Gość: ? IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 17.07.02, 20:53 Czy wieze powinny byc odbudowane? W koncu Twins to byl nieodlaczny symbol miasta i Ameryki. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula_ Re: World Trade Center IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 19.07.02, 13:35 Gość portalu: ? napisał(a): > Czy wieze powinny byc odbudowane? > W koncu Twins to byl nieodlaczny symbol miasta i Ameryki. Nie jestem pewna, czy powinny być odbudowane. Ryzykowne. Po pierwsze, czy znajdą się chętni dzierżawcy? Ja bym nie ryzykowała. Przed oczami mam obraz samolotu wbijającego się w wieżę, kłęby dymu... przerażające, mimo, że widziałam to tylko w tv. Na żywo pewnie odczucia byłyby jeszcze silniejsze. Po drugie, czy powinno się w tym miejscu budować kolejny taki sam budynek? Kuszenie losu? I mimo, że był to symbol, chyba jednak nie powinien być odbudowany. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: World Trade Center 19.07.02, 15:39 Gość portalu: ? napisał(a): > W koncu Twins to byl nieodlaczny symbol miasta i Ameryki. Symbol? Raczej Statua, Central Park, 5-th Av., Harlem... WTC gdzieś za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: World Trade Center 19.07.02, 15:50 aborys napisał: > Symbol? > Raczej Statua, Central Park, 5-th Av., Harlem... > WTC gdzieś za nimi. Może i za nimi, ale jednak. Na sporej ilości widokówek, zdjęć, filmów itp. widać WTC, więc jednak coś znaczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: World Trade Center IP: 218.145.63.* 21.07.02, 08:25 Gość portalu: ? napisał(a): > Czy wieze powinny byc odbudowane? > W koncu Twins to byl nieodlaczny symbol miasta i Ameryki. > > ? > > > WTC byly wysokie ale brzydkie i nudne. Lepiej zbudowac cos super fajnego, tysiac razy ladniejszego i 10 tys ray ciekawszego. Nie musi byc nawet wyzsze, ale niech bedzie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś