ha ha". Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Też byłem, też o KRS pytałem i nie było chętnego 25.06.02, 08:33 klin! napisał(a): > Na pocieszenie pragnę poinformować forumowiczów, że pani minister ma słabość do > imienia Krzysztof. Poza tym, indagowana o poziom sędziowania na MŚ w piłce > kopanej, wyraziła opinię, że "tam też potrzeba zmian". No właśnie, co tak jakiś KRS w jakimśtam Gorzowie... Nabieram ochoty na ponowny faxing... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 ... był też gościu o ksywce "Kiedy_KRS_dla_Gorzowa IP: *.teleton.pl 24.06.02, 12:46 :) Tyle na pewno widzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Zapytalem ?? IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 24.06.02, 17:21 Dlaczego nie dotrzymano obietnicy powolania KRS w Gorzowie? Oj nieladnie. Niewiem czy przeszlo. Pobowalem ponownie otworzyc ale Piwnik juz nie bylo. Byl tylko czat Ja-NIK-a?????????????????? Tego nie ruszalem bo to mogloby miec zapach 'CIA-MAJDY'..... Pozdrowka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś