Dodaj do ulubionych

Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówienie

09.05.05, 18:24
Stalo sie tak,jak przewidywalem kilka tygodni temu.Konsultant wydawcy,byly
wieloletni wspolpracownik Sluzby Bezpieczenstwa i aktywny zwolennik stanu
wojennego,pozal sie Boze redaktor Jerzy Zysnarski,znowu doprowadzil kolejna
Ziemie na mielizne.Ten tak juz ma od lat.Za co sie nie chwyci,wszystko
przegrywa,przepada,ginie.A koniecznie uparl sie byc reporterem nr 1 w
Gorzowie.Konsultantem to moze byc zawodowiec,panie Ratlerek...A nie
wiedzialem,ze wydawca niefartownej Ziemi jest kosmetyczka z hotelu.Juz to
samo mowi jak najgorzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: wwaGo prezes Sobczak? IP: *.chello.pl 09.05.05, 19:33
      kojarzę! 5 lat temu nie zapłaciła mi tysiąca złotych za usługę... i strasznie
      darła się, więc odpuściłem, zwłaszcza że nie miałem kompletu jej podpisów :)
      elegancka z pozoru, ale chamska "bizneswoman" w stylu gorzówek:
      gobit, spin, gotel - ci ostatni nawet pozorów nie zachowywali
      • Gość: obserwator Re: prezes Sobczak? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.05, 11:03
        prezes Sobczak, Pan stanek toz to bagno.....
        • Gość: AK Re: prezes Sobczak? IP: *.kam.pl 16.05.05, 12:17
          Bagno nie bagno... żyć trzeba
    • Gość: Bernard Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowic... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.05.05, 20:00
      Arogancje Pani Doroty Sobczak czuje sie nawet przez wielka wode...
      Pani Dorotko...
      Mala lekcja ...
      Cos jest cos warte TYLKO WTEDY gdy ktos chce to cos kupic...
      Jest duzo warte gdy ktos bardzo chce to kupic...
      Jest guzik warte gdy nikt kupic nie chce...
      Kto Pani powiedzial Pani Dorotko ze nawet zlotowka bedzie zaplacona za to
      imie...
      Czy ta wlasnie arogancja (oczywiscie z ignorancji wynikajaca...) byla jednym z
      powodow problemow Ziemi...?
      Bardzo interesujace
      No, ale to w koncu Ziemi problem...
      Gorzow na szczescie ma Tadka ktory wie ile za co rzadac...i otrzymac...
      Pozdrawiam
      • Gość: ejbi Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: *.gorzow.mm.pl 09.05.05, 20:35
        Gość portalu: Bernard napisał(a):
        > Gorzow na szczescie ma Tadka ktory wie ile za co rzadac...i otrzymac...

Qrcze felek, czy ten dupek-strupek nigdy nie przestanie robić błędów
        ortograficznych? Założę się, że nawet nie wie, gdzie.
      • Gość: aga Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: *.gorzow.mm.pl 09.05.05, 20:42
        Bernard że Tobie chce się pisać po takich złych opiniach o Tobie pozdrawiam ja
        po kilkunastu przeczytaniach wypowiedzi na forum stwierdziłam i zastanowiłam co
        za prostacy wypowiadają się na forum i tylko przeglądam dzisiaj coś mnie
        skłoniło do napisania parę słów,jeszcze raz pozdrawiam
        • Gość: air Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: *.kam.pl 09.05.05, 22:16
          Może "kiełbasa" skusiłby się na tytuł?
        • Gość: Bernard Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.05.05, 22:36
          Hey aga,
          Kochana, gdybym ja sie ludzkim gadaniem (pisaniem) przejmowal...
          Ale sie nie przejmuje...
          Pisze swoje opinie bo po to jest forum i mnie to bawi...
          Podoba sie komus?
          Dobrze...
          Nie podoba?
          Szkoda...Przyzwyczaic sie radze...
          Pozdrawiam slonecznie (wreszcie wylazlo to leniwe sloneczko po pol dnia
          deszczu...)
          PS. Demokracja to cholerstwo. Buzi takim jak ja zamknac sie nie da...
          A wielu by mialo taka ochote...
          Pacany
          • Gość: aga Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 18:13
            Może i masz rację że się nie przejmujesz fakt jest że to rozrywka ale
            troszeczkę za ostra mi bynajmniej to nie pasuję lubię porozmawiać o ciekawszych
            tematach pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Bernard Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.05.05, 19:28
              Hey aga,
              Ja tez...
              By jednak mozliwa byla ciekawa rozmowa na ciekawe tematy potrzebne jest
              zrozumienie, ze inni moga i na pewno mysla inaczej...
              Wypadkowa roznych pogladow zwana takze kompromisem pozwala ludziom o roznych
              pogladach pracowac razem...
              No, ale tego wielu musi sie jeszcze nauczyc..
              Do tego czasu mamy na tym forum i nie tylko...to co mamy...
              Pozdrawiam
              • Gość: aga Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 21:05
                Poglądy można mieć różne to jest naturalne można wymieniać się nimi ale nie w
                ten sposób co niektórzy ale to jest indywidualna sprawa każdego widać dużo
                nauki potrzebują pozdrawiam Twoje słowa DESZCZOWATO
                • Gość: Bernard Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.05.05, 21:15
                  Hey ada,
                  Swiat sie zmienia szybciutko...
                  ludzie baaaaardzo wolno...
                  Pozdrawiam sloneczowatowskowato (Ha!!!)
                  (swieci to cholerstwo od paru godzin...i bardzo dobrze...)
                  He he he he
                  • Gość: aga Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 21:17
                    bardzo dobrze że u Ciebie świeci bo u mnie ponuro pozdrawiam
                    • Gość: Bernard Usmiechnij sie... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.05.05, 01:00
                      hey aga,
                      Skarbie, usmiechnij sie...
                      Cale to Slonce to nic w porownaniu do tego co Twoj usmiech moze zdzialac...
                      Usmiechnij sie....
                      Pozdrawiam czesciowo chmurkowo choc slonecznowatowsko...
      • Gość: nicelus Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.05, 01:16
        Bernard napisał:

> Gorzow na szczescie ma Tadka ktory wie ile za co rzadac...i otrzymac...

może tak było przy okazji dróg i zieleni. teraz gdy ma prokuratora na karku już
        tak nie dba o interesy. teraz zyski osiąga miasto.

> Pani Dorotko...
        > Mala lekcja ...

jeśli to nie jest tylko arogancja (oczywiscie z ignorancji wynikajaca...) to
        raczej daj lekcje sobczakowi. może on też się jakąś lekcją tobie odwdzięczy.

