pklark 02.09.05, 18:26 Ale nam sie zapowiadają zajefajne lubuskie derby w przyszlym roku ,tyle lat na nie czekalem- one po prostu maja swój specyficzny klimat -to je to co kibice lubią najbardziej....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ww Re: Staleczko do boju! IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 20:53 pklart! ty jestes chyba z Zielonej. Trzeba wierzyć a swój zespół do końca. Na pewno wtedy się utrzymacie - wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikor Re: Staleczko do boju! IP: *.wlan.pl 03.09.05, 00:26 Staleczka! Dzięki Wam pokochałem żużel! To w Gorzowie złapałem bakcyla! Nie ma tekiej opcji, że może Was zabraknąc w ekstralidze. Całym sercem jestem za Wami. STal Gorzów mistrezm Polski! A co!? Nie można? Iras... pozdrowienia z Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Staleczko do boju! 03.09.05, 00:43 Gość portalu: Sikor napisał(a): > Staleczka! Dzięki Wam pokochałem żużel! To w Gorzowie złapałem bakcyla! Nie ma > tekiej opcji, że może Was zabraknąc w ekstralidze. Całym sercem jestem za Wami. > STal Gorzów mistrezm Polski! A co!? Nie można? > Iras... pozdrowienia z Torunia! damy radę!!!!! Ziemia krąży wokół Słońca jak żużlowiec. Gdyby Kopernik jeszcze żył kibicowałby staleczce. Kopernik wymyślił swoją teorię obcerwując zawody grand prix we Fromborku. Ach dawnymi czasy to był żużel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Staleczko do boju! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 03.09.05, 03:46 GO STAL GO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ras PO CO NAM TEN ŻUŻEL!!!??// IP: *.s06.a024.ap.plala.or.jp 03.09.05, 05:21 w gorzowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wy'Golona Re: Staleczko do boju! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:49 Ja też załapałam ale niestety wstydzę się powiedzieć co. WC na stadionie nie było za czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
mareksialkowski Re: Staleczko do boju! 25.04.07, 13:53 Co prawda nie uczęszczam na mecze Stali,ale obserwuję jej zmagania w telewizji i czytuję w gazetach.Jak narazie optymizmu nie ma, ale i druga drużyna z Lubuskiego do tego mnie nie skłania.To początki i może jeszcze zaśpiewamy "We are champions" dla obu! Gorąco wam tego życzę chłopaki- uwierzcie w siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Staleczka Gorzów sialalalala !! HEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:20 fanką żużla to ja nie jestem, ale ten mecz tobędzie coś !!!!!! musimy...poprostu MUSIMY to wygrać :D i ja w to wierzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staleczko na złom Re: Staleczko do boju! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:44 ,,, złomik, złomik ;) Odpowiedz Link Zgłoś