Dodaj do ulubionych

zespol na wesele

IP: 88.151.83.* 06.06.07, 19:38
Witam,
szukam jakiegos fajnego zespolu z Zielonej lub okolic.Jakie zespoly
polecilibyscie?Moze ktos zna zespol Broker z Zielonej?
Obserwuj wątek
    • wiolunia79 Re: zespol na wesele 06.06.07, 20:39
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=53244405&a=53244405 Może tu coś
      znajdziesz. Powodzenia :)
      • Gość: Lukasz Re: zespol na wesele IP: 88.151.83.* 08.06.07, 21:34
        Dzieki wiolunia79 za stronke!
        • Gość: ja Tylko ANeks www.grupaaneks.pl IP: *.ztpnet.pl 10.12.07, 21:21
          • Gość: agnieszka Re: Tylko ANeks www.grupaaneks.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 23:34
            jeśli chcecie, żeby Wasze wesele dostarczyło Wam niezapomnianych wrażeń muzycznych, szczerze polecam www.grupaaneks.pl
          • Gość: Wojtek Re: Tylko ANeks www.grupaaneks.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 23:48
            zespól Aneks, rewelacja!!! Rozmowy na temat kasy, że za dużo biorą, są naprawdę nie do przyjęcia. Każdy szuka kapeli na jaka go w danym momencie stać. Ktoś kto zupełnie nie ma rozeznania w tym temacie, z góry ocenia, że 6 osobowy zespół, grający na żywo, na naprawdę wysokim poziomie, nie jest wart 5000, lepiej niech się nie wypowiada.
            Ja osobiście doradziłbym posłuchać zespołu Aneks na żywo, i zespołu np. 2 osobowego z dwoma klawiszami, wtedy nie potrzeba pytań i komentarzy...bo nie ma czego porównywać, to są dwa światy...
      • Gość: gość Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 20:20
        Witam polecam zespół magnum z Krosna Odrzańskiego. Świetnie grają.
        Polecam
    • Gość: gość Re: zespol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 10:58
      na jaki termin kolego szukasz zespołu?
      • Gość: Lukasz Re: zespol na wesele IP: 88.151.83.* 08.06.07, 21:28
        Termin- czerwiec 2008.Ze stronki www.narzeczeni.pl przesluchalismy wszystkich
        co maja stronki www i Broker najbardziej sie nam podobal.Ale czy wiecie cos na
        temat prowadzenia przez nich wesel?Byl ktos na weselu z ich udzialem?
        • lceaik Re: zespol na wesele 21.08.08, 17:35
          Ja bym Ci polecił zespół Qvadrat - oni grali ostatnio na pierwszym
          weselu organizowanym przez palmiarnię w Zielonej Górze -
          rewelacyjni. Myślę że niedługo będą w Zielonej naj.........
          • Gość: Lilka Re: zespol na wesele IP: *.netdrive.pl 23.11.09, 10:49
            Nie polecam zespołu SĄSIEDZI! Grali na weselu mojej kuzynki i szczerze, to co
            prezentują to porażka!
            • Gość: gość Re: zespol na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 12:35
              A to ciekawe bo wszystkie lokale w których byliśmy chwalili zespół sąsiedzi.
              Mówili ze to górna półka. Lekko mnie zaniepokoiłeś bo właśnie z nimi
              podpisaliśmy umowę. Wydaje mi się jednak że możesz być z konkurencji bo kto by
              wchodził no forum na którym chce poszukać opinii na temat zespołu? No właśnie
              ktoś kto go szuka a nie ktoś kto był na weselu u kuzynki. Przepraszam jeśli moje
              podejrzenia są nieprawdziwe ale widzieliśmy się z zespołem na ich próbie i nie
              uznał bym ich grania za porażkę (wręcz przeciwnie). Pozdrawiamy sąsiadów i do
              zobaczenia na naszym weselu.
              • Gość: iga Re: zespol na wesele IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.05.10, 22:16
                Sąsiedzi...może i dobrze grają, ale wokal jest beznadziejny. Robią szow, przebierają się, ale nic poza tym. Demo na stronie -słabe, a co dopiero na żywo. Wokalistka ma bardzo słaby głos, ale z takim słabym głosem całą noc...kiepsko. Ja osobiście nie polecam. Może robią wrażenie na ludziach, którzy są laikami, ale nie na osobach, które znają się narzeczy. Z drugiej strony po północy nikt nie zwraca uwagi z gości jak grają i co grają.
              • Gość: iga Re: zespol na wesele IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.05.10, 22:26
                Osobiście polecam zespół Fraglesi z Zielonej Góry. Grali u mnie dwa lata temu na weselu. Pełen profesjonalizm. Znakomici muzycy. Aranżacja instrumentalna jak i wokalna utworów rewelacyjna!!!
                • Gość: Luk Re: zespol na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.10, 17:39
                  Proszę spojrzeć na dwa powyższe wpisy. O 22:16 ktoś piszę ze zespół sąsiedzi jest bee a zaraz niżej o 22:26 ta sama osoba pisze ze dwa lata wcześniej grali u niej Fraglesi i są super. Ciekawi mnie fakt iż ktoś kto nie poszukuje zespołu ponieważ jest już po weselu wchodzi na takie forum po dwóch latach i wyraża swoją opinię. Trochę to dla mnie dziwne ale co ja mogę wiedzieć. Podpisaliśmy umowę z sąsiadami ponieważ w lokalu w którym robimy wesele bardzo ich zachwalali. Nasz fotograf widział ich trzy razy i też wypowiadał się w samych superlatywach także będę bronił honoru zespołu sąsiedzi który będzie grał u nas na weselu w przyszłym roku. Sąsiedzi jesteście dla nas świetni i nie przejmujcie się takimi opiniami jak powyższe. Pisanie o tym że wokalistka słabo śpiewa to już jest świętokradztwo. Dzięki że mogliśmy Was zobaczyć na próbie (nie każdy zespół na to pozwala). Trzymajcie się i do zobaczenia na naszym weselu.
    • Gość: Lukasz Re: zespol na wesele IP: 88.151.83.* 08.06.07, 22:09
      A czy ktos zna stronke www zespolu NAJ?
      • wiolunia79 Re: zespol na wesele 09.06.07, 18:59
        Nie wiem czy naj ma stronę ale tutaj namiary do nich
        www.narzeczeni.pl/branze_pliki/orkiestry/zespoly_weselne.htm Polecam ich
        z czystym sumieniem.
        • lceaik Re: zespol na wesele 21.08.08, 17:36
          www.qvadrat.pl
      • visagedual Re: zespol na wesele 28.10.08, 17:25
        Naj to dobry zespół. Moje typy to: sąsiedzi, broker, reversband.
    • Gość: Ryba Re: zespol na wesele IP: *.sulechow.net 23.07.07, 22:44
      Znam jeden zespół z Babimostu ... totalny odlot i pełen profesjonalizm, rzadko
      zdarzają się takie zespoły jak ten. Watpię czy mają jeszcze wolne terminy na
      2008 rok. Ale zadzwoń może akurat.!!!! WWW.zespolastra.com
      • Gość: gosc Re: zespol na wesele SMAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:52
        Ja polecam tylko i wylacznie zespol SMAK www.zespol-smak.pl Grali u
        mnie, u moich i ich znajomych - wszyscy sa jednego zdania -
        rewelacja!!!!Polecam!
        • Gość: EWA Re: zespol na wesele SMAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.11.07, 14:30
          A ja polecam PASAT [ w nowym skladzie ! ]graja super 5 osob na zywo!
      • Gość: Megi Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 15:08
        polecam zespół www.megamiks.republika.pl , sami zobaczcie, rewelacja
    • Gość: Ania Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 15:45
      Polecam wszystkim zespół Beat Band.
      Są super i grają co najważniejsze na żywo bez żadnej ściemy.
      Moi goście byli bardzo zadowoleni z prowadzenia przez nich wesela.
      Mają super wokalistkę - jej głos powoduje ciareczki.
      Te wszystkie zespoły karaoke to już przeszłość. Lepiej dać troszkę
      więcej i cieszyć się naprawdę dobrą muzyką.
      Pozdrawiam wszystkie przyszłe pary młode.
      • Gość: maciek Re: zespol na wesele IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.08, 19:04
        znam dobry zespół nazywaja sie applause z zielonej góry sa i graja na żywo
        polecam applause.zgora.pl
    • Gość: Konrad Zespół Muzyczny "BIS" - szczerze polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 16:01
      "Bis" to pięcioosobowy zespół zajmujący się oprawą muzyczną różnych imprez
      okolicznościowych. Zespół oprócz bogatego repertuaru (z wykorzystaniem m.in.
      skrzypiec, saksofonu, akordeonu) oferuje również prowadzenie oczepin w językach:
      - polskim
      - niemieckim
      - angielskim.

Zapraszam na:

www.bis-wesele.ovh.org
    • Gość: Ania_Nabrana Nie czytajcie tu zadnych opinii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 00:00
      Tylko wyszukiwarka i referencje, bo tu zespoły się reklamują.
      • Gość: macro Re: Nie czytajcie tu zadnych opinii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:49
        też mi sie tak wydaje bo z kąd nagle takie dokładne namiary czy adres www.Aczkolwiek byłem na weselu kuzyna grał zespół applause naprawde są dobrzy
      • Gość: kik12 Re: Nie czytajcie tu zadnych opinii. IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 20:04
        Referencje sąsiadów
        www.zespol-sasiedzi.pl/referencje.htm
        • Gość: inny zespół Re: Nie czytajcie tu zadnych opinii. IP: *.180.67.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.03.11, 18:01
          -------
          • zuzana21.pl Re: Nie czytajcie tu zadnych opinii. 21.08.11, 09:39
            a niby skad ty mozesz wiedziec czy byly wesela w piatek czy nie? dla mnie to bez sensu... i czy ten zespol moze grac tylko w zielonej gorze??? a moze to wesele odbylo sie calkiem gdzies indziej...? wybacz ale my wlasnie dlugo szukalismy wolnego terminu na wrzesien 2012 i w wielu lokalach proponowali nam wlasnie piatki bo soboty juz pozajmowane maja...
            • Gość: michał Re: Nie czytajcie tu zadnych opinii. IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.03.12, 18:29
              Powiem tak pojadę dugi raz
              kraj zróżnicowany, przepiękny i naprawdę wart odwiedzenia
      • Gość: CARTIER12 Re: Nie czytajcie tu zadnych opinii. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.10, 22:23
        Nie dajmy robić się w "konia". Wszystkie fora są bezpłatną reklamą samych kapel, fotografów itp. itd. Mechanizm jest prosty jak drut: Najpierw inicjuje się pytanie typu: kto zna dobrą i tanią kapele na wesele? Po czym kolesie i ich rodziny przysyłają gotowce wychwalające usługi.Wiele osób łapie się na to i nie docieramy do ich konkurencji, niejednokrotnie biorących za podobną półkę dużo mniej i poziomem bijących ich o jedną półkę.
        Nie twierdzę, że nie znajdziecie na forach obiektywnych opinii od zadowolonych wykonaniem danej usługi, ale kierujcie się też swoim rozumem i wyobraźnią.
        Rzeczywistość jest bardziej pokręcona niż to się nam wydaje. Swego czasu przysłuchiwałem się z boku rozmowie: gostek zamawiał dekoracje balonową na wesele a po chwili przyjmująca zlecenie zaczęła podpytywać czy mają już fotografa, lokal i zaczęła krytykować ich usługi informacjami typu: tylko tego nie bierzcie, wszyscy na niego narzekają a w tym lokalu oszukują i tak wyliczała jeszcze długo.
        - o to dobrze, że nam pani to powiedziała, niewiedzieliśmy o tym. Słuchając tego najbardziej zdumiony byłem szczęśliwym wyrazem twarzy zamawiającego usługę, któremu chyba nie przeszło nawet przez myśl, że owa pani naganiała mu klientów właścicielom lokali, z którymi współpracuje dekorując tam sale a fotografa krytykowała bo nie płacił jej prowizji (trzeba być mocno naiwnym, żeby myśleć, że robiła to bezinteresownie). Nie żałujcie czasu na zapoznanie się z ofertami innymi bo wprawdzie nalatacie się, ale zapewniam: zaoszczędzicie dużo kasy
    • Gość: muzyk Re: zespol na wesele IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.08, 17:58
      Broker to naprawdę jeden z najlepszych zespołów w naszym woj. Obok rewersów,
      fraglesów i sąsiadów. Od strony muzycznej to chyba najlepsze zespoły. Wiem coś o
      tym bo sam jestem muzykiem i zawsze na weselach zwracam na to uwagę. Od strony
      prowadzenia wesela z tych trzech co wymieniłem zdecydowanie polecam sąsiadów.
      Słyszałem jeszcze ze fajnie prowadzą samowary ale różne są opinie na ich temat.
      Tak czy inaczej ze wszystkich lubuskiech jakie słyszałem wybrał bym sąsiadów.
      Nie znam strony do nich ani telefonu.
      • Gość: Innowator Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 15:05
        A może coś więcej niż tylko zespół... co myślicie o pokazie ognia na weselu?
        Oto strona zielonogórskiej Grypu Tancerzy Ognia SURI www.fireshow.zgora.pl
      • visagedual sąsiedzi 28.10.08, 17:32
        Ja też kibicuję sąsiadom. Widzę ze nie jestem sam. Może jakiś fanclub założymy.
        Ich adres strony to www.zespol-sasiedzi.pl. Telefon do nich: 695775402. Odbierze
        ten facet (chyba Piotrek) co oczepiny prowadził (najlepsze zresztą jakie
        widziałem). Pozdrawiam sąsiadów i trzymam kciuki za dalszy rozwój.