• Gość: Bernard Re: Mozna sie wiele dowiedziec gdy zaczynaja mowi IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.05.05, 04:08
          Hey nicelus,
          Czy jestem arogancki??? Czasami...
          Moja arogancja nie z ignorancji jednak wynika...
          Uzasadniam wiekszosc moich stwierdzen...
          Pozdrawiam
      • kilmibejbi komu ziemia, komu? 10.05.05, 09:48
        Taaak, kosmetyczka sprzedaje... Tipsy i trwala, a moze i twarz wyczyscic, jak
        to pewnie z kontem zrobila:)
        Skoro Bachalski nie chce kupic, to pewnie jakis Ostrouch czy Michalowski
        podniesie Ziemie z ziemi. Dobry Jezu, a nasz Panie...
    • Gość: Bernard Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.05.05, 22:49
      Hey 2yoo4yoocorne2,
      Przestan juz tego Zysnarskiego kopac...
      To juz nie zabawne zwlaszcza iz wiadomo juz oficjalnie co jest przyczyna
      klopotow...
      Zysnarski to polityczny pacan, to oczywiste... Jego dziennikarskiego warsztatu
      kochaniutki (ka) to polowa skrybow w Kraju moze pozazdroscic...
      Pozdrawiam
      PS. Moj mechanik to kompletny idiota... lecz nie pozwole nikomu innemu dotknac
      moich pojazdow...
      Taki glupi geniusz mechanikowaty!
      Rozumiesz ...
    • kilmibejbi Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni 10.05.05, 09:50
      Uuu, to teraz Stanek porzadzi! Juz sie wykazal w szkole - sad wydal mu
      certyfikat umiejetnosci za malwersacje. Bedzie dobrze. Na pewno dogada sie z
      Sobczakami. W jednej celi:)
      • Gość: że co? Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:39
        Malwersacje? :/ Ekhm, jak taki człowiek może być dyrektorem zarządzającym
        wydawnictwa?
        • jang64 Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni 10.05.05, 13:48
          sopel,ilnicki...,
          Ziemia Gorzowska to już bagno
          • zole Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni 10.05.05, 14:22
            Jak to mówią... DO PIEKŁA... Dzisiaj w nocy palimy całą naszą piepszoną
            przeszłość...
    • Gość: Ala Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 19:05
      Kiedy podjęłam decyzję o ponownej prenumeracie Ziemi, to nowy, młody, dobrze
      zapowiadający się "Naczelny " rezygnuje z pracy. Ostatnie wydania Ziemi miały
      charakter jak najbardziej lokalny. Cieszyłam się, że moja gazeta wraca do
      dawnej dobrej formy. A teraz co dalej?. Pewnie będziemy kupować regionalne
      gazety z Zielonej Góry.
    • Gość: Kłodawa wspolpracownik Sluzby Bezpieczenstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:34
      Zawsze byli słabi. Jak tylko Moskwa zdjęła z naszych osłonę od razu firma PRL
      upadła.
      Dlaczego miałoby być inaczej z "Ziemią Gorzowską". Popyskować tak, pogadać tak
      ale zrobić cos trwałego i nie przynoszącego strat i ruiny to u bolszewików
      NIEMOŻLIWE !
      • Gość: Bernard To juz nie bawi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.05.05, 20:36
        Hey klodawa,
        Przestan przyjacielu...
        Wyciagasz stare kosciotrupy...
        Takie stare ze juz nawet nie smierdza...
        Nie mowiac o smieszeniu...
        "Ziemia" to business... a w tym roznie idzie...
        Szukaj argumentow gdzie indziej (od cholery)
        Pozdrawiam klodawowato (fajna wioska)
        • Gość: Kłodawa Re: Jak pomyslisz to tym bardziej nie bawi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:20
          Masz rację twierdząc , że "Ziemia to business... ". Jesteś drugi zaraz po
          Krzysztofie Kolumbie :-)
          • Gość: Bernard Re: Jak pomyslisz to tym bardziej nie bawi..... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.05.05, 00:58
            Hej klodawa,
            Oczywiscie chodzilo mi o to ze to ich business i ich sprawa...
            Dlaczego wlazimy z butami i komentujemy...???
            Co nas to obchodzi???
            Nie powinno...
            Pozdrawiam
            • Gość: pssst Re: Jak pomyslisz to tym bardziej nie bawi..... IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.05, 07:37
              No to dokad pojdzie Zyzio?
              • Gość: Jonasz Re: Jak pomyslisz to tym bardziej nie bawi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:06
                Kochani, żiemia to taki ciekawy temacik, przechodzi z rączki do rączki- czyżby
                jednak mala pralnia? Może wypowie się ktos, kto tam pracuje?
                • Gość: boost Re: Jak pomyslisz to tym bardziej nie bawi..... IP: *.kam.pl 11.05.05, 10:31
                  Podobno Zysnarski ma iść do Wyborczej.
                  • Gość: werty Re: Jak pomyslisz to tym bardziej nie bawi..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:27
                    "...Podobno Zysnarski ma iść do Wyborczej..."

