Gość: Andrzej IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 08:33 Może ktoś mi podpowie, który autobus podwozi nad najlepszą plażę: - Karnin ? - Kłodawa ? - Nierzym ? Nie miałem okazji przetestować, może ktoś ćwiczył te zbiorniki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: Gdzie nad wodę IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 15:36 > - Karnin ? Z tego co wiem to tylko woda nalana w dziure po jakichś wykopach, szkoda zachodu. > - Kłodawa ? Piersze syszę, w samej Kłodawie nie ma żadnego jeziora. Może chodzi o Marwicko (linia X)? Marwicko całkiem spore. Ale nie wiem jak tam z czystością wody. Kilka lat temu nie było najciekawiej. Za to spora, ładna plaża jest. > - Nierzym ? Niezły. Ale często zatłoczony. Lepiej już wybrać się dalej. Polecam Zdroisk. Autobus PKS, przystanek na żądanie tuż za miejscowością 'Zdroisk'. Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Gdzie nad wodę IP: 10.40.197.* 05.07.01, 13:44 W Kłodawie nie ma jeziora? Chyba, że wyschło od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Gdzie nad wodę IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 14:47 Gość portalu: daro napisał(a): > W Kłodawie nie ma jeziora? Chyba, że wyschło od wczoraj Tej, no fakt. Zupełnie zapomniałem, że tam kąpielisko otworzyli nawet. :)) Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Gdzie nad wodę IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 06.07.01, 12:03 Niezłe, bo czyste, spore i zadupie (odludzie, chciałem powiedzieć) - j. Postne, kierunek Dębno. Odpowiedz Link Zgłoś