Gość: MM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:11 Brawo, tow. Jędrzejczak, tak trzymać! Niech zyje i rozkwita przewodnia siła narodu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Guciu123 Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 19:48 Brawo!Zróżnicowanie cen biletów w zależności od pory dnia to cały program naprawczy na dziś?Obiekt rehabilitacyjno - sportowy?A ktoś widział,żeby tam kogoś rehabilitowali?Na basenie w łażni rehabilitacje były,ale teraz pewnie jest zbyt drogo.Jak w takim razie może byc stać przeciętnego Gorzowianina na pluskanie się za 9zł/godz? Z nadzieją złapania gronkowca,którego leczenie przy sprzyjającym szczęściu może trwać kilka miesięcy i kosztować kilkaset zł-co spotkało jednego z członków mojej rodziny.Oczywiście poniesione koszty są nie do odzyskania,a złe wieści rozchodzą się szybko.Trudno się więc dziwić,że Słowianka zazwyczaj świeci pustkami,a spora część pluskających to niczego nieświadomi goście często spoza Gorzowa.Nie oszukujmy się.Może jest ładnie(choć złomiarze rozkradają już pobliską kładkę),ale higienicznie na pewno NIE.Na dodatek jest drogo i nie pomogą Słowiance kosmetyczne zmiany.Potrzeba tam GOSPODARZA,który przyciągnie ludzi.Tym razem chyba trzeba pójść na ilość,bo jakość już przepadła.Ceny drodzy państwo trzeba obniżyć,żeby ludzie przywykli tam chodzić.A jak przywykną,to wtedy można zróżnicowac zależnie od pory dnia,aby ci,których na to stać pływali na pustym basenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Słowianka ciągle na minusie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.05.05, 20:01 Jednym z mozliwych rozwiazan byloby podwojenie ceny biletow... Tego chcemy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 20:14 Teraz jest niska frekfencja a po podwyżce nikt nie pujdzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 20:25 Chcemy aby słowianka przynosiła zysk, a przynajmniej żeby nie trzeba było dokładac do interesu. Prezes Kułaczkowski, stary komunista nie jest przyspawany do fotela, bierze takie pieniądze że moze ruszyc dupę i wziąść się do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Słowianka ciągle na minusie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.05.05, 20:41 Hey Marcin, Dla mnie rentownosc Slowianki i balagan w ksiegach to zupelnie dwie rozne sprawy... Mozna zalozyc iz Gorzow nie jest samodzielnie w stanie utrzymac takiego obiektu niezaleznie od Zarzadu i mala pomoc bedzie przez jakis czas potrzebna... Jesli jednak krytycy maja racje i ksiegi sa prowadzone niepoprawnie...to zupelnie inna para kaloszy... Ksiegowego(ksiegowa) wykopac... Al Capone za marne prowadzenie ksiag w wiezieniu wyladowal... he he he Pozdrawiam PS. Ja powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:57 "...Al Capone za marne prowadzenie ksiag w wiezieniu wyladowal..." Tadeusz idzie w jego ślady??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:56 A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pływak Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 20:58 W momencie powstawania "Słowianki" miałem nadzieję, że będzie to obiekt rekreacyjno - kąpielowy przede wszystkim dla amatorów a grupy pływackie pozostaną w łaźni. Okazało się, że łaźnię zamknięto a wszystkich zgoniono do "Słowianki". Niejednokrotnie przychodziłem na basen z chęcią popływania ale w zasadzie zawsze czekał na mnie tylko jeden tor przy krawędzi basenu z kilkudziesięcioma innymi osobami gdzie okładając się nawzajem rękoma i nogami próbowaliśmy przebijać się do przodu. Gorzej pływający uciekali do domu, lepsi siły tracili na walkę zamiast ćwiczyć kondycję. Obok zaś pływali zawodnicy z klubu w komfortowych warunkach za pieniądze dotowane z puli miejskiej, czyli niedochodowe. Wyników pływackich w zasadzie brak, piłka wodna do towarzystwo zapewniające wynagrodzenia ludziom z tego żyjących, nauka pływania to fikcja. Miałem już dość tych warunków i zrezygnowałem z uczęszczania to tej sadzawki ponieważ chciałem się odprężyć a nie stresować chociaż w wodzie jako zawodnik spędziłem kilkanaście lat i potrafię