A ja słyszałem że na kolanach do Częstochowy sie wybiera - w intencji bliskich
                    wyborow....
    • Gość: aga Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:12
      No i stało się to co od dawna mówiło się na zapleczu że Wyszogrodzki jest
      wielkim nieudacznikiem facetem który nie ma jaj i prawdopodobnie swego życia
      nigdy nie weżmie w swe ręce bo gdy Zysnarski zwiał on miał okazję pokazać swoje
      umiejętności ale okazało się jeszcze raz że jest zwykłym pieskiem na smyczy
      który nie potrafi nawet szczeknąć sam tylko wtedy szczeka jak dostanie
      cukiereczek od pana żałosne,tłumaczenie że brakuje pieniędzy jest bezsensowne w
      dzisiejszych czasach gdy wiele firm boryka się z takimi problemami, nie wieżę
      że nie wiedział jaka była sytuacja przed jego przyjściem mało tego z
      perspektywy czasu śmiem twierdzić że gdyby go nie było i jego pana to ten
      tygodnik by po mału się kulał a facet po niespełna trzech miesiącach
      \katorżniczej pracy \ rozbeczał się współczuję mu i pozdrawiam.
      • Gość: a#m Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.05, 14:40
        żałosna to-jesteś Ty, w tych swoich poglądach,w ogóle nie masz pojęcia kim jest
        Wojtek, jak w dzisiejszych czasach można pracowac bez prądu,internetu itp. a
        przede wszzystkim pracować za darmo,czy on ma napisane na plecach czerwony
        krzyż, zastanów się najpierw za nim kogoś obrazisz,pozdrawiam
      • Gość: Bernard Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.05.05, 17:21
        Hey aga,
        Uzywasz tej samej termonologii i chwytow krytykujac rozne osoby...
        Zalosne jest to obrzucanie blotem...
        Ma pismo swoje problemy i juz...
        Wlasciwie to szkoda...
        Ziemia Gorzowska to takze kawalek historii miasta.
        Osobiscie mam nadzieje ze wyplacza sie z obecnej sytuacji...
        Pozdrawiam
        • Gość: zoll Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.kam.pl 11.05.05, 19:23
          Jakiej historii??? Miasta??? Co Ty bredzisz....
          • Gość: Eden Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.kam.pl 11.05.05, 19:25
            Podobno Sobczakowa chce 300 tys. za tytuł.
            • Gość: Bernard Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.05.05, 19:42
              Hey Eden,
              Ona sobie moze chciec...
              Jak juz wspomnialem... Bedzie sie jedynie liczyc ile ktos BEDZIE CHCIAL
              zaplacic...
              Chociaz, jej znikniecie (z calym szacunkiem) z Ziemi..(tej gorzowskiej
              oczywiscie)...moze podniesc wartosc pisma...
              Pozdrawiam
          • Gość: Bernard Ziemia Gorzowska - czesc historii miasta... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.05.05, 19:40
            Hey zoll,
            Alez oczywiscie...
            Moze Ziemi Gorzowskiej nie lubisz i jak ja Zysnarskiego za politycznego pacana
            uwazasz (Zauwaz ze slowa "Zysnarski" i "Ziemia Gorzowska" w tym samym zdaniu
            uzylem - swiadomie), to jednak faktem jest ze to pismo instnieje w miescie
            prawdopodobnie dluzej niz ty...Moze nie...
            Szymon Giety to historia miasta, wydawane latami pisma - to historia miasta,
            tramwaje na ulicach - to historia miasta, wielcy Gorzowianie - to historia
            miasta, Stal Gorzow to historia miasta, Edek Jancarz to historia miasta... Pan
            Zaharek ze swa barka...to historia miasta...Wizyta JPII...to historia miasta,
            ks Andrzejewski...to historia miasta, Tadeusz Jedtrzejczak to historia miasta,
            Moge tak bez konca.. miejsca, ludzi i zdarzenia...
            Zauwaz, ze taktownie o sobie nie wspomnialem .
            Taki juz skromny jestem...
            Proby usuwania z historii tego co nam sie czasami nie podoba to manipulacje...
            Ty musisz byc komunistycznym lub faszystowskim zwolennikiem przepisywania i
            poprawiania historii.
            Historia to fakty. ...
            Wbij sobie do glowy... Zysnarski jest czescia tej historii...
            Czy mi sie podoba czy nie.
            Facet wpisal sie w nia... Tak samo jak Ziemia Gorzowska.
            Ty niestety nie.
            Jeszcze nie...Kto jednak wie...
            Pozdrawiam historycznie
            PS. Zasluzysz na pomnik pt. "Ten ktory Bernarda nie lubil"...
            he he he
            • Gość: werty Re: Ziemia Gorzowska - czesc historii miasta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:00
              "...Tadeusz Jedtrzejczak to historia miasta,..."

Lecz raczej jego niechluba karta...
              • Gość: Bernard Re: Ziemia Gorzowska - czesc historii miasta... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.05.05, 21:10
                Hey werty,
                Historia to osadzi...
                Ciebie tam jednak nie bedzie...
                Nie pozdrawiam
                • Gość: Skusik Re: Ziemia Gorzowska - czesc historii miasta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:37
                  Nie masz za grosz uczciwości w poglądach.
                  Nie twierdzę, że Tadziu jest winny ale aby twierdzić jak TY to , że fakt iż
                  media rozreklamowały nasze miasto jako miasto z Prezydentem za kratkami, to nie
                  zapisało się żle w historii. to nic się nie stało
                  • Gość: Bernard Re: Ziemia Gorzowska - czesc historii miasta... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.05.05, 23:29
                    Hey Skusik,
                    Przyjacielu, ja nie oceniam a fakty podaje...
                    Czy Tadek zostanie w historii zapisany pozytywnie czy negatywnie to zupelnie
                    inna sprawa...
                    Tadek jednak jest czescia historii Gorzowa..
                    To fakt.
                    Nic wiecej
                    Pozdrawiam
                    PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
                    • kilmibejbi [...] 12.05.05, 10:22
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: nowy Re: Ziemia Gorzowska - czesc historii miasta... IP: 81.190.166.* 12.05.05, 14:15
                        widać Wojtek, że nie skończyłeś pisać. Przynajmniej potwierdziłeś męskość AS.
                        Gdybyś ty miał jaja...
        • Gość: Danny Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 02:46
          > Hey aga,
          > Uzywasz tej samej terminologii
          To raczej nie ta sama "aga", chyba że właśnie zmieniła Multimedia na Neostradę.
    • Gość: pracownik Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:14
      Hej jednak to prawda facet niech najlepiej zaciągnie się do wojska złapie
      trochę męskości bo inaczej zginie w tym świecie twardości,ale co można
      oczekiwać po dzieciaku!
    • Gość: barnaba Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:37
      kto wie co takiego napisal kilmibejbi?
      • Gość: pssst R.I.P. IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.05, 13:01
        Rest in Paece Zyzio
        • Gość: Grabarz Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 14.05.05, 22:10
          Czy może wie ktoś kiedy pogrzeb?
          • Gość: kostucha Re: R.I.P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:02
            TWÓJ !
            • lebstrefa Re: R.I.P. 14.05.05, 23:30
              Ziemia musi przetrwać. Po co?
              bo ...
              • Gość: Grabarz Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 15.05.05, 10:56
                ... bo jest fajna :))))))))
                • zole Re: R.I.P. 15.05.05, 11:21
                  ...i mają fajne forum :)
                  • Gość: Makler Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 17.05.05, 10:33
                    Wie ktoś kiedy akcje Ziemi wchodzą na giełdę?
                    • Gość: Bernard Re: R.I.P. IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 18.05.05, 04:17
                      hey makler,
                      Akcje czego... i...gdzie???
                      Mianuje cie tytulem "dowcipnis dnia"
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Makler Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 18.05.05, 09:36
                        I tak bardziej śmieszny od Ciebie nie będę...
                        • Gość: Bernard Re: R.I.P. IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 19.05.05, 00:46
                          Hey makler,
                          Smieszniejszy, przyjacielu.....Smieszniejszy!
                          I rzeczywiscie nie bedziesz...
                          Pozdrawiam usmiechowato
        • Gość: ripek Re: R.I.P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:22
          requiescat in pace - spoczywaj w pokoju (łac.)
          • Gość: Rocki Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 18.05.05, 18:54
            O 24 zapalamy świeczkę...
            • lebstrefa Re: R.I.P. 18.05.05, 23:37
              Gość portalu: Rocki napisał(a):

> O 24 zapalamy świeczkę...

Nie przesadzajcie ktoś na pewno kupi i wyprowadzi na prostą. Taka żeby się
              kulało dalej.
              • Gość: Rocki Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 18.05.05, 23:40
                Tak jak w powiedzeniu... kulaj babci smarki..
                • Gość: zys Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 21.05.05, 17:53
                  Już w ziemi jest dobrze, jestem blisko i zapewniam was o tym...
                  • Gość: ja Re: R.I.P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:06
                    co ty zys pieprzysz?
                    • Gość: zys Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 21.05.05, 21:50
                      Nie pracujesz tam to się zamknij...
                      • Gość: ja Re: R.I.P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:19
                        a ty kto jesteś:Kamil Dratwiński (fotoreporter), Edmund Cieszko, Mateusz Feder,
                        Hanna Kaup, Anna Rimke, Ryszard Romanowski, Andrzej Stanek, Ewa Szutowicz,
                        Anna Zaleska, Tomasz Zaleski, Małgorzata Ziętek ?????????????????
                        • lebstrefa Re: R.I.P. 21.05.05, 23:59
                          Ziemia ma przedcsobą normalną wyklą przyszłość tygodnika lokalnego. będzie
                          trwać na miarę tygodników lokalnych one wszędzie tw takich miastach
                          wojewodzkicj sięv kulają jakoś. Tygoniki dobrze sobie mogą radzić w Nowej Soli
                          Żaganiu Kostrzynie. W Gorzowie wątpię żeby się przebiłu ponad Lubuską.

• Gość: Robert1 Re: R.I.P. IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 09:15
                            I co? to juz koniec Zysnarskiej ZG?
                            SERIO?
                        • Gość: zys Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 24.05.05, 19:45
                          Jestem który jestem...
                          • zole Re: R.I.P. 25.05.05, 19:37
                            Ziemia to dobry organ...
                            • Gość: robert1 Re: R.I.P. IP: *.gorzow.mm.pl 26.05.05, 11:36
                              Zys a ty co taki jehowita?
                              • Gość: zys Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 31.05.05, 12:20
                                Dziękuję nie jem mięsa!
                                • Gość: psssst Re: R.I.P. IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.05, 21:36
                                  Zys! Jesli to ty gamoniu jeden, to powiem ci tak:
                                  a nie jedz mieska i tak juz cie nie stac na buleczke z maselkiem i
                                  szyneczka... a w ogole to widac, ze diete masz jakas jalowa i brakuje
                                  odpowiednich mikro i makroelementow w glowce. Moze tak rybke? Ponoc pomaga na
                                  obie glowki? No i koniecznie oleju popij z puszeczki po szprotkach
                                  • Gość: zys Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 02.06.05, 09:43
                                    Ciekawe skąd Ty masz takie informacje co jem a czego nie?
                                    • Gość: pssst Re: R.I.P. IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.05, 10:25
                                      Sam piszesz, ze nie wcinasz mieska cw..u jeden. Zapomniales co wstukales?
                                      • Gość: zys Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 03.06.05, 10:03
                                        Mam dosyć tej głupiej polemiki.
                                        • Gość: pepsi Re: R.I.P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:44
                                          co do naczelnego to recja zwykły dupek z tego Wyszogrodzkiego.
                                          • Gość: Felix Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 04.06.05, 17:08
                                            No pewnie, teraz jest najlepszy na całym świecie...
                                            • Gość: Robert Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 05.06.05, 10:44
                                              Ciekawe tylko w czym???
                                              • Gość: Doly Buster Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 06.06.05, 16:00
                                                W kręceniu lodów... swoich
                                                • Gość: asior Re: R.I.P. IP: *.kam.pl 07.06.05, 20:39
                                                  Wańka wstańka Stańka :)
    • Gość: werty Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:47
      Mam pytanie - ile Wy skorzystaliście/skorzystacie z faktu ze w Gorzowie powstał
      Sąd Administracyjny? Ile razy w roku bedziecie z niego korzystać?
      • Gość: pssst Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.05, 01:14
        Walcie sie
        A Zys to szczegolnie wielka pala, skoro nie chce mu sie polemiki niech se
        lelelumpolelum sprawi
        • Gość: Naczelny ZG Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.kam.pl 12.06.05, 22:20
          Pochylcie czoła... Edmund zabiera swój smród z Gorzowa...
          • Gość: pssst Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.05, 17:24
            Kto?
            • Gość: Ewelina Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.kam.pl 15.06.05, 12:41
              Wejdź na forum ZG
              • Gość: Jeronimo Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni IP: *.kam.pl 18.06.05, 13:00
                Stanek jest najlepszym prezydentem!!!! Tzn. naczelnym.. łubu dubu
                • lebstrefa Re: Naczelny "Ziemi Gorzowskiej" złożył wymówieni 18.06.05, 18:32
                  Gość portalu: Jeronimo napisał(a):

> Stanek jest najlepszym prezydentem!!!! Tzn. naczelnym.. łubu dubu

Ale trzeba przyznać że za jego kadencji Ziemia łapie oddech

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka