Gość: rtv IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.05, 00:39 Dlllllllllllllaczego????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 13.07.05, 07:44 Hey, Knec moze i jest dobrym biurokrata...ale na dzo ( powtarzam: bardzo duzo!!!) tematow nie ma nic do powiedzenia Jednym slowem, jak mu ktos powie gdzie isc i co zrobic... to facet jest ok... Wlasnej inicjatywy ma tyle co ....przeklinac nie bede.... Tadeusz musi pomyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 13.07.05, 08:30 > Hey, > Knec moze i jest dobrym biurokrata... (...) Bernard, ależ Ty przynudzasz, no! Nie znudziło Ci się jeszcze to ciągłe powtarzanie tego samego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 15.07.05, 00:43 Hey gorzowianka, Jak mam swoja opinie to jej nie zmieniam...jak co niektorzy.... Jeli chodzi o Knecia to jego przydatnosc jako Sekretarza najwidoczniej oceniana jest przez Tadeusza wystarczajaco wysoko skoro go trzyma... I tylko to sie liczy... My mozemy miec wlasne opinie jednak to Jedrzejczak decyduje kto co robi i kiedy pisze... Knec probowal i wiemy co z tego wyszlo...Niekoniecznie z jego winy zreszta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 15.07.05, 00:56 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey gorzowianka, > Jak mam swoja opinie to jej nie zmieniam... (...) Hey Bernard Ależ ja o tym wiem. Chodziło mi raczej o to, że powtarzasz zbyt często te same zdania, a nie sądzę, żeby był jeszcze ktoś na forum, kto nie zna Twoich poglądów i opinii. Nie nudzi Cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 15.07.05, 07:07 Hey gorzowianka, Absolutnie mnie nie nudzi... Mam swoje poglady ktore glosze w kolko od...nie wiem kiedy... Niektorzy uczestnicy forum (oczywiscie ci nie zgadzajacy sie ze mna..) staraja sie przylepic mi "latke" komunisty, faszysty czy kogos tam jeszcze... A ja powtarzam w kolko to samo: Polityka mnie nie obchodzi!!! Poglady polityczne, religijne czy jakiekolwiek inne mnie nie obchodza!!! Obchodzi mnie wartosc ludzi i ich przydatnosc dla Gorzowa... Jedrzejczk jest dobrym Prezydentem i nie obchodzi mnie to ze moze miec jakies tam "lewicowe" odchylki".. Daj mi dobrego kandydata na Prezydenta z przwicowymi to tez go popre!!! Mnie jego poglady polityczne nie obchodza... Dla miasta to nie ma znaczenia... Jak chce naprawic but u szewca to ostatnie pytanie jakie bym zadal dotyczyloby jego pogladow!!! Umiesz zelowac buty??>? Masz moj business. Proste , jasne i oczywiste. Liczy sie jakosc czlowieka a nie jego osobiste zapatrywania... Pozdrawiam i oczywiscie caluje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.05, 21:27 Witaj Bernard. Teraz dopiero rozumiem Twoj tok myslenia. Po pierwszym poscie myslalem . ze jestes po jakiejs duzej , zakrapianej imprezie. Knecia sie nie czepiaj . To urzednik duzej klasy. Dobrze wyksztalcony, doskonale rozumiejace realia sprawowania wladzy. Jest w druzynie TJ i pelni tam swoja role. Cieszy sie zaufaniem szefa a to znaczy , ze jest dobry. Dla mnie to mlody SLD-owski kandydat na wysokie urzedy. Teraz wypelnia zadania do niego nalezace. Dlaczego wsrod plotek o nastepnych , ktorzy polegna w urzedzie miasta nie ma jego nazwiska? Najnormalniej jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 15.07.05, 22:09 Hey Scott, Zgadzam sie z jednym (powtarzam sie znowu...) - Knec to dobry urzednik... Knec wykazal braki talentu politycznego... To nie wada... Niektorzy to maja a inni nie... Jak talent artystyczny... Jedrzejczak jest dobrym politykiem... Do rzadzenia miastem (czy krajem) potrzebni sa dobrzy politycy z dobrymi (jak Knec) urzednikami... Daj dobremu urzednikowi wladze i zniszczy wszystko!!! Urzednik i polityk to zupelnie inne czesci maszynerii wladzy... Pozdrawiam serdecznie i politycznie-urzednikowato Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 15.07.05, 21:37 "...Liczy sie jakosc czlowieka a nie jego osobiste zapatrywania..." Chyba swiujesz? Jaka "jakość" - może mieć koles kontynujacy linie dawnej PZPR? To nic że nazwa sie zmieniła... to ci sami ludzie (od Kwacha poczynając...) przy korycie... Gdzie ekspiacja za błedy? Totalna buta i arogancja... Czy to sa cechy ktore u ludzi cenisz? Wspólczuję.... ale niezły głąb z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 15.07.05, 22:35 hey e_werty, Jak daleko w przeszlosc chcesz isc by udowodnic kompletny brak zrozumienia rzeczywistosci..???? Pozderawiam chociaz pacan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 15.07.05, 22:35 hey e_werty, Jak daleko w przeszlosc chcesz isc by udowodnic kompletny brak zrozumienia rzeczywistosci..???? Pozderawiam chociaz pacan Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 15.07.05, 22:40 HeY!!! A ty z Indianami w tym roku wakacje spędzasz? Myślałem żes w kraju!!! P.S. Spotkałem ludzi z Edmontown... musze ich podpytac na twoj temat... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 16.07.05, 07:08 Hey e_werty, Ty spotykasz tylko siebie... Stad takie glupoty... Pozdrawiam jednak serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia m do Bernarda IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 21:38 Wybacz Bernard ale tak sobie (głupio lub nie) zapytam - czy ty poszedłbys za głosem podejrzanego? I nawet niech by dla miasta w imie podejrzanych interesów czynił +dobro+ ? Poszedł byś za nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: do Bernarda IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 16.07.05, 07:15 Hey gosia, Roznica pomiedzy moim mysleniem a innych na tym forum polega na tym, ze dla mnie "podejzany" to ciagle niewinny.... To ze ktos kogos podejzewa o cos nie znaczy, ze podejzany cokolwiek zlego zrobil... Wine nalezy udowodnic. Do tego mamt wymiar sprawiedliwosci.... Interes miasta powinien zawsze przewyzszac polityczne aspiracje. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 15.07.05, 21:43 "...wystarczajaco wysoko skoro go trzyma..." serio tak sądzisz? Tadek go trzyma bo to cień... sam nie istnieje... i Tadek o tym wie... to koleś ktory mu nie zagraza... Czy trzymałbyś - gdybys rządził - kolesia który zna twoje wszelkie ułomności na tym stanowisku? Widocznie to dupek (podobnie jak ty) który w swoim zyciu będzie zawsze w tle... Tacy są tez potrzebni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.05, 22:01 E_werty, chyba cos Ci sie pomylilo. Sekretarz mista nie jest po to aby kreowac partie na zewnatrz. Gosc na tym stanowisku ma zupelnie inne zadania do wykonania. Wybacz , ale rywalizacja o madrosc z szefem ma tylko jedno zakonczenie. Knec jest mistrzem w swoim fachu. Tylko znowu nam nie pieprz o korzeniach, bo stajesz sie nudny. Jesli bedzie Ci dane gdziekolwiek porzadzic , to jest pewne , ze otoczysz sie swoimi. To takie proste. Nie twierdze , ze jestes dupkiem ale masz szybka reke do oceny ludzi. To tylko Twoj osad ale kazdy ma prawo do wlasnego. W pokojowy sposob pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 16.07.05, 07:22 Hey e_werty, Piszesz o rzeczach o ktorych nic nie wiesz... Po co takie glupoty... Gdybym byl Prezydentem miasta to prawdopodobnie zmienilbym sekretarza... Ale to moje zdanie... Tadeusz oczywiscie mysli inaczej poniewaz dziala w innych okreslonych warunkach... Wierz mi przyjacielu... nie chcialbys kogos takiego jak ja u wladzy w Gorzowie.... Kamien na kamieniu by nie pozostal w politycznym swiecie! Oceniajac jednak dzisiejsza sytuacje.... musze powtorzyc: Jedrzejczak to dobry Prezydent!!! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.05, 09:22 Pan Kneć jest doskonałym urzędnikiem - młody, wykształcony, kreatywny. Pełen pomysłów, nie bojący się nowych wyzwań. Czarnym / albo brunatno -czarnym, tak jak jakiś tam e.werty / to przeszkadza. Ale ja się nie dziwię. Im wszystko, co dobre, co przyczynia się do rozwoju miasta - przeszkadza. Krytykują każdą inicjatywę. Bo to Jędrzejczak lub jego ludzie. Dla nich interes miasta się nie liczy. Jestem przekonany że Pan Kneć jest ponad to. Że tak jak do tej pory dobrze będzie wykonywał swoje obowiązki. Brawo Panie Ryszardzie. Ps. Wcale się nie dziwię, że Pan Kneć przestał zamieszczać tutaj swoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.05, 16:27 Brawo Werty . To jest prawdziwa, obiektywna ocena tego urzednika. Zadania sekretarza miasta sa scisle okreslone a jego praca w zakresie prowadzenia urzedu bardzo dobra. Tak to odbieram, bo nieco sie orientuje jakie pomysly juz wdrozyl. Czesto ludzie nie wiedza za czyja to przyczyna. Jestem zdziwiony postawa Bernarda w tej sprawie. Przeciez TJ nie strzeli sobie "samoboja" usuwajac swietnego specjaliste. Jestem tylko bardzo ciekawy dlaczego jego nazwisko nie pojawia sie w sondazach przedwyborczych. Knec na prezydenta. Dlaczego nie? Jestem pewien , ze jest lepszy od Krzyckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 16.07.05, 17:04 "....Brawo Werty . To jest prawdziwa,obiektywna ocena tego urzednika... chyba sam ja napisałes... sadząc po IP.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 16.07.05, 23:13 Hey Scott, Nie spodziewam sie by Jedrzejczak wykopal Knecia... Napisalem, ze ja bym to zrobil... Tadeusz to madry polityk i wie czego potrzebuje w swojej druzynie... Jeszcze raz: Knec to dobry urzednik. Knec to ostatni kandydat na Prezydenta... Tacy ludzie jak on potrzebuja liderow ktorych dobrze wspieraja. Sami liderami nie sa... Politycznie: Knec to pacan... Jesli chce byc urzyteczny...jego miejsce jest w adminiustracji... Politycznie wykonczylby siebie i Goprzow. Pozdrawiam PS. Nie kazdy moze grac na skrzypkach... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 16.07.05, 17:03 "Pan Kneć jest doskonałym urzędnikiem ....."' ten post powinien mieć podtytuł "Jak Kneć sie postrzega..." no i oczywiście pod Kneciastm nickiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.05, 17:57 Zamiast kłapać jęzorem / raczej brudnymi paluchami / po próżnicy napisz coś konkretnego dlaczego Twój osąd Knecia jest tak jednoznacznie negatywny. Podaj jakieś przykłady spraw skopanych przez Knecia. Co takiego zbroił, dlaczego, w/g Ciebie, jest takim miernym urzędnikie? Zresztą, po co ja to piszę. Przecież Ty uprawiasz typową PiSuarowską propagandę: obrzucimy faceta błotem, powtórzymy to kilka razy i zawsze coś do niego przylgnie. Kaczory dały nam przykład. Widać, jesteś pojętnym uczniem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.05, 18:36 E_werty , jesli jestes tak dobrym krytykiem napisz, co zrobilbys lepiej od Knecia albo co zrobilbys wiecej na jego miejscu. Inaczej postrzegam Ciebie jako kolejnego szczekacza , ktory chce zaistniec lub zalatwic prywatny interes. Jestem pewien , ze polegniesz. Jestem tez pewien , ze mozesz czyscic jego buty. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 16.07.05, 21:59 '...jesli jestes tak dobrym krytykiem ..." bycie krytykiem nie implikuje koniecznści bycia "dobrym" wykonawcą - swiadczy jedynie o podejściu do tematu z dystansem... i umiejetności wylapanie niespolegliwych punktów... Czy słyszałeś o krytyku np. filmowym albo teatralnym który jest "dobrym" reżyserem? Bardzo żadko sie to zdarza... P.S. a forum sluzy mi jedynie do złosliwosci - zabawy słowami - komentowaniem cudzych bzdurnych wypowiedzi - to tylko zbawa stary... jesteś w ukrytej kamerze - wszak obserwuja cię różne "adminy" i CBS'ie.... a Kneciowi buty? wyczyszczę ale stawia wódkę (pół basa - co najmniej!!!) w Lamusie... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 16.07.05, 22:01 Kuran Kneć - rzadko... Kajam się i czyszczę buty Knecia za ćwiartkę!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 16.07.05, 22:40 '...albo co zrobilbys wiecej na jego miejscu..." teraz dopiero mi sie ten passus rzucił w oczy!!! - nie jestem doradcą Knecia... P.S. a nawet gdyby to nie za darmo.... ty jako Scott1 powinienes to zrozumieć - nic za darmo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 16.07.05, 23:20 Hey werty, Pacan jestes lecz tym razem masz racje... Trzeba potrzfic dostrzegac oczywiste wartosci... Knec spelnia wazna i bardzo pozytywna role w admonistracji Magistratu... Facet z glowa na karku i wiele jego inicjatyw po prostu zostaly zapomniane ze to jego... Knec robi dobra robote dla Jedrzejczaka.. Politykiem jednak jest tak samo jak ja astronauta... Tacy ludzie jak on sa niebezpieczni u wladzy i bardzo przydatni w admonistracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 16.07.05, 23:30 "...Pacan jestes lecz tym razem masz racje..." tu się chyba kropnąłeś... to jakis dupek z Gorzowa się podszywa pod nicka... a ty jak ta dziewica się łapiesz na bajer... :-) ponosza cie emocje... i ten jeden za dużo drink... P.S. jak tam indianie - zachodzą od tyłu? uwazaj na skalp... strata cnoty nie rzuca sie tak bardzo w oczy jak strata skalpu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 16:16 Widze,ze e_werty nie masz wlasnego pogladu w sprawie. Bawisz sie swoja inteligencja a duma z niej bardzo Cie uskrzydla. To onanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszowaty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.ztpnet.pl 17.07.05, 16:23 Witaj Scott na cywilnym temacie.Werty mnie też zaintrygował.Ale Twoja ocena jest trafna.To intelektualny onanista.Lata po forum, jak go jakis temat podnieci to.... i chwila spokoju aż znowu coś.Ale ma gościu formę tylko pozazdrościc.Tylko dlaczego nie chće wejść na forum żużlowe.Z takim gościem można by pogadać a nie tylko gaz i w lewo...Zaraz chyba na mecz co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 20:56 werty zejdz ze słońca Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 17.07.05, 21:01 '...werty zejdz ze słońca..." dobra...!!! juz złaże...!!! mam wejść na księżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 22:01 już tak daleko Cię nie wysyłam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 17.07.05, 22:16 '...już tak daleko Cię nie wysyłam ..." słońce jest dalej... a mimo to .... :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 22:19 Benek nadajesz z ...Gorzowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: JKnec to chopczyk do ....niczego 17.07.05, 22:35 "...Benek nadajesz z ...Gorzowa ??" nie - z księżyca... zaraz go zlapię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 18.07.05, 06:35 Hey open, Jeszcze nie... Ciagle jestem w domu i zaczyna mnie to ciut irytowac... Coz jednak zrobic. To sie zycie nazywa... Pozdrawiam PS. Jak bede w Gorzowie to oczywiscie napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.05, 16:51 proszę coś mądrego i porzytecznego dla społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 21.07.05, 02:12 Hey xxx, A ta prosba to skierowana do.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 16:23 Hey Bernard dawno mnie tu nie było przedewszystkim pozdrawiam najprawdopodobniej ta prośba była skierowana do p.R.K. o ile się nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxy Gość kombinuje z jakimś hotspotem ! IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 22:27 No, no a tu gośc kombinuje z jakimś hotspotem czy hotdogiem ! Jedno jest pewne ma ciąg na bramkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Gość kombinuje z jakimś hotspotem ! IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 22:29 Nie politykuje a robi, brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Gość kombinuje z jakimś hotspotem ! 21.07.05, 22:37 'Nie politykuje a robi, brawo !" czyli - "robi politykę"... tadziowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Dzięki za troskę ale daje radę ! IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 22:49 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: A ja daje lepiej ! 21.07.05, 22:55 "...A ja daje lepiej !...' dziękuje - nie gustuje w pedalach... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: A ja daje lepiej ! 23.07.05, 12:50 e_werty napisał: > "...A ja daje lepiej !...' > > dziękuje - nie gustuje w pedalach..." musialo byc późno - wystapił nieoczekiwany zanik finezji.... P.S. niestety - często mi sie to zdarza!!! Czuj Duch....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gość kombinuje z jakimś hotspotem ! IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 22.07.05, 02:39 Hey e-werty, I o to chodzi... Dobry Prezydent ma dobry "sztab"... Sa ludzie urodzeni do roli "sztabowcow"... Bardzo niewielu, powtarzam, bardzo niewielu posiada dar bycia przywodca (czyt: Prezydentem) W przyrodzie kazdy ma swoje miejsce... Pozdrawiam przyrodniczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gość kombinuje z jakimś hotspotem ! IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 22.07.05, 02:36 Hey agnes, I bardzo dobrze... jako biurokrata ma zapewniona kariere pelna sukcesow... Bron jednak Panie Boze nasze miasto od "politykow" takich jak Knec... Pozdrawiam politykowatowsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / 24.70.95.* 22.07.05, 02:35 Hey aga, Bardzo mil;o widziec twoje posty... Pozdrawiam serdecznie... Pisz co myslisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: *.gorzow.mm.pl 22.07.05, 08:24 Bernard myślę że p.R. chce dobrze ale w dzisiejszych czasach jest bardzo trudno wszystkim dogodzić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: JKnec to chopczyk do ....niczego IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.07.05, 06:59 Hey aga, Masz racje... Apetyty rosna... Cierpliwosci brakuje... A realia tak jak realia: sa jakie sa... Administracja jedrzejczaka w tych trudnych warunkach rzeczywiscie robi dobra robote... Latwo jest pyskowac... Jednak gdy popatrzy sie na fakty ( tylko one sie licza) Gorzow radzi sobie calkiem niezle... Mogloby byc znacznie gorzej ze zla administracja... Pozdrawiam PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kneć zanimówił - od dawna brak go na forum ! 21.07.05, 22:57 Kneciu wróć...Kneciu wróć... zamiast w hot szrotach knuć... i kuc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Ponoc Knec na urlopie ???? IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.05, 19:17 Podobno wyjachał gośc na wczasy zakładowe do Dziwnowa. Jak na tekiego biurokratę powinien wzorem innych wyjechać do Hiszoanii lub w najgorszej sytuacji do Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ponoc Knec na urlopie ???? IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.05, 19:46 wtajemniczony przecież możesz dołączyć do niego Odpowiedz Link Zgłoś