sobie wypływać miejsce. Miałem także szczególnie dość kompromitującej i dezorganizacyjnej obsługi przy kasach, przy których wychodzący z basenu byli zawsze ważniejszy a wchodzących wpuszczano w w olnej chwili, czyli czekałem na opaskę zawsze ok. 10 minut będąc pierwszy przy kasie. Koszmar! Poza tym rozwiązanie techniczne by przy kasie zdejmować buty i zasuwać w skarpetach do przebieralni było ohydne i nie do zniesienia. Nie pogodziłem się z tymi warunkami tworzonymi przez komunistyczne, jak się dowiaduje, szefostwo "Słowianki" i przestałem przychodzić i zostawiać pieniądze. Wróce jak mi zapewnią godne warunki pobytu za nie małe przecież opłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 22:11 zupełnie zgadzam się z pływakiem. Ciągle jest płacz , że słowianka nie zarabia na siebie , ale jeżeli nie dysponuje sie czasem przed południem to marne szanse aby popływać a nie popluskać się. Może należałoby pomyśleć aby tak rozplanować grupy zawodników , aby po południu połowa basenu sportowego była dla ludzi którzy kupują bilety i utrzymują to towarzystwo wzajemnej adoracji. Druga sprawa to kultura pływania - moze ratownicy dopilnowaliby i nauczyli , aby pływać zawsze z prawej strony toru. Pozdrawiam wszystkich którzy trenowali na łaźni i odkrytym stilonowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieczepiamsie Pływka co Ty gadasz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:48 ja sie dziwiłem ze nie sa obowiazkowe czepki dla wszystkich - takie rozwiazanie jest na kazdej pływalni w Warszawie. a sciaganie butów przed wejsciem do szatni to norma wszedzie. rozsmieszył mnie kiedys artykuł w gazecie ze na słowianke nie pozwalaja wchodzic w szortach tylko w slipach kaza. szorty kapielowa to jest wylegarnia zarazków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:01 przy których wychodzący z basenu byli zawsze ważniejszy a wchodzących Tak jest zawsze - żebyś ty mógł wejść ktoś musi wyjść... taka prosta zasada - basen ma ograniczoną pojemność - na zewnątrz jest więcej miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnikszuwarek Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 17:04 tyle plywales i nie nauczyles sie klapek zabierac na basen? pewnie jeszcze czepka i okularów nie masz i gronkowca siejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben02 Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 21:25 najlepiej zarzad zapuszkowac, a rzady oddac w rece ludu pod przewodnictwem najswietlejszego pana B , ktory nawet w mojej prywatnej firmie sprawdzał jakie uzgodnienia są między mną a słowianka (roczny obrót ok. 5 tys. zł) Smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ z miasta Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:33 Już wymiotowac się chce, jak się widzi i słyszy ile kasy wycieka przez palce pod rządami postkomunistów w kraju i mieście. Prezydent Tadeusz J. jest zadowolony z obecnej sytuacji. On nie ma byc zadowolony, bo wlaściciel nigdy nie powinien byc zadowolony z generowania strat. Oburza mnie podejście władzy: jak sukcesy to JA, a jak porażki to obiektywnie od władzy niezależne. Skąd my to znamy, znamy i wiemy do czego doprowadziło, bankructwa i systemu, i wielu ludzi. Pytam - gdzie jest granica tolerancji dla tego sposobu sprawowania władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZPIEcznik Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 21:27 nie zartuj, u nas w energetyce tez byl Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Słowianka ciągle na minusie 23.05.05, 23:21 Wystawić na przetarg i po płaczu. A pieniądze ze sprzedaży przeznaczyć na oświatę np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.05, 08:52 lebstrefa napisał: > Wystawić na przetarg i po płaczu. A pieniądze ze sprzedaży przeznaczyć na > oświatę np Jestem za popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan hokeja Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:33 popieram !!! kupie lodowisko !!!! i wiem jak na tym zarobić, chociaż dostojny TJ tak je spieprzył !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:03 "...wiem jak na tym zarobić,.." lody można sprzedawać... zamrażarki ma spore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALO Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:33 Rozmawiałem z gościem, który mówi że interesy czerwonych wisza na Słowiance na jak winogronka. Już czekam na zmianę władzy a potem na kolejno odsyłanych do "pensjonatów w kratkę" zasłuzonych dla LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.05, 08:16 Jak moze byc dobrze, skoro pan prezes nawet na mecz zuzlowy jezdzi sluzbowym samochodem a paliwo za pieniadze Slowianki.To wprawdzie drobny przyklad ale przyklad szukania" oszczednosci". Moze tak zaczac od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.05, 09:19 PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM K PODNIESMY CENY BILETOW TO NIE BEDZIE TAM NIKOGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:52 MYSLE ZE TO ROWNIEZ WINA CEN BILETOW,ROZMAWIAM ZE ZNAJOMYMI I MOWIA ZE WYJSCIE NA BASEN 4 OSOBOWEJ RODZINKI TO DLA NICH SPORY WYDATEK.CHODZE DO SŁOWIANKI I NAJBARDZIEJ DENERWUJE MNIE TO ZE GDY PRZYCHODZE NP NA GODZINĘ PRZED ZAMKNIECIEM TO PEWNE DWIE PANIE ZAWSZE MOWIA CZY WIE PAN KTORA JEST GODZINA? ITP? PREZESIE SLOWIANKI WIECEJ TAKICH PRACOWNICZEK NA KASACH KTORYCH STRACH TKNĄC KIJEM I PODNIESCIE JESZCZE CENY BILETOW A SLOWIANKA PADNIE NA MAXA. IDZIE LATO WIEC SZANOWNI GORZOWIANIE MAMY TYLE JEZIOR I NIE RÓBMY ZA FRAJERÓW! WŁAŚNIE CHCĘ COŚ DODAĆ ,ZAWSZE CHODZIMY Z KOLEGĄ NA BASEN BYLISMY RAZEM W SAUNIEI WYCHODZAC Z SAUNY NIE CHCIAŁ SIĘ KOLEDZE WYŁĄCZYĆ ZEGAR LICZACY DROZSZY POBYT NA SAUNIE!! POPROSILISMY OBSŁUGE O POMOC I PANI Z SAUNY MECZAC SIE KILKA MINUT Z ,,ZEGARKIEM'' WYŁĄCZYŁA NALICZANIE CZASU. WYCHODZAC MIELISMY DOPŁATE Z TYM ŻE KOLEDZE NALICZYŁO O KILKA ZŁ WIĘCEJ.CHCIELIŚMY ZGŁOSIĆ REKLAMACJĘ I TRAFILIŚMY NA WSPOMNIANĄ WYŻEJ PANIĄ! ODESŁANO NAS Z KWITKIEM A NA PYTANIE O REKLAMACJĘ WZRUSZYŁA RAMIONAMI I DOPIERO NA NASZE RZĄDANIE WYDAŁA PARAGON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: PODNIESMY CENY BILETOW TO NIE BEDZIE TAM NIKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:36 Pisz po ludzku!!! Nie potrafisz caps locka wyłączyć? - to ten 3 od dołu klawisz w lewym dolnym rogu a z w prawym górnym dioda ci zgasnie... i nie pisz jak lamer... czytac sie tego nie daje... tak jak i słuchac jazgotu półgłówka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PODNIESMY CENY BILETOW TO NIE BEDZIE TAM NIKO IP: *.gorzow.mm.pl 28.05.05, 17:29 a fortuna dalej się toczy przecież i tak poprawy nie będzie sprywatyzować i efekty będą bo prywaciarz nie pozwoli sobie na straty a WLADZA MIASTA tak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: PODNIESMY CENY BILETOW TO NIE BEDZIE TAM NIKO IP: *.gorzow.mm.pl 28.05.05, 17:41 A moze o to chodzi. Wykazywac straty, nic nie robic dla poprawy sytuacji. Pozniej tanio sprzedac dla swoich. Tym magicznym sposobem wszystko sie ozdrowi.Czy to jest niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: PODNIESMY CENY BILETOW TO NIE BEDZIE TAM NIKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:56 Dokładnie o to chodzi... kolejny szwindel czerwonych... Tadziu wie co robi... kupić za grosze i jeszcze chodzić w "chwale" zbawcy - kupuje przecież upadajacą firmę... miasto ratuje.... P.S. Wówczas Benek wraca z Kanady i obejmuje etat Ratownika... w Słowiance... i jako doradca Prezia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PODNIESMY CENY BILETOW TO NIE BEDZIE TAM NIKO IP: *.gorzow.mm.pl 28.05.05, 18:12 ale pensje prezesi mają spore i na tym to polega doprowadzić do ruiny i sprzedać ktoś poprostu sobie posadkę szykuje pozdrawiam i to jest to w naszym Gorzowie w innym zakładzie jakby tak było ogłoszona byłaby upadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PODNIESMY CENY BILETOW TO NIE BEDZIE TAM NIKO IP: *.gorzow.mm.pl 28.05.05, 18:08 słuszna racja a Beniu jak przyjedzie z Kanady to może będzie weselej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Słowianka ciągle na minusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 01:16 Ale... Odpowiedz Link Zgłoś