        • Gość: kik12 Re: sąsiedzi - referencje IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 20:00
          Link do referencji o sąsiadach www.zespol-sasiedzi.pl/referencje.htm
    • Gość: viper Re: zespol na wesele IP: 217.98.20.* 31.08.08, 23:35
      Ja bardzo polecam zespol paradox!! Grają na prawde świetnie. Cała rodzina sie
      pytała skąd ich wziąłem ;) Są tani i mają na prawde sporo kawałków które "ruszają"
      • Gość: viper Re: zespol na wesele IP: 217.98.20.* 31.08.08, 23:36
        aha... zapomniałem... tutaj macie ich strone: www.zespol-paradox.pl
      • Gość: xxx Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:02
        ja wiem ! oni są z drągowiny ,czy jakoś tak?
    • Gość: Adammann Re: zespol na wesele IP: 62.87.179.* 26.09.08, 20:21
      pl.youtube.com/watch?v=kz0l8VNo1yk
    • Gość: Bronek Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 13:16
      Znam bardzo dobry - super zespół i niezbyt drogi Zespół Jawski
      Myślibórz tel 0 95 747 43 74 - Polecam.
    • Gość: Jelenia Góra Re: zespol na wesele IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 20.07.10, 13:06
      Witam!
      Nie polecam zespołu Qvadrat z Zielonej Góry, mimo że są zawodowymi muzykami. Grali u mnie teraz na weselu. Aranżacje muzyczne są świetne!(nie mam zastrzeżeń do członków zespołu) ale szef zespołu, który prowadzi wesele nie ma za grosz kultury osobistej. Przywitał gości beznadziejnie, a to dlatego, że już był pod wpływem alkoholu. Obraził moją mamę i teściową, wykrzykując przez mikrofon " Chodźcie wy stare rowery" , tykając im. Bywałam na różnych weselach, ale nigdy nie spotkałam się z tym, aby członek zespołu, wykrzykiwał obraźliwe słowa do rodziców młodych. Szkoda, że członkowie zespołu , aż tak wiele tracą na swoim wizerunku przez takiego szefa!!!!
      • Gość: Kurki Re: zespol na wesele IP: *.chello.pl 19.09.10, 23:23
        Witam, ja niedawno miałam swoje wesele- 19,06 mieliśmy zespół
        grający na żywo Heaven z Lubska, mistrzostwo świata to mało
        powiedziane. wiem, że to może i nie skromne ale dzięki nim moje
        wesele było najlepszym weselem na jakim byłam. Wszyscy goście byli
        zachwyceni. Zrobili także specjalnie dla nas kilka wybranych przez
        nas utworów. Weselicho było do 4 i do tej godziny nikt nie schodził
        z parkietu. Muzyka którą grają jest i dla starszych i dla młodszych.
        Grają naparwdę rewelacyjnie!!! Godni polecenia!!! Mają bardzo dużo
        piosenek w repertuarze które wykonują dosłownie jak w oryginale.
        Wiem, że strasznie ich wychwalam, ale są naprawdę świetni. Tak więc
        jeśli chcecie mieć prawdziwy koncert na weselu to serdecznie polecam
        Heaven z Lubska. Jak tylko będziemy mieli swoje nagranie z wesela
        to prześlemy je także dla naszego zespołu żeby każdy mógł się
        przekonać jak świetnie grają. Pozdrawiam
    • Gość: Madzia Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 15:15
      Serdecznie polecamy zespół Diamant, fakt że są ze Zgorzelca ale dojeżdżają wszędzie. Grali na naszym weselu w marcu 2011, poza dobrą muzyką zespół proponował również świetne zabawy tworząc niepowtarzalną atmosferę biesiadną. Pozdrawiam
      • Gość: gośc Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 20:50
        A czy możesz coś więcej napisać? Czy dużo piją na weselu? Jakie zabawy proponują na oczepiny? Czy maja jakiś dodatkowy sprzęt typu bańki, światła? Proszę napisać jak najwięcej ponieważ się nad nimi zastanawiamy. Oczekuję na szybką odpowiedź.
        Aga
    • Gość: Marta i Sebastian Re: zespol na wesele <a href="http://www.aneks.civ.pl/" target="_b IP: *.pools.arcor-ip.net 27.07.11, 22:49
      W ubiegly weekend zespol Aneks z Zielonej Gory gral na naszym weselu.
      6 osobowy zespol ktory zachwycil nas i naszych gosci repertuarem na poziomie, profesjonalizmem i talentem muzycznym kazdego z czlonkow zespolu.
      Goscie nie schodzili z parkietu, a nas do dzis nogi bola ;)
      Tym wpisem chcemy podziekowac Wam za niezapomniane wrazenia z naszego wesela.
      Polecamy Was w stu procentach!
    • grejtfrut Re: zespol na wesele 26.06.12, 12:23
      Grupa Grejt-Frut www.grejt-frut.pl/
      Zespół muzyczny Lubuskie - wesele Lubuskie - Zielona Góra
      Zapraszamy!
      • Gość: Buuu Re: zespol na wesele IP: *.zachod.pl 03.10.12, 11:49
        Buuuu
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka