Dodaj do ulubionych

Staleczko do boju!

02.09.05, 18:26
Ale nam sie zapowiadają zajefajne lubuskie derby w przyszlym roku ,tyle lat
na nie czekalem- one po prostu maja swój specyficzny klimat -to je to co
kibice lubią najbardziej.......
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Re: Staleczko do boju! IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 20:53
      pklart! ty jestes chyba z Zielonej. Trzeba wierzyć a swój zespół do końca. Na
      pewno wtedy się utrzymacie - wiara czyni cuda.
    • Gość: Sikor Re: Staleczko do boju! IP: *.wlan.pl 03.09.05, 00:26
      Staleczka! Dzięki Wam pokochałem żużel! To w Gorzowie złapałem bakcyla! Nie ma
      tekiej opcji, że może Was zabraknąc w ekstralidze. Całym sercem jestem za Wami.
      STal Gorzów mistrezm Polski! A co!? Nie można?
      Iras... pozdrowienia z Torunia!
      • lebstrefa Re: Staleczko do boju! 03.09.05, 00:43
        Gość portalu: Sikor napisał(a):

> Staleczka! Dzięki Wam pokochałem żużel! To w Gorzowie złapałem bakcyla! Nie ma
        > tekiej opcji, że może Was zabraknąc w ekstralidze. Całym sercem jestem za
        Wami.
        > STal Gorzów mistrezm Polski! A co!? Nie można?
        > Iras... pozdrowienia z Torunia!

damy radę!!!!! Ziemia krąży wokół Słońca jak żużlowiec. Gdyby Kopernik jeszcze
        żył kibicowałby staleczce. Kopernik wymyślił swoją teorię obcerwując zawody
        grand prix we Fromborku. Ach dawnymi czasy to był żużel!!!

• Gość: Bernard Re: Staleczko do boju! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 03.09.05, 03:46
          GO STAL GO!!!!!!
          • Gość: ~ras PO CO NAM TEN ŻUŻEL!!!??// IP: *.s06.a024.ap.plala.or.jp 03.09.05, 05:21
            w gorzowie
        • Gość: Wy'Golona Re: Staleczko do boju! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:49
          Ja też załapałam ale niestety wstydzę się powiedzieć co. WC na stadionie nie
          było za czyste.
        • mareksialkowski Re: Staleczko do boju! 25.04.07, 13:53
          Co prawda nie uczęszczam na mecze Stali,ale obserwuję jej zmagania w telewizji
          i czytuję w gazetach.Jak narazie optymizmu nie ma, ale i druga drużyna z
          Lubuskiego do tego mnie nie skłania.To początki i może jeszcze zaśpiewamy "We
          are champions" dla obu! Gorąco wam tego życzę chłopaki- uwierzcie w siebie!!!
    • Gość: :] Staleczka Gorzów sialalalala !! HEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:20
      fanką żużla to ja nie jestem, ale ten mecz tobędzie coś !!!!!!
      musimy...poprostu MUSIMY to wygrać :D i ja w to wierzę !
    • Gość: Staleczko na złom Re: Staleczko do boju! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:44
      ,,, złomik, złomik